Guru Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 5 minutes ago, srlepajce said: Grci pisu za Tea Bas bi mi bilo zanimljivo videti njega i Duska Meni ne bi 26 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 2 hours ago, Marvin said: Cestitke na pobedi, bili ste bolji tim na terenu! Zao mi je samo sto cete morati da zavrsite sezonu porazom 😛 Da li si sto posto siguran u izrečeno ili ipak dopuštaš da ishod bude i malo drugačiji 😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Kada je trebao da dodje nije dosao pod izgovorom da ne moze da igra u takvoj atmosferi na tribinama. E pa da ga obavestim i dalje je tako mozda cak i gore 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Jedina varijanta gde bih prihvatio Teodosica je da bude neka rotacija na 1 i 2 tipa 1. Kampaco, Topic, Teodosic 2/1 Nedovic 2. Startni bek, rezervni bek. Gde bi Teo bio vise tutor Topicu i uzimao 5-10 minuta po tekmi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Super ce se Teo uklopiti sa Raduljicom, Kuzmom i Markovicem. Topic neka priceka, iduce godine da afirmisemo mladog Lazarevica, sve po redu... 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 13 minutes ago, Mile1 said: Bolje sansu dati Topicu nego Teodosicu koji vise nije ni 20% kakav je bio u prajmu. Uz to jako tezak karakter ima i samo bi unistio hemiju ekipe Ko ce nam to biti prvi plej kad je bolje Topic nego Teo za rezervnog pleja 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 11 minutes ago, bodo said: Da li si sto posto siguran u izrečeno ili ipak dopuštaš da ishod bude i malo drugačiji 😊 Udaram kontra-jinx Dusku Ivanovicu 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 https://sportando.basketball/virtus-bologna-ce-laccordo-con-ognjen-dobric/#comment-6213288561 Ode Kobra izgleda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Just now, Nini3112 said: https://sportando.basketball/virtus-bologna-ce-laccordo-con-ognjen-dobric/#comment-6213288561 Ode Kobra izgleda Pozdravljam, neka ode kao pobednik ABA lige. Vreme je, nije ni poenta ceo zivot sedeti u jednom klubu. 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 18 minutes ago, Crni said: Koliko moras biti pokvaren da postavis ovako sramno pitanje? Niko me nije uvredio na ovom forumu sve ovo vreme, da me uzivo pitas, dobio bi odgovor po meri, ovako samo se mani mene i sve ok. Pa šta te je navelo da napišeš o dečku takav komentar dan pred najvažniju tekmu sezone? Da si bar rekao svaka mu čast za trojku, za to što je odigrao neku odbranu ti odmah u meso. A ovo za uživo ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanko1997 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 17 minutes ago, Mile1 said: Kada je trebao da dodje nije dosao pod izgovorom da ne moze da igra u takvoj atmosferi na tribinama. E pa da ga obavestim i dalje je tako mozda cak i gore Jeste gore, ali je i on počeo da se šiba sa navijačima, uklopiće se brzo 😂 1 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Just now, Stanko1997 said: Jeste gore, ali je i on počeo da se šiba sa navijačima, uklopiće se brzo 😂 Mora da je to, hteo covek da se ispraksira pre nego li nastupi kod nas. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Od kad se dogovorio sa Virtusom Dobric je poceo da radi sa loptom izgleda. Jos uvek mu ne ide kako treba ali je ocigledan napredak u tom smislu. Do pre godinu dana je sa loptom bio na vi. Sta znaci snazan stimulans u smislu ino angazmana. Menjas navike, radis na sebi. Eto otkrili smo da Dobric to moze. Nek nas sutra pocasti 20 plus partijom i neka mu je srecan put. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 11 minutes ago, Marvin said: Udaram kontra-jinx Dusku Ivanovicu 🙂 Pogubismo se od kontrajinxovanja kontrajinxova 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 4 minutes ago, Filbi said: Pa šta te je navelo da napišeš o dečku takav komentar dan pred najvažniju tekmu sezone? Da si bar rekao svaka mu čast za trojku, za to što je odigrao neku odbranu ti odmah u meso. ❤️ Napisao sam da je ziv i zdrav, kritikuje se Lebron, a ne sme Lazarevic...never majnd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 2 minutes ago, suptil said: Od kad se dogovorio sa Virtusom Dobric je poceo da radi sa loptom izgleda. Jos uvek mu ne ide kako treba ali je ocigledan napredak u tom smislu. Do pre godinu dana je sa loptom bio na vi. Sta znaci snazan stimulans u smislu ino angazmana. Menjas navike, radis na sebi. Eto otkrili smo da Dobric to moze. Nek nas sutra pocasti 20 plus partijom i neka mu je srecan put. Jeste, Dobric je napredovao sa loptom u 30. godini jer se dogovorio sa Virtusom. U Zvezdi nije hteo dovoljno da vezba. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Dobrića svake godine dobra završnica u ABA "odvede" u neki EL tim. Prošle godine ga zamalo Barsa pokupila. Sad ćemo da se rvemo sa Virtusom. Sledeće će verovatno da bude zamena Rudiju, ako ode u pemziju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 19 minutes ago, John Terry said: Pozdravljam, neka ode kao pobednik ABA lige. Vreme je, nije ni poenta ceo zivot sedeti u jednom klubu. 4 4 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 11 minutes ago, Cavani said: Jeste, Dobric je napredovao sa loptom u 30. godini jer se dogovorio sa Virtusom. U Zvezdi nije hteo dovoljno da vezba. Vidis kako su cuda moguca 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 47 minutes ago, Chaos Is Me said: Jedna utakmica, svašta može da se desi. KKP jeste blagi favorit jer igraju kod kuće i generalno su napadački potentnija ekipa, ali šanse su možda 60-40 u njihovu korist. Mi smo se mobilisali, dostigli radnu temperaturu, imamo nešto širu rotaciju i def smo sposobni da igramo kvalitetniju odbranu od njih. Meč na mali broj poena bi nam lepo legao. Osim toga, mi branimo trofej i postoje tu igrači koji već dugo igraju pobedničku košarku dok je KKP pod silnim pritiskom jer uprkos svemu trofeja do sad nisu videli i ne mogu da zamislim koja će to količina frustracije da bude ako opet ostanu kratkih rukava. Lako se mogu desiti i flashbackovi Reala i novi choke. Od naših želim samo da se bore kao lavovi (kao što je to bilo u games 3 and 4) i da stisnu ruku protivniku ako na kraju ipak bude bolji, ne sumnjam da će to naši uraditi ako do tog scenarija dođe. Fokus na teren, hladno, hirurški pa ako dobijemo biće velikog slavlja, ako izgubimo, izgubićemo od opasnog rivala. E da, nadam se da sudije neće biti nikakav faktor. Ajmo Zvezdo! Nema od toga ništa. Očekujem da čemo bonus puniti u prvoj polovini svake četvrtine. Ali dobro. TO nije nešto što bi trebalo da nas iznenadi. Uprkos toma odigrati čvrsto i pametno u odbrani, a hrabro u napadu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan9 Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Ovo nisam ni primetio uživo a bilo mi je baš neobično da Kampaco promaši sam polaganje 9 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bad Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Igra li Papapetru sutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 5 minutes ago, Bad said: Igra li Papapetru sutra? Pogresna tema. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post srlepajce Posted June 21, 2023 Popular Post Share Posted June 21, 2023 🤣 6 3 1 40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 Moze i Zekova slika 😅 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts