drperce Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ko god napise da je trebalo da igra Raduljica ide odmah na IL 13 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 2 minutes ago, Laki21 said: Ima Raduljicu na klupi. Višlji, teži. Misliš da bi bio beskorsniji od MItrovića, bilo u odbrani bilo u napadu? A da je stavio Radulju...Opet bi isto bilo. I onda bi ti pisao koga moga stavljas Radulju na teren. 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
svarozicslo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: A da je stavio Radulju...Opet bi isto bilo. I onda bi ti pisao koga moga stavljas Radulju na teren. Da se makar pokuša. A Duško je pokazao da ne robuje "ovaj igra 7min, ovaj 3min, nebitno od igre i rezultata". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Musa na ovoj tekmi kao Doncic licno. Lazic i Mitrovic bas losi. Holand, Ilic gotovo bez ucinka. Zamor materijala. Bravo za Nedovica i apetruseva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 8 minutes ago, pavijan2 said: Koga da stavi? Kuzma je dušu ispustio. Petrušev? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Just now, Don Dusko said: A da je stavio Radulju...Opet bi isto bilo. I onda bi ti pisao koga moga stavljas Radulju na teren. Ja sam uvek mišljenja da kada nešto očigledno ne ide, pokušaš nešto drugo, ne može se glavom kroz zid. Već u prva tri minuta je bilo jasno da je Luka na Tavarezu propao slučaj. Eksperiment sa Kuzom je uspeo, nakon toga nikako se nije trebalo vraćati na nešto za šta je kristalno jasno da ne funkcioniše i NE MOŽE da funkcioniše, postojala je opcija DA SE PROBA nešto drugo, to drugo je Raduljica. Jasno je da šteta ne može biti veća nego što već jeste, nemaš šta da izgubiš, možeš samo eventualno nešto da dobiješ. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Eto izgubili smo sto Raduljica nije igrao. Imao srece Real.. 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Vildoza,Bentil,Martin,Ivanovic,Kampaco...Sto je puno,puno je.Momci su se drzali koliko su mogli.Svaka cast Kuzmicu na odigranom mecu,njegov najbolji ove sezone. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 6 minutes ago, pantelia said: Imam utisak da je Markovic najvise vremena proveo na parketu, neka ga metnu u hiperbaricnu do cetvrtka I jeste, 34 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) Ajmo produzetak u Monaku E jebiga Edited January 10, 2023 by pantelia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 4 minutes ago, Laki21 said: Ima Raduljicu na klupi. Višlji, teži. Misliš da bi bio beskorsniji od MItrovića, bilo u odbrani bilo u napadu? Imao si priliku da vidis na sta je to licilo u Madridu kad je Radulja startovao na Tavaresu pa nas resili za 5minuta. Sigurno Dusko nije debil da ne vidi da jedino Kuzmic moze da igra sa Tavaresom, igrao je dok je mogao da stoji sto na zalost nije puno. Uvek kad se izgubi moze da se polemise, zasto Mitar, zasto ne Holand itd. Za mene je magija sto smo sa ovakvim timom dobili u Valensiji i drzali se 3/4 danas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ovo danas je realna slika trenutnog rostera. Svaka cast Dušku sto je izvukao pobedu protiv Valensije. Valjda će Vildoza biti spreman za Monako. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Vlada Jovanovic sa Raduljicom na Tavaresu u gostima izgubio 16 razlike od Reala. Dusko Ivanovic bez Raduljice na Tavaresu kod kuce izgubio 20 razlike od Reala. Pametnom dosta. 😄 1 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gojko Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 (edited) Kažem sinu kad smo vodili 47 - 42 i vidim da ulazi Lazić (i on je znao šta ću mu reći pa me pogleda čekajući moju reakciju): -Evo sine, vidi sad rezultat 47 - 42 i ulazi Lazić. (več 2-3 godine isto pričam)................... Ono, ništa lično protiv kapitena, niti je on kriv za OVO, ali najviše maše peškirom kad je na klupi a kad se pozdravlja publika mora biti ispred svih bar metar da se VIDI ko je kapiten. Neka njega dok god hoće da igra i sretno nama puno sa njim. Ivanović mora da igra sa onim što ima ... kako kažu; sam ću otići! Edited January 10, 2023 by Gojko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 10 minutes ago, Laki21 said: Ima Raduljicu na klupi. Višlji, teži. Misliš da bi bio beskorsniji od MItrovića, bilo u odbrani bilo u napadu? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 1 minute ago, Cavani said: Imao si priliku da vidis na sta je to licilo u Madridu kad je Radulja startovao na Tavaresu pa nas resili za 5minuta. Sigurno Dusko nije debil da ne vidi da jedino Kuzmic moze da igra sa Tavaresom, igrao je dok je mogao da stoji sto na zalost nije puno. Uvek kad se izgubi moze da se polemise, zasto Mitar, zasto ne Holand itd. Za mene je magija sto smo sa ovakvim timom dobili u Valensiji i drzali se 3/4 danas. Proteklo je dosta vode od tada. Trebalo je PROBATI, ne robovati šablonu, to i jeste ono što me jedi. Imaš situaciju gde srednjoškolac nagrđuje petaka, daj ubaci osmaka da vidiš hoće li biti bolje, makar osmak preskakao fizičko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Mitar upao u baba mod, na poslednje 2 EL utakmice bez poena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Ko priziva Raduljicu verovatno ga nije gledao uživo. Na TV on i može da prođe kao zalutali amater. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 5 minutes ago, Laki21 said: Ima Raduljicu na klupi. Višlji, teži. Misliš da bi bio beskorsniji od MItrovića, bilo u odbrani bilo u napadu? Ne zezaj Laki, jasno je da se Dusko nece sramotiti da ubacuje Raduljicu. Znam, sad ide prica za sta onda sluzi ... To je pitanje za Covica, on ga je doveo. Uprava, strucni stab u buducnosti ili nesto trece, cetvrto, ne znam. Uglavnom necemo se praviti da je Raduljica kosarkas trenutno. Igrali smo sa 10 igraca u rosteru, racunajuci i Ilica sa svojih 5 minuta. U tih deset su dakle Ilic, Kuzmic, Holand. Samo malo realnosti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Arhivirati ovo i spremiti se za Monako. Jako, jako vazna utakmica. Verovatno poslednja koju igramo desetkovani, ako Bog da. Pobedom smo na 10-9 i mirno idemo u Kaunas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Nama je pojačanje u reketu bilo prekopotrebno, nema tu sem Petruševa posebno dobre opcije ali se vjerovatno odustalo zbog zabrane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 OK, koliko smo mogli drzali smo se, nema sta da se pretarano zamera, takodje Kuzmic koliko je mogao igrao je, imali smo taj momenat u trecoj kad ih je Dusko zamenio videlo se da nema kapaciteta. Koliko bi bilo dobro da dobijemo Monako i nekako preguramo ovu duplu nedelju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Da sam ja bio na klupi a nisam igrao... A Zvezda izgubila... Laki bi pisao zasto Dusko nije uveo Don-a! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Pa pitanje koga ćeš da staviš na Tavaresa je pitanje kao koga da staviš na Karija, nebitno. On će da dominira manje više svakog centra u Evropi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 2 minutes ago, pavijan2 said: Ko priziva Raduljicu verovatno ga nije gledao uživo. Na TV on i može da prođe kao zalutali amater. Ne moze ni na tv. 12 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts