Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Душко као Радоња са почетка првог мандата са првом петорком која зна се да не уради ништа и шаблонским ротацијама. Каже на крају кошарка је игра која се игра 40 мин. Па јесте мајсторе али то је твоја дужност уосталом 11 поена Бајерна у 3/4 наспрам 35 у 4/4 све говори. Каква срамна 2 пораза за редом, с друге стране питање је било само кад ће негативна карма коју је Ћоки навукао покуцати на врата. Човићу мрш у пензију!

Edited by Константин
  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Od tog momenta, Mitrovića blokiraju na ulazu, potom Nedović promašuje isto ulaz i Lazarević pod košem. Znači nismo krenuli da se ispucavamo. 

Tek posle toga 2 puta Vildoza i Kampaco jednom. Možda je jedan šut bio nerezonski samo. 

 

Što se tiče rotacije, drugo poluvreme je bilo sasvim dobro i ne mislim da je bilo loše vođenje, a ni da je Duško izgubio ekipu. 

Imao je i Kampaco pokušaj ulaza. Kad imaš otvorenu trojku treba da šutiraš i to je to. Bajernu su ti šutevi ušli nama ne i to nije problem. Problem je što ti u ovakvoj završnici nemaš kome da spustiš loptu (Lazarevićev pokušaj je sramota) i što nemaš peticu koja može da iskontroliše reket. Gilespi je pre trojke Voldena skinuo loptu sa glave Mitroviću.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Duško počeo da šilji k na Nedi a Vildoza divlja otkad se vratio iz povrede, mora se tu nešto menjati. Osim toga, glavni razlog za poraz katastrofalan skok.

 

Da navijam za smenu Duška i povratak Radonje neću jer je jedini krivac za ovo NČ sa selekcijom igrača i Dovlom  kojeg da nije bilo Zadra ne bi smenio do poraza u prvom derbiju abe.

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

Како би се овде разапео Недовић да се иживљавао као браћа Аргентици вечерас. Дејо је слободан само кажем

 

To je tačno ali je tačno i to da ih je Nedović vratio u igru. Prvo iz aviona se videlo da će ga Vinston nasamariti za faul za 3 bacanja. Zatim u napadu koristi tablu umesto da položi loptu. U sledećem njihovom napadu bez potrebe se baca na parket tražeći faul u napadu i ostavlja samog igrača na šutu za 3.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nisam pratio utakmicu, ali ocekivano. Ovde ni Kampazzo vise nije faktor, poraz od ALBE gde gubis 25 razlike za 30 minuta na domacem terenu , je nesto sto ni 3 Kampazza ne mogu da nadomeste. Nisam neki strucnjak za basket, ali znam sta je dobar basket, a sta nije. 

 

Prilicno sam siguran da bi i Kup izgubili sa 15,20 razlike, da Dusko nije iskljucen. Sve u svemu, Top 8 nije izgubljen, jer ga nismo nikad ni imali, sve i da su dobili ovo, tesko mi je da poverujem da ovaj tim moze da dobije skoro sve do kraja, gostovanja ASVELU, pa Atina, pa kuci Oly, Fener itd itd, nemoguca misija za ovakvu razbijenu druzinu. 

 

I kao sto sam i nakon ALBE napisao, odlicna stvar jer ce navijaci da prestanu da ih prate i sacuvaju zdravlje. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Koliko sam ja skapirao, mi smo doveli igraca za "bruka" pare, uspe sa trojke da promasi i tablu 🙄.

Pri tome je plej.

Oooooo, kako sam sretan da sam posle albe digao ruke od ovog sranja.

Moji zivci ipak nemaju cenu.

Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, necke said:

Sa Lazarevicem, Mitrovicem, Bentilom, Kuzmicem, Dobricem, Raduljicom, Holandom, Ilicem, Dzonijem ni Greg Popovic nista ne bi uradio. Mozemo promeniti 20 trenera, zna se gde je (ne)kvalitet ove ekipe.

koja to ekipa ima 10 igraca podjednakog Ili pribliznog kvaliteta?

mi smo imali rostere u kojima je bilo bukvalno do dva igraca koja smeju da spuste loptu na parker, igrace koji I ne gledaju ka kosu, ali smo pokusavali da to nadomestimo time sto cemo igrati najcvrscu kosarku u el I postovanjem lopte u napadu

ovaj trenutni roster je bukvalno kao neka romska kuca sa nekoliko zlatnih lavova na kapiji I jednostavno ne treba da igra top 8 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Identicno sve kao protiv zalgirisa. Hejs tada, a danas Gilespi, ne da su nas isterali iz reketa, nego su nas isterali sa nase polovine. Imali smo ideju da probamo sa prodorima Nedovica ali on posle onog promasenog pokusaja od tablu vise nije mogao da pridje blizu kosa. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said:

Poraz od Albe je trebalo da nam nagovesti da ćemo u ovih 9 utakmica do kraja, većinu izgubiti. Luzerski mentalitet nam se uvukao u tim i to je to. Ova sezona je gotova, daj da pripremamo Deju za sledeću. 

Kao što napisah problem ovog tima je zaostala selekcija Radonjića i pouzdam se u tvrdoglavost Čovića, da bar bude koristi jednom od nje, i da ne razmišlja o povratku Radonjića.

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Eurocup nam je bas po meri za sledecu sezonu. 

Da probamo malo jaci napor, pa da cilj bude neko cetvrtfinale.

 

Jos odavno je postalo jasno da je vrlo nerealno pricati o F8 sa ovakvim timom.

Edited by duboko
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...