Zadnji vezni Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Just now, Markoss said: Dobric konacno udje u ritam, u drugom poluvremenu ne omirise teren. Upravo htedoh to napisati. Neke rotacije Ivanovica ne mogu da shvatim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 100 poena da ti da Partizan, Idi bre u persun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Nisam se ponadao ni na -4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Kampaco se u ovako bitnom meču ne šalje na odmor u četvrtoj četvrtini,pogotovo kad si bio u igri za preokret. Čovek je sve i svja u ovoj Zvezdi.Jedino on može iskreirati napad.Ovo ostalo je čisto divljaštvo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 (edited) Vildozi da kosarkaski pozelim sve najgore,svasta bi napisao,nego da ne odem na robiju Is od kluba Edited June 22, 2023 by Gaga 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Previše bezmudasa veceras Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Sami sebi ubismo momentum. Imali smo ih na tacni… jbg, bez mozga i muda ne mozes ni ispred zgrade. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Nedovic i Petrusev su nas prodali. Morali su vise da eksplatisu sut Vildose u zadnjoj cetvrtini. Sramno na vise nivoa. Ali takva je cela sezona uklopili su se u sablon i veceras. Nije katastrofalan rezultat ali svakako nedostatak snage pod kosem i brza eliminacija Mitrovica su prelomili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 1 minute ago, Valensija said: Sami sebi ubismo momentum. Imali smo ih na tacni… jbg, bez mozga i muda ne mozes ni ispred zgrade. Ovo! I u G1 smo u kljucnim momentima mogli da preokrenemo, ali tek veceras su nam se nudili. Usrali su se i onda u kljucnim momentima ti igra Petrusev, mase se bacanja, Nedovic nepostojeci. Ivanovic rastura duet Bentil-Martin (nisma mislio IKAD da cu zazaliti sto nisu bili na klupi), drzi Dobrica i Campazza na klupi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Zasluzeno komsije, svaka cast. Imao je Partizan teren, bolje igrace, trenera, ali sam veceras vrlo zabrinut po pitanju Duska. Drugi put u seriji pusta kako Petrusev srlja, baca tim u ambis i ne reaguje. Veceras je u mnogome potpomogao i Pefijem, tako da ne osecam da je najsreniji izbor za narednu sezonu. Jedno znam, falio je Deda, jedna velika ljubav za Dobrica i zelim mu srecu tamo gde je trazi, zasluzio je da se naplati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 33 minutes ago, Webad said: Jako me je bolela izgubljena titula sa Alimpijevicem...plakao sam ako mi verujete. Ovde mi je ravna linija Jer smo imali bolji tim, jer su nas sudije krale, jer je lesor masio pobedu...zato, ovde je sve cisto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 1 hour ago, drakon1 said: Otkud ti to? Imao je operaciju tokom 4. meča ,dal stomačna aorta...ne drži me za reč Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 Drage moje, dragi moji, samo da vas pozdravim, bilo mi je drago družiti se s vama, s nekima i skoro dve decenije, budući da ću vrlo verovatno biti banovan trajno, jer ne želim da dozvolim da se iko izživljava na meni. Lep pozdrav. 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) 15 minutes ago, Laki21 said: Drage moje, dragi moji, samo da vas pozdravim, bilo mi je drago družiti se s vama, s nekima i skoro dve decenije, budući da ću vrlo verovatno biti banovan trajno, jer ne želim da dozvolim da se iko izživljava na meni. Lep pozdrav. Daj Laki ne zezaj... nećemo bez tebe u naredne borbe. PS Nadam se će imati obzira prema tebi. Edited August 2, 2023 by zemljoradnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plant Posted August 2, 2023 Share Posted August 2, 2023 (edited) 1 hour ago, zemljoradnik said: Daj Laki ne zezaj... nećemo bez tebe u naredne borbe. PS Nadam se će imati obzira prema tebi. Ko da ima obzira ... oni koje je Laki nazvao pravim imenom ? Takvi i obzir ne idu u istu recenicu. Koliko puta su meni brisani postovi zbog price o finansiranju klubova jer je jelte, ovo basket tema ... tj. bitnije je pricati o posledicama nego o uzrocima. O spominjanju politike i navika ovog naroda da ne pricamo ... odmah ide brisanje ili ban. Iako je to stavljeno u kontekst teme. A sve kao neka politicka korektnost, oblanda u koju se uvija ... I treba da se malo digne prasina ... banujte me ponovo ... moze i trajno, jer tako ste u mogucnosti, dok ... Edited August 2, 2023 by Plant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts