Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

I treba ovako da prolazimo kad na platnom spisku što se centara tiče imamo SNS kombinaciju Raduljicu i Kuzmića kome plaćamo penziono valjda... Pa nam Bentil glumi centra, a Mitrović može da parira samo određenom tipu igrača. Juče nas je taj Žaite uništio, a Šengelia samo upotpunio raspad. Petrušev zatvoren, ali je i vidno pao posle Žalgirisa, kao i cela ekipa uostalom. Prva četvrtina je odigrana za zatvor bukvalno. I nije nam prvi put. 

 

Glupo je sad kritikovati trenera, posle onoliko lepih pobeda i igara, ali mi stvarno nije jasno guranje Ivanovića. Ista priča kao sa Vajtom prošle godine, posle povrede dečko beži od pogleda a ne od kontakta. Niti pokušava da probije niti da šutira, uvaljuje neke alibi pasove Dobriću i Lazareviću u poslednjih 5 sekundi napada... Nema leba od njega više ove sezone, a rezultati nam trpe. Nedović i Vildoza skautirani i zatvoreni, s tim što Vildoza isporučuje svoje, a Nedović kad naleti na tvrdo, gasi se totalno. To će sad svi da rade protiv nas, i ne vidim kako možemo naći neko rešenje do Kampaca. Marković može, ali je u napadu igrač manje, a Ivanović na obe strane. 

 

F8 je završena priča posle Partizana, jer nakon 10-14 ne možemo više da se vratimo. A biće porazi u naredne dve utakmice, 99%. Alba nam dolazi pod must win onda za neku poslednju malu nadu, ali sva je prilika da će Kampaco rekreativno da odigra svojih 9 utakmica, ako mu uopšte dozvole da igra.

 

EL nas je unakazila (veći deo krivice je na gazdi naravno)... ako su hteli da nas sjebu, uspeli su u potpunosti. I suđenje koje imamo je jasna poruka i možda znak da smo otpisani... Guramo im prste u oči, a realno smo im nebitni sad kad imaju Partizan i rumenog... da upotpunim ovo mračenje, mislim da nas tek čeka epski raspad u svakom smislu sledeće sezone... zbog finansija, politike vođenja kluba i svega ostalog... ako ne budemo igrali EL, to je skoro pa sigurno... 

Edited by Issey
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, fradler said:

Mozemo se loziti da cemo dobiti sveeee sa Kampacom, nada umire poslednja, trte mrte, ali poslednji voz je najverovatnije veceras pobegao. Od tri na papiru egal utakmice protiv direktnih konkurenata izgubljena je svaka i cao zdravo. U cetvrtak po svemu sudeci ide novi samar i dolazimo u situaciju da smo blizi fenjeru nego plejofu.

 

Nama vise fali Martin nego Faku. Mitrovic u globalu igra korektnu sezonu i izvlaci maksimum iz sebe i svojih mogucnosti, ali ovo sto mi imamo na visokim pozicijama prosto nije dovoljno ni za ambiciozniji evrokup tim, a kamoli evroligasa. I tu se svaka prica zavrsava. Jbg, ne moze i Radule na 2 godine i plejof evrolige. Gledam onih njegovih par grotesknih minuta protiv FMP-a i razmisljam koliko je ovo jebeno neozbiljan klub.

 

Btw, povlacim ono sto sam danas pisao apropo Bentila, kako mu treba dati sansu i izvlaciti ga iz kanala. Eto, dobio je ponajvecu minutazu i nicim nije pokazao da zasluzuje bolji tretman, naprotiv. Zvace onu gumetinu, glumata Lebrona i vucara se po parketu. Lenja umisljena beskorisna telesina, samo gubimo vreme s njim, sutra bih raskinuo taj ugovor. Jedino me je jos JOB tako iritirao, ali je on makar imao kakav-takav skil i reputaciju, ovaj na bazi qrca glumi uvredjenog superstara. Erone Vajte, sve ti je oprosteno.

 

Poslednji voz je otisao porazom od Partizana. Ja stvarno ne razumem kako neko od nasih moze da misli da smo mi u stanju da imamo 8-5 od zadnjih 13 utakmica, to jest sad nam treba 8-4 od zadnjih 12, posle sinocnjeg poraza. To se granici sa cudom. Pogledajte raspored. Pre ce biti 4-8.

 

Tako da sto se top 8 tice, to je prohujalo sa vihorom (Barsa, Zalgiris, Partizan). Ali ovo od sinoc je sramotno na vise drugih nivoa. Mi nismo bili ni konkurentni, od starta, sve do kraja. Mi nismo povezali 5 minuta smislene kosarke. Kada bi se desilo da domacin malo popusti, mi smo brzali kao neki juniori.

 

Tacno je da fali vise Martin nego Kampaco. 100%. Zapravo ceo drugi pasus se slazem sa tobom.

 

Sto se tice Bentila, ne glumata on Lebrona, Lebron bas suprotno radi od Bentila, Lebron ide u meso sa 37, 38 godina starosti, sto je za ogroman respekt. Bentil ne ulazi u kontakt uopste. A covek izgleda kao Mister Universe.

 

Nemoj Erona Vajta, molim te. Nije ni u Podgorici izdrzao dva meseca.

Link to comment
Share on other sites

53 minutes ago, medobrundo said:

Nikakve logike nemaju Duškovi ulasci u meč protiv Partizana i Virtusa, u kojima kreće sa najboljim što ima -- a onda to isto vadi iz igre posle 3-4-5 minuta, bez obzira ide li ili ne. Juče je Vildozu izvadio nakon 3-4 minuta, a Nedovića nakon 5-6.. i od dostižnih 6-8-10 razlike otišlo se na 25-7 za Virtus, pre nego što je vratio Vildozu. Šta očekuje, da nas Dobrić i Ivanović vade u gostima? Minuti koje igramo bez Nedovića i Vildoze su jednostavno horor i nema ni potrebe to uvežbavati i istrajavati, jer će se bez Kampaca igrati još dva meča. Možda svakako ne bi bilo drugačije, jer smo u padu forme, a roster nam je tanji od većine konkurentskih, ali nema potrebe činiti nas još slabijim nego što jesmo. Na sve to, Marković skroz izveden iz ritma i uloge da bismo dobili Ivanovića, potpuno irelevantnog i nekomplementarnog u odnosu na trio Nedović-Vildoza-Kampaco.  

 

ne pišem ovo da bih se suprotstavljao, jer, sve što si ovde napisao i meni ima smisla;

međutim, duško je sinoć vrlo brzo krenuo u poteru za rešenjem kako zaustaviti vezu teo-visoki teo - random saigrač koji strečuje odbranu sa pozicija za 3pts

 

najveći problem je što je izgleda bio uveren pre tekme da će lazarević otežati posao teodosiću i napraviti neku očiglednu destrukciju virtus napada. ipak, teo ga je u prva tri napada lako rešio, pokazujući koliko su nam centri koji su bili na raspolaganju, nemoćni kada jaiteh napravi poziciju (a napravi je lako) i dobije pravovremeni pas od tea (a dobije ga svaki put).

 

mislim da je u prva tri minuta duško zažalio što nije skinuo kuzmića za ovu tekmu i krenuo je sa nekim očajničkim pokušajima, tipa, bentil čuva jaiteha (a ne može ni šengeliju, iako je najopremljeniji naš igrač da to pokuša)

 

sve nakon tog prvobitnog kiksa u proceni (lazarević će otežati partiju teu - kuzmić nije potreban), vidim kao posledicu te dve odluke. kao da nije imao plan B iza ovoga, nego je instinktivno pokušavao da iznenadi virtus na trenutak i odatle da vidi kako postaviti stvari ako uspe. a nije uspelo.

 

opet kažem, slažem se sa tvojim upisom ali ujedno kapiram i da je jako teško držati nedovića u igri ako te od starta buše na sve strane a on ne uspeva da napravi višak na ulazu, nit da ubaci trice pa da se odbrana virtusa nakon toga adaptira. sve je palo na vildozu (lazić je sa svojim ćošak-tricama bio drugi najopasniji napadač, to nešto govori). mi bez nedovića, petruševa i mitrovića na nivou (svako na svom nivou) uz pomenutog vildozu, nemamo šta da tražimo na EL tekmi.

 

ako neko od njih ne funkcioniše, moraju to da nadoknade dobrić, bentil, pefi/džoni, holland nekim tricama kada ti iseku napad, i slično. ne treba pominjati da ništa od toga nismo imali.

 

u svakom slučaju je duškova odgovornost što krećemo loše tekme. jasno je da nekad treba osetiti kako teče situacija pa korigovati stvari, tu je duško majstor ali ovoga puta, kao da nije imao čime da koriguje, jer je sam sebe ubacio u tu situaciju.

 

kiselo grožđe: da je facu bio na terenu, ne bi se teokratija onako razmahao, niti bi imali onoliko problema u napadu. tako je kako je, bar znamo da imamo igrača koji bi rešio ove probleme od sinoć, čak i bez centra.

  • Like 17
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, pavijan2 said:

Kako smo došli od "samo da se vrati Ivanović ", do " tim je sjeban povratkom Ivanovića"?

 

Rezultati sve govore i igra i minutaza. Nisam bio nikada fan Ivanovica, postujem ga kao i svakog kosarkasa KKCZa, ali daleko je on nekog za kojim se seku vene kad nije u timu, covek je prosek i nista vise. Tim je igrao fenomenalno dok je bio povredjen, sa Pefijem u njegovoj ulozi. Nemam nista protiv njega, samo komentarisem ove brojke sto isporucuje i minutazu Pefija. 

Pefi je zabio kljucnu trojku u finalu ABA lige, jedan minuta, jedna akcije vise ili manje za nekog na terenu, cesto zna da napravi razliku pobeda/poraz, a kad Pefi bude skrajnut da bi se Ivanovic forsirao, ok, mora da postoji i rezultat i isporuka na terenu za tako nesto, a ne da nema, nego je znatno slabije nego ranije. 

 

Mozda je ovo i slucajnost, mozda i ne, samo komentarisem rezutate na terenu koji su egzaktni. Mada opet pre ce biti da je ceo tim udario u zid sto se tice neke forme i da ce trebati blago resetovanje, koje ce doci sa povratkom Martina i Kampazzom u timu. Ne treba zaboraviti i kakav nam je roster, pola tima bi Evroligu videlo samo na TVu da nisu u KKCZu, treba biti malo i realan. 

 

Ali , naravno, isto tako ne treba i preterivati, svaka ekipa ima seriju pobeda i poraza u toku sezone, Baskonija zaradjela sa 5,6 poraza nakon prvog mesta u jednom trenutku, ovi preko puta 8,9 poraza itd itd, tako da ovo je isti tim koji je igrao do pre dve nedelje i apsolutno se ne slazem oko ocena kvaliteta tima. Kao sto i dobra forma ima svoj pik, tako i slabija forma ima svoj pik, prosta stvar. 

I dalje mislim da ovaj tim moze i do top 8 i do ABA lige, mozda malo teze do top 8, jer ako se vezu jos par poraza, bice tesko u tih 9 utakmica i sa Kampazzom jer ce nam trebati minimum 7 2 ,mozda i 8 1 , ali nije nemoguce, vec smo imali 9 1 sa Duskom u jednom trenutku. 

Ali na to ne treba bas racunati i ne treba se opterecivati time, nista posebno i ako se ne udje. 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Issey said:

Glupo je sad kritikovati trenera, posle onoliko lepih pobeda i igara, ali mi stvarno nije jasno guranje Ivanovića. Ista priča kao sa Vajtom prošle godine, posle povrede dečko beži od pogleda a ne od kontakta. Niti pokušava da probije niti da šutira, uvaljuje neke alibi pasove Dobriću i Lazareviću u poslednjih 5 sekundi napada... Nema leba od njega više ove sezone, a rezultati nam trpe. Nedović i Vildoza skautirani i zatvoreni, s tim što Vildoza isporučuje svoje, a Nedović kad naleti na tvrdo, gasi se totalno. To će sad svi da rade protiv nas, i ne vidim kako možemo naći neko rešenje do Kampaca. Marković može, ali je u napadu igrač manje, a Ivanović na obe strane.

 

Nije glupo ni kritikovati ni hvaliti. Glupo je pljuvati. Ti nisi nigde pljuvao nikoga, prema tome slobodno napisi sta mislis.

 

Mislim da Ivanovic nije previse gurao sinoc svog prezimenjaka. Gurao ga je protiv Zalgirisa, to mi je bilo skroz besmisleno. Nikola Ivanovic je, kao i ceo tim, odlicno skautiran od Skariola, saseklil su sve nase komparativne prednosti, pustili Vildozu da ispogadja i moguce i nemoguce, pri tome umarajuci ga defanzivno, konstantnim napadom na njega. Skratili su nam short roll u potpunosti, a u napadu igrali na Jaiteha koji realno nije nista posebno od igraca ali je fizicki dominantan u odnosu na nase visoke.

 

Sto se Nedovica tice, on ima neki strah, ocigledno. Nekoliko puta nakon tajm auta, kad mu trener eksplicitno kaze, on krene na ulaz. U ostalim slucajevima neki sut i to bezvezajac sut, frljoka. Takvi sutevi ne ulaze.

 

Pohvale idu za Ilica i Lazarevica sinoc, kao i za Lazica. Odigrali dobro za ono sto oni mogu. Ali oni nisu kljucni igraci, oni su vodonose. Luka Vildoza, Neda i Filip su glavni, i kada oni ne isporuce, sva trojica, mi nismo evroligaski nivo. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ne znam zasto Kuzmic nije skinut obzirom da je Jaiteh 1 od 3 igraca u EL protiv koga on ima smisla. Jesmo li ocekivali da ga Luka sacuva ili sta? 
 

Prosto je neverovatno kako smo uspeli da na svakoj poziciji imamo po 3 igraca i da nam na svakoj poziciji fali bar po 1. Umetnost!

 

Ne treba ocajavati, sanse za top 8 se minimalne ali postoje. Sanse za osvajanje kupa i ABA su 50/50 sa KKP tako da se ima za sta posibati, ali jasno je da su navijaci ocekivali taj EL iskorak, sto im kolicina potrosenog novca daje za pravo. 
 

Ne treba sad ni blatiti redom sve koje smo dizali u svemir pre max 28 dana

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Videli smo svi da sinoć nije ništa bilo kako treba, siguran sam da to vide i u stručnom štabu i da rade na tome da se kriza prevaziđe. Da ponovim još jednom kad god neko hoće da prozove bilo kog od igrača Zvezde neka se prvo seti ko je glavni krivac za ovaj sastav i ovaj rezultat koji imamo. Duško Ivanović i ovi igrači ostvarili su mnogo više nego što ima kvaliteta u ovom timu. Dakle krivac je za sve Nebojša Čović a ne neki igrač pojedinačno.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Mislim da Nedovic nema strah, vec su mu trecu utakmicu za redom zatvorili ulaz u reket. Ima nesto i do statement sudjenja koje imamo u zadnje vreme, a i do njega koji nikako ne uspeva da digne procente suta pa da mu otvori reket.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, LakiJeMaloNervozan said:

Slazem se. Necu da vam stajem na muku, ali je covic dosta toga zaebo ove sezone. Prvo trener na startu onda ovoliko para za kampaza koji jos ne moze da igra el.  Valjanog centra isto nemate. Tesko da Vildoza i Nedovic mogu nositi sve utakmice sami,koliko god da su dobri

 

O kojoj ti muci pricas? 10 12 u Evroligi, prvo mesto u ABA ligi, dobijena dva derbija, treci na jednu loptu izgubljen bez Kampazza. Nema sta ti da nam otvaras oci, ovo je isti tim koji je igrao fenomenalnu kosarku, do pre dve nedelje, isto kao i sto i vas tim je isti kad je imao 9 poraza u 10 utakmica u decembru, tako da gledaj ti prijatelju svoja posla, bez ljutnje. 

 

ABA liga u junu je kruna, ovo sada je sve samo prolazno vreme, neko zapadne u krizu ranije neko kasnije, to je sastavni deo sporta. Nema nikakve muke ovde. To ce se pokazati kad bude bilo potrebno.

Link to comment
Share on other sites

Očajna utakmica. Prva četvrtina je bila grozomorna do te mere da je utisak da smo dobro prošli sa -16 nakon iste. Mi u EL jednostavno ne možemo da sebi priuštimo loš dan Nedovića, a kada je i Petrušev u minus fazi mi jednostavno nemamo dovoljno napadačke moći sve i da svaki od ovih sidekick-ova odigra odlično. A daleko su od odličnih. 

 

Centri su nam beda klasična i bojim se da je to realnost dokle god Luka Mitrović ima esencijalnu ulogu pod košem. Previše imamo igrača koji ne gledaju ka košu osim pod pretnjom oružjem, Ivanović se priključio toj ekipi s tim što trenutno deluje usranije od svakog. Dobrić makar pokušava i koliko god to bio siguran put u propast sa njim kao bitnim faktorom, makar ne igra alibi košarku. 

 

Nema ovde šta da se priča, mi smo onom serijom nakon dolaska Duška zamazali oči mnogima a najviše sebi. Iskočio je Petrušev sa mvp partijama ali to nije realno da bude konstanta. Iz ove vizure ona pobeda u Valensiji bez Vildoze izgleda kao sportsko čudo godine. Poraz u Kaunasu sada izgleda kao prekretnica nakon koje smo se i samoubili. 

 

Milano je digao malo formu plus sad imaju i Shabazza. Kvalitativno smo baš tanki, ali jbga letos se išlo na kvantitet pa aj sad da nas taj kvantitet vadi ako može.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, TB Told said:

Kako da ne, zato Evroligu više od pola njih može da igra samo u Zvezdi, počev od Mitrovića i Dobrića, kojima su već ko zna koju sezonu namenjenje uloge koje ne mogu da iznesu.

 

Koliko puta nas je vadio prošle sezone u Evroligi? Odigrao je par boljih utakmica na kraju kad smo ostali bez šansi za plasman u TOP 8. Najbolji primer je Asvel gde je imao relativno dobar meč, ali i gomilu izgubljenih lopti i promašen šut za tri (ni obruč nije pogodio) za pobedu.

Nisu njima namenjene uloge koje ne mogu da iznesu, vec je problem u tome sto oni silom prilika upadnu u glavnu ulogu, jer su oni koji su planirani za glavne uloge ispali tragicni promasaji.Mitrovic je i prosle i ove sezone odigrao iznad ocekivanja, i za tu ulogu smart glue guy-a, koji ce da se popne na vrh kapice i svojim short roll-om i inteligencijom razigra tim kao sekundarni kreator, ili svojom tehnikom i brzinom u odnosu na manje pokretljive petice izmisli neke poene, je gotovo savrsen. Problem je sto on vec drugu sezonu krece kao treci centar, a onda zbog raznih Kuzmica, Cirbesa, hronicno rovitog Martina, tragicnog Vajta prosle sezone, i ogranicenog Bentila ove, zbog koga najbolju peticu Petruseva, saljemo na poziciju 4, Mitar ni kriv ni duzan zavrsava na poziciji prve petice, koja niti mu je namenjena, niti mu prija.

S Dobricem je slicna prica, nedostatak opcije na 2, gde prosle sezone Holins nije postojao pola godine, odnosno na 3 ove sezone, gde nemamo adekvatnije resenje, Dobrica dovodi u protagonizam koji on jednostavno ne moze da iznese. Da li se uvidja sablon, gde Dobric najbolje partije prosle godine, pruza od trenutka kada je Holins konacno zaigrao kosarku, odnosno ove, kada su Vildoza i narocito Nedovic bili u naponu, kada je Pefi radio ono sto mu je posao, razigravao ekipu i igrao odbranu, a davitelj lopte i ubica protoka Dzoni Ivanovic bio na tribinama,  i kada je Dobricu lopta bila najmanje u rukama? 

On je ogranicen igrac, i kada se svede na sekundarno orudje gde ce bez mnogo lopte u rukama, uci na nekih 15 minuta i pogoditi par spot up suteva, ili na rasirenu odbranu od strane dobrog ball handlera, i odradjenih blokova od centra koji tu ume,  odraditi par levih ulaza i utrcavanja, odnosno istrcati kontru, bio bi mnogo korisniji za tim, i tih 15 minuta bi bili cist plus za tim, a ne ovako gde je 20+ minuta jedna od 3 glavne opcije na terenu, sto dovodi do tragikomedije od sinoc.

Dakle, nisu problem Mitar i Dobric, problem su oni koji bi hijerarhijski i kvalitetom trebali da budu ispred njih.

Nepostojeca selekcija i nedostatak sistema, je rak rana naseg KK vec nekoliko sezona

Edited by Gudura
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Cooper said:

Armani ce sutra igrati bez Pangosa, Sildsa, Melija i Datomea.

 

To mozete dobiti pravim pristupom.

 

Nema šanse, i dalje su prejaki za nas. Ne igraju neku organizovanu košarku kao Virtus, više je ISO, ali bez obzira, za nas u ovakvom stanju su preveliki zalogaj... uostalom, i u Pioniru su nas dobili kad smo bili u naletu... gotovo siguran poraz...

Link to comment
Share on other sites

Svi ključevi su u Duškovim rukama i što pre se on sabere to će ekipa biti bolja. Ne razumem zašto luta i zašto menja rotaciju koja mu je donela sve one pobede.

Možda ga zbog toga zovu psiho🤔 spreman da samouništi ekipu bez preke potrebe. Razumem da neko ispadne iz forme,ali da ti ekipa izgleda kao da je vodi Vlada Jovanović je ipak preterano.

Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, srlepajce said:

Pad forme je evidentan ali ne treba sada ici u krajnost

 

 

 

 

Baš tako, n treba ni preterivati. Mi da smo tim na nivou o kom se ovde piše posle ove utakmice nikada ne bi vezali 6 pobeda u ovakvoj Evroligi. Daleko bolji timovi doživaljavaju katastrofu pa ne drame ovoliko. Malo toga je išlo Dušku u korist. 1:6, nizali su se povrede, problem sa Kampacom, pa je čovek opet pronalazio načina da nas održi u borbu za top8. Munjevito ide sezona, nema se ni mnogo vremena za treninge, ispravljanje grešaka. Drugi timovi ostanu bez jednog ili dvojice važnih igrača i odmah su u ozbiljnom problemu. Fener još uvek se ne može sastaviti posle povreda Vilbekina i Motlija. Naravno da greši i Duško kao što greše i svi treneri. Atmosfera trenutno takva da kad bi igrali sledeću utakmicu na našem terenu ne bi bilo ni 2 hiljade ljudi. Pa i da smo bili u najboljoj formi mogla se desiti jedna ovakva utakmica. Na kraju krajeva i da ne uđemo u top8 neće biti ništa strašno, ne zavisi nam život od toga. 

Link to comment
Share on other sites

Počelo se loše sa Lazarevićem na Teu što je otvorilo dosta prostora pod košem, plus su njihovi bekovi postovali Nedovića i Vildozu kao juniore, bez otpora. Luka nijedan faul na Džaiteu, baš onako loš pristup smo imali.

Na sve to short Roll je pročitan, pogotovo je to ružno kad Nedović pokušava da to radi.

Ako otvaramo formu oborismo je svaka čast 

Link to comment
Share on other sites

Kao da je neka nauka nas skautirati. Zatvoris Nedovica i Vildozu a pustis ove kamenjare da oni kreiraju. Mozes da saljes pomoc i da udvajas Nedovica i Vildozu sa bukvalno bilo kog drugog naseg igraca. Ivanovic, Lazic, Lazarevic, Holand, Bentil, Mitrovic, Kuzmic, niko od njih nema kvalitet da igra 1 na 1 i izmisli neke poene. Sinoc se videlo u onom jednom napadu kada su igrali flaster na Vildozi svi nasi igraci stoje i cekaju Vildozu da primi loptu. Dok se on oslobodio i primio napad vec istekao.

Previse imamo „odbrambenih specijalaca" a odbrana nam je krš.

A najsmesnije su mi price kako domaci igraci donose prevagu u borbi za trofeje. Efes nema nijednog Turcina pa dve sezone uzastopno osvajaju Evroligu. Olimpijkos ima dva Grka pa im to ne smeta da deru sve redom. Iskreno zabole me za ovakve domace igrace, daj 7-8 stranaca koji znaju da igraju, muka mi je vise od Kuzmica, Dobrica, Raduljice, Ivanovica, Markovica.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Milos 3.14 said:

Počelo se loše sa Lazarevićem na Teu što je otvorilo dosta prostora pod košem, plus su njihovi bekovi postovali Nedovića i Vildozu kao juniore, bez otpora. Luka nijedan faul na Džaiteu, baš onako loš pristup smo imali.

Na sve to short Roll je pročitan, pogotovo je to ružno kad Nedović pokušava da to radi.

Ako otvaramo formu oborismo je svaka čast 

Odavno je "loše" a umesto da se iz nekih naših grešaka izvuče pouka...nah mi idalje  3 tekmu zaredom iste greške koje i čovek koji prvi put gleda košarku vidi...

 

U derbiju 656 Lesor čuva Nedovića na pola terena...a mi umesto da eksploatišemo to nah mi idemo preko Mitrovića i Lazarevića u reket koji čuvaju Lidej i Papapetru...

 

Razumem da nemamo kvalitet ali pored kvaliteta biće da nekom fali malo i mozak.

1 minute ago, nekoime123 said:

Odavno je "loše" a umesto da se iz nekih naših grešaka izvuče pouka...nah mi idalje  3 tekmu zaredom iste greške koje i čovek koji prvi put gleda košarku vidi...

 

U derbiju 656 Lesor čuva Nedovića na pola terena...a mi umesto da eksploatišemo to nah mi idemo preko Mitrovića i Lazarevića u reket koji čuvaju Lidej i Papapetru...

 

Razumem da nemamo kvalitet ali pored kvaliteta biće da nekom fali malo i mozak.

Daće samo bog da je ove dve tri tekme bilo dovoljno da se neki drugi Evroligaš sjebe i dovede Petruševa da ga više ne gledam.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...