Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, NikadProtivKaline said:

najveci klub je Berghain

ko je bio zna o cemu pricam

Tresor 💪💪

Još jednom respect za nick, najjači igrač koji je kod vas igrao 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Džep je najbolji grobar na forumu, a i forumaš, nemoj neko da ga dira slučajno..
Želim mu sve najbolje osim u ovim utakmicama, i tu mu želim sve najbolje ali da izgube :)
Jbt generalno smo svi postali "drama queen" sujetni, nadrndani, histerični, zakerala bez duha i empatije..
Želim da verujem u suprotno i što reče Duško na nama je da to večeras pokažemo i nastavljamo da pokazujemo.

• Like 8
  • Love 1
Posted

Čitav dan danas ladan kao špricer i u fazonu sam da se pobijemo pa sta bude jer ne mogu da kažem da su jedni bolji od drugih pošto može da se okrene vrlo lako. Međutim, sada me trema, uzbuđenje, šta već, počela hvatati opasno. 
I napred Zvezdo, Crvena Zvezdo...

• Like 2
Posted (edited)

Poslije ovih izdanja protiv Žalgirisa i KKP mogu samo da konstatujem da zasluženo ostajemo bez top8 i ove sezone.

Edited by Sector
  • Like 9
  • Thanks 1
Posted

Grobari večeras bolji i smisleniji tim, nema šta. Imali smo i mi u drugom poluvremenu par prilika za nalet, ali previše tehničkih grešaka i glupih poteza. 

Na kraju utakmicu izgubiš jer ti se igrač oklizne jer si u halu pustio nenormalan broj ljudi.

Sa Kampacom ovde nema ni govora ko je favorit.

• Like 5
  • Ha-ha 2
Posted

Zasluženo, kontrola tokom čitavog meča, bez prisustva visokih, previše gluposti...Što bi Svetislav rekao, glava gore, bar smo zadržali razliku...🙂

• Like 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...