Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Makabi nam lezi kao dupetu nosa. Slicna utakmica kao prosle sezone, cisto rutiniranje. Samo se ovaj pretvorio u MJ-a, a mi prestali da igramo u napadu i poceli da cuvamo vreme, sto vec postaje neki sablon.

 

Kad smo kod dupeta i nose, nas i Albin odnos je slican, ali oni su bas losi trenutno i tu ne bi smelo nista da dodje u pitanje, iako u EL stvarno nema unapred upisanih pobeda za nas. Ali ima vremena do te utakmice.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Čestitke komšiluk, svaka čast!

 

Čisto da se pohvalim da sam znao šta sledi, Nedović kapiten u fantaziju, dečko se redovno zapali u Tel Avivu.

 

Biće borba do kraja EL, ne sećam se da je ikada bilo ovako napeto

  • Like 19
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Laki21 said:

Konačno jedan normalno vođen meč od strane Ivanovića, smisleno i sa dobrim rotacijama.

A sada ga treba pitati zašto prethodne dve tri nedelje nije tako vodio tim.

Dobrivoje odličan meč

A jbg Laki ti nadjes nacin da casa bude poluprazna i posle pobede. 

Moze Ivanovic da rotira koliko hoce ako ekipa ima 1/17 za tri i ne pojave se najvazniji igraci i uz to imas kriminalno sudjenje. Veceras je imao zapaljenog Nedovica i pristojan sut, odmah je sve lakse, ako ostali opet nisu blistali.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Uvek je dobro kad neki naš tim dobije odvratni Makabi, u kakvom god da su stanju. Stvarno sam verovala da će Nedović da se pokaki na celu utakmicu na kraju, ali svaka čast što nije. Again, Vildoza igra jako sexy basket i bar zbog njega vredi gledati ovu ekipu. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Bravo za pobedu. Ne možemo bez Nedovića, najzad se pojavio. Makabi i ne igra neku odbranu, pa nam je protivnik po meri...

 

Ali Bentil, koji je to nizak košarkaški IQ... Onako da skoči na fintu Dibartolomea... Iskusniji plej bi tu izvukao faul na šutu za 3 bez problema, uz ionako domaćinsko suđenje. Sreća pa je stao i setio se da šutne prekasno... Imao je Bentil još wtf poteza... ipak izvukosmo ovo nekako uz srećno polaganje Dobrića... Jako smo bili blizu da ponovo sve prospemo... Nadam se da je ovo početak jedne velike serije...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...