bodo Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 A Nedovic se povredio gde? Na klupi za rezervne. U derbiju nikad ništa nije izvesno pa će tako biti i ovaj put ali čak mislim da cemo dobiti ovaj meč. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Ja sam spreman! Zvekno 2 bokalceta domace u kafani, punjenu pljeku od 300 grama i pivo posle toga. Napred zvezdo! 3 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 1 minute ago, bodo said: A Nedovic se povredio gde? Na klupi za rezervne. U derbiju nikad ništa nije izvesno pa će tako biti i ovaj put ali čak mislim da cemo dobiti ovaj meč. U jednom napadu protiv Pao-a kad je isao na ulaz, posle toga se uhvatio za zadnju lozu ali ostao jos nesto malo u igri i onda izasao. Mislim da ce igrati 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 1 minute ago, Miki28 said: U jednom napadu protiv Pao-a kad je isao na ulaz, posle toga se uhvatio za zadnju lozu ali ostao jos nesto malo u igri i onda izasao. Mislim da ce igrati Realno, bez sarkazma i ironije, potrajao je duže no što se bilo ko nadao, ja prvi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Just now, Laki21 said: Realno, bez sarkazma i ironije, potrajao je duže no što se bilo ko nadao, ja prvi. Ne zajebavaj. Odlican je Neda ali se izdrkava Dusko na njemu. Nedopustivo, nije on Dangubic Mi smo mnogo bolja i smislenija ekipa sa njim na terenu kada se pravilno koristi. Nedopustivo ke da on igra 15 do 20 minuta. Nedopustivo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Btw PAOK dobi muceni Pao.Samo se nama neda da se omrsmo protiv njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Gledam snimke za zagrevanja Ne videh Nedovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Just now, srlepajce said: Gledam snimke za zagrevanja Ne videh Nedovica ne znači to ništa...često se kasnije priključi zagrejavanju... ...da se ne povredi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 12 minutes ago, Webad said: Ja sam spreman! Zvekno 2 bokalceta domace u kafani, punjenu pljeku od 300 grama i pivo posle toga. Napred zvezdo! ja mrcvarim prvo tamno vec sat vremena, drugo u frizideru u fazonu, mojne da se trudis. malo mi se spava, malo sam gladan, malo mi je muka od potere za strimom ali bice bolje za po'ure :i 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Na areni sport studio pred utakmicu,gosti Vlade Djurovic i Jakovljevic zitko basket.Bukvalno kosarkaski hit tvit.Bljuc🤮 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Ipak u 12 9 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 https://rd-live.com/match/10525810/kk-partizan-mozzart-bet-kk-crvena-zvezda-meridianbet 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Webad Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 6 minutes ago, uini said: ja mrcvarim prvo tamno vec sat vremena, drugo u frizideru u fazonu, mojne da se trudis. malo mi se spava, malo sam gladan, malo mi je muka od potere za strimom ali bice bolje za po'ure :i Ja sam popio jer je kolegi rodjendan, ali i preventivno zbog utakmice... Zlu ne trebalo sto se kaze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 6 minutes ago, Wingwalker said: https://rd-live.com/match/10525810/kk-partizan-mozzart-bet-kk-crvena-zvezda-meridianbet Prenos imate na postu iznad i u opisu mog profila 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Just now, rd_ said: Prenos imate na postu iznad i u opisu mog profila 🙂 Nemoj nas izdati pa da ti prenos secka. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Just now, rd_ said: Prenos imate na postu iznad i u opisu mog profila 🙂 idi metni veci fi, da buja potok i mojne da gasis odmah kao na kupu, da ne vidim radovanje. ako izgubimo, gasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Nemoj nas izdati pa da ti prenos secka. Pratim evo za sad radi kako treba, tu sam do 21h a onda se Bogu molite da ne zastopa hahah 😄 1 minute ago, uini said: idi metni veci fi, da buja potok i mojne da gasis odmah kao na kupu, da ne vidim radovanje. ako izgubimo, gasi. A to je automatski cim se generise meč da je gotov automatski se sklanjaju linkovi radi sigurnosti, to ce biti popravljeno uskoro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 @rd_ još im nisi metnuo neku simboličnu članarinu u vidu 10€ mesečno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 @ČvarkovImao bi i simboličnu listu donatora, 0.. Hahah 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Maaa idemo bree, ko ga j... Lozenje na max Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Ona pevacica na utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 Đurovic i jakovljevic ogade košarku pospe dve rečenice Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 11 minutes ago, rd_ said: Prenos imate na postu iznad i u opisu mog profila 🙂 Sto mi na kompu radi ok a na smart tvu ne radi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 3 minutes ago, srlepajce said: Ona pevacica na utakmici Koja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rd_ Posted March 13, 2023 Share Posted March 13, 2023 @Redstar0356 jer na smarttv nemam zarade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts