Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Don Radonja said:

Ali kako nas  Zvezdase lako zapaliti.Samo postavi neki tvit koji se xy igrac nudi nama ma koliko nerelean bio i odmah krece lavina.

Još ako treba nekog najuriti, šutnuti ... sreća, radost, ma milina. :smiley13:

• Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Benito said:

Navodno Baskonia ima prava za Vildozu u ACB i Evropi, cak i da ga ne zele Makabi moze da ponudi dobru kintu, tako da verovatno nista od tog posla.

Ovo je super stvar za klub tj Baskoniju ali mi je nevjerovatno da igrači pristaju na takve ugovore.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Avodžobi said:

Ne bi bio prvi Vildoza pod vodjstvom Vladimira Jovanovica. #samokazem

Svake preporuke od mladjeg brata... ako su uopste braca🤣

Posted
8 minutes ago, quentin said:

Pa, mi nismo među "13 shareholding clubs" koliko ja znam?

Al' Djokovic jeste 😄 , sprdali se ljudi ovde da je Djoker nas Nordeus, ono ispade tacno.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
11 minutes ago, K.Dot said:

Al' Djokovic jeste 😄 , sprdali se ljudi ovde da je Djoker nas Nordeus, ono ispade tacno.

koliko sutra naslov:

''Veliko pojačanje stiže na Kalemegdan - Novak Djoković kupio Zvezdi Vildozu''

• Like 2
Posted
2 hours ago, srlepajce said:

Jel nas ovo predstavlja Djokovic mladji?  :classic_dry:

Djokovici su kucni prijatelji sa prestolonaslednikom UAE. Novak i on su najbolji prijatelji i Novak je tamo veoma cenjena licnost i otvorena su mu sva vrata. Tako da ovo moze da bude veoma dobro po nas.

Posted
13 minutes ago, Zvezda je emocija said:

Pa prisutni su i predstavnici sa druge strane pregovaračkog stola, zar ne? 😉 

Znači, Đoković kupio Evroligu u talu sa Arapima!

Sve bolja otkrića. :classic_biggrin:

• Ha-ha 1
Posted
2 hours ago, Predragdjape said:

Vildoza ce teoretski kod nas biti prvi plej, I bitan igrac. U Makabiju jedan u nisu stranih igraca...

Idemo na porodicni koncept znaci. A Makabi daje pare.

Posted
2 minutes ago, Sam B said:

Idemo na porodicni koncept znaci. A Makabi daje pare.

Makabi daje pare, solidnu ulogu u rotaciji I sansu za EL titulu. A mi dajemo sansu da bude medju liderima ekipe, sansu za top 8 I manje para. Sta li ce izabrati... Mada deluje mi kao tip koji se ne bi snasao u Makabiju.

Posted (edited)
1 minute ago, Predragdjape said:

Makabi daje pare, solidnu ulogu u rotaciji I sansu za EL titulu. A mi dajemo sansu da bude medju liderima ekipe, sansu za top 8 I manje para. Sta li ce izabrati... Mada deluje mi kao tip koji se ne bi snasao u Makabiju.

Meni je ovo "no brainer". Od 10 puta izabrao bih Makabi 11 puta.

EDIT: DA SAM VILDOZA. Ja kao ja bih uvek izabrao Zvezdu.

Edited by Sam B
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Predragdjape said:

Ne zaboravi da se i Baskonia pita..

Posted
11 minutes ago, Sam B said:

Meni je ovo "no brainer". Od 10 puta izabrao bih Makabi 11 puta.

EDIT: DA SAM VILDOZA. Ja kao ja bih uvek izabrao Zvezdu.

Pa pre svega ne lici mi na divljaka sto se kosarke tice, pa da ide tamo. Ne uklapa se. Mada ok, to je moje misljenje. Ps, ne bi me cudilo da Arapi na predlog Djokovica ulazu u EL 😎 Eto nama u UO nekog od Djokovica u narednom periodu. 

Posted
2 hours ago, Sector said:

Ovo je super stvar za klub tj Baskoniju ali mi je nevjerovatno da igrači pristaju na takve ugovore.

Pa takvi su ugovori u Spaniji. Doduse ne znam sad da li ima Baskonija pravo u odnosu na bilo koga iz Evrope, ali u Spaniji sigurno. Tako je i Barsa morala da plati obestecenje Valensiji za Kalinu.

• Like 1
Posted

Od ne treba nam plej imamo starinu Markovića, Adamsa koji nije ni sam siguran da je plej i Topića tek sam počeo da budem plej, jbg verovatno se mislilo da će Adams da vuče sam a ostali da mu pomažu, ni prvi ni poslednji put da ne ispadne kako se planira. 

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...