Kosjan Willavić Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1 hour ago, NMX said: Idite u pičku materinu sa ovim avatarima, čitam kako Kuper priča o Vildozi kako je odigrao i kad je vozio bicikl i u fazonu sam šta je ovo koji kurac, u šta se ovo forum pretvorio Moderator se ponasa nedolicno i tera forumase u PM, molim za reakciju ( da ih skembamo sve do kraja i zavlada anarhija 😄 ) @MetalHead 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 16 minutes ago, srlepajce said: Exum u fazonu sta mi je ovo trebalo U isto ovo vreme Željko napušava jedno dete što mu traži selfi 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 4 hours ago, DameTime said: U onom periodu kad je Petrušev proigrao jokićevski tj. na nekom MVP nivou dobijali ste EL tekme a čini mi se da je tu bilo i dosta tesnih završnica. Za Nedovića se slažem A u tim tesnim završnicama koje smo dobijali je upravo Nedović dao odlučujući koš protiv Asvela na 8 sekundi do kraja, trojku za pobedu protiv Partizana, važna bacanja protiv Valensije, 4 vezana poena u produžetku za 85-81 protiv Albe u Berlinu... 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 3 minutes ago, Guru said: A u tim tesnim završnicama koje smo dobijali je upravo Nedović dao odlučujući koš protiv Asvela na 8 sekundi do kraja, trojku za pobedu protiv Partizana, važna bacanja protiv Valensije, 4 vezana poena u produžetku za 85-81 protiv Albe u Berlinu... Možemo da mu seciramo svaku utakmicu, ali to neće promeniti moj stav koji imam o njemu kao igraču. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 2 minutes ago, DameTime said: Možemo da mu seciramo svaku utakmicu, ali to neće promeniti moj stav koji imam o njemu kao igraču. Ti si u fazonu Sofronija 😄 "Dobro, dobro, znam! Cifre ne lazu... ipak..." 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 2 minutes ago, Kooineeperk said: Ti si u fazonu Sofronija 😄 "Dobro, dobro, znam! Cifre ne lazu... ipak..." Pa ne znam ni zašto je moje mišljenje toliko bitno, pošto je samo jedno u moru drugih, da mi se stalno isti ljudi nakače kako bi mi pojasnili istu stvar. O mnogim igračima koje sam gledala sam menjala utisak (pošto su to zasluživali na terenu) sem o dvojici, a jedan od njih je Nemanja. Argument da on "igra najzreliju sezonu u karijeri" mi nije presudan, i dalje je igrač kom nikad ne bih dala loptu kad se lomi za neki rezultat (plasman bilo gde, titulu - a da nije derbi s PAR lol). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 20 minutes ago, Guru said: A u tim tesnim završnicama koje smo dobijali je upravo Nedović dao odlučujući koš protiv Asvela na 8 sekundi do kraja, trojku za pobedu protiv Partizana, važna bacanja protiv Valensije, 4 vezana poena u produžetku za 85-81 protiv Albe u Berlinu... Imao je i Vildoza svojih zasluga u neizvesnim završnicama. Trojku je Nedović Partizanu dao posle briljantne asistencije Vildoze. Pre toga dve bitne trojke Vildoze. Protiv Olimpijakosa ona trojka iz ugla sa zadrškom, pa slobodna bacanja koja daje kao od šale. A što se tiče poslednjih mesec i više dana, e tu je Vildoza užasan. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 “Dobrić ne može da putuje. Videćemo za Nedovića, sve ostalo je okej. Lazić je već dugo van stroja“, počeo je Ivanović. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 (edited) Kako je Vildoza uspeo da dođe od MVP Evrolige u decembru do ovog kanala danas, bez obzira na povredu i ljubavne jade... stvarno za neverovati... Edited March 15, 2023 by Issey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekoime123 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 7 minutes ago, Issey said: Kako je Vildoza uspeo da dođe od MVP Evrolige u decembru do ovog kanala danas, bez obzira na povredu i ljubavne jade... stvarno za neverovati... e al nemo se brines,ostaje i naredne sezone 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 7 minutes ago, Issey said: Kako je Vildoza uspeo da dođe od MVP Evrolige u decembru do ovog kanala danas, bez obzira na povredu i ljubavne jade... stvarno za neverovati... Zoki tajni agent. Poslao mu Dzehvi da ga sjebe u kljucnom dijelu sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 8 minutes ago, Miki28 said: “Dobrić ne može da putuje. Videćemo za Nedovića, sve ostalo je okej. Lazić je već dugo van stroja“, počeo je Ivanović. Ovo nam sad dodatno smanjuje sanse za top 8... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nekoime123 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 2 minutes ago, Miki28 said: On zahteva od Milije da reaguje😂 Opet pise kao jedan od 3 vlasnika lige saopštenje ABA ligi...zaboga šta nije uredu sa ovim čovekom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 (edited) Ja se nadam žestokoj kazni za Lesora. To što su se ovakve stvari dešavale i ranije, ne znači da treba da se nastave i da ih prihvatimo kao normalne. Ko ima višak energije nek batali košarku i nek uskoči u ring. Edited March 15, 2023 by Volter 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 4 minutes ago, Volter said: Ja se nadam žestokoj kazni za Lesora. To što su se ovakve stvari dešavale i ranije, ne znači da treba da se nastave i da ih prihvatimo kao normalne. Ko ima višak energije nek batali košarku i nek uskoči u ring. Nadaj se. 😉 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Just now, Dragan Mićić said: Nadaj se. 😉 U potpisu Cooper. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 1 minute ago, Dragan Mićić said: Nadaj se. 😉 Nadam se i da više nikada nećeš izgubiti opkladu protiv Kupera ('ebo te avatar). 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Najjaca je aba koja spava treci dan 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 9 minutes ago, DameTime said: U potpisu Cooper. Ne, stvarno. Ja sam ubedjen da ce proci bez neke kazne. Plafon je dve utakmice i dve tri moje plate 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 Mene je blam ovih saopstenja Nebojse Covica. Jebote dovoljno je jedno(ako je i to saopstenje dovoljno). Jebooooote. 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filbi Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 (edited) 14 minutes ago, Don Dusko said: Mene je blam ovih saopstenja Nebojse Covica. Jebote dovoljno je jedno(ako je i to saopstenje dovoljno). Jebooooote. Banuj ga 😒 uuu dobro je sviđa vam se pošalica Done, vidim i susjedu Hronosu 🥰 Edited March 15, 2023 by Filbi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 48 minutes ago, Volter said: Ja se nadam žestokoj kazni za Lesora. To što su se ovakve stvari dešavale i ranije, ne znači da treba da se nastave i da ih prihvatimo kao normalne. Ko ima višak energije nek batali košarku i nek uskoči u ring. Je li bilo slučaja u ABA da neko napadne nekog nakon meča? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 15, 2023 Share Posted March 15, 2023 22 minutes ago, Don Dusko said: Mene je blam ovih saopstenja Nebojse Covica. Jebote dovoljno je jedno(ako je i to saopstenje dovoljno). Jebooooote. Jeste ali mislim i da je zbog abe koja ne zna sta ce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts