Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

35 minutes ago, Laki21 said:

Ovo će delovati smešno u prvom momentu kada napišem, ali naš najveći problem je trener.

 

Ivanović se potpuno, ali potpuno pogubio, u zadnjih mesec i po dana vodio je smisleno 1 (jednu) utakmicu, onu u Tel Avivu.

 

Sve ostalo, blaženi užas i katastrofa.

 

Ja ne znam gde se on nalazi, u kom svetu živi, šta gleda, šta i kako sprema, da li uopšte vidi šta se na terenu dešava, deluje da se nalazi u nekom svom bablu u kom je potpuno drugačija realnost od ove.

 

Ovo što ona radi s ovim timom u ovom momentu je tragikomedija i farsa.


За лошу карму од НЧ да се не понављам али треба бити поштен па рећи да вечерас Душко није постојао. 15 разлике кући од Албе сада!?

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ne znam da li mi se vise sere od izjava gde trener ne preuzme odgovornost na sebe nego sudije, faulovi, igraci, atmosfera, zna se cija kuhinja kurac palac (tipa Zoc u Nišu a i inace) ili ove Duskove KZS gde je "on kriv", bez da obrazlozi za sta je kriv, sto kurcu isto nista ne znaci.

 

 

 

 

 

  • Like 6
  • Love 1
  • Thanks 4
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, necke said:

Od 2015. nismo dobili Albu u Beogradu. Mi bolje sa Makabijem 4 puta da igramo nego sa Albatrosima. 

 

Da li ih potcenimo ili nam jednostavno ne leze, pojma nemam.

Potcenjivanje (ne ono ocigledno, ali u smislu lako cemo) mi izgleda prva opcija. Nisu oni sve ove godine ista ekipa koju ne mozemo da slomimo. Ima i da nam ne leze bas, ali to je pre zbog nas samih. Odbijaju da izgube kad dodju u Beograd, ne daju se lako slomiti i to je to. Moras igrati maksimalno koncentrisano i onda je pobeda blizu.

 

Mi smo premalo izvukli iz dobre igre u 1. cetvrtini i tu smo propustili da odemo na 15-20 razlike. I tu sam vec imao llos predosecaj da nece biti lako ako ove krene sut. I na kraju je dosla i frustracija na nasoj strani i to nas je dokusurilo. Nesto slicno bilo protiv Monaca prosle sezone. Raspad sistema u 2. poluvremenu i veceras. A pocelo je vec od 2. cetvrtine malo po malo i eruptiralo u 4. cetvrtini.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Mi smo ekipa sa suviše malom marginom greške da bismo olako shvatali ekipe poput Albe. Nas jebe centarska linija, Kuzmić je tu protokola radi, Martin je potpuno van forme i ne dobija loptu, Luka ponovo u baba modu kad se baš muči i izgleda kao junior naspram seniora. Vildoza i Nedović vrlo loši, posebno prvopomenuti mada je i Nedović ležernom odbranom u prvom poluvremenu doprineo da Alba ne ode na odmor sa dvocifrenim minusom. Dobrić katastrofalan, Ivanović mora da postigne 15+ poena da bi bio pozitivan, a Marković je odbojkaški libero, kao da mu je zabranjeno da poentira. Alba nema veliki kvalitet (za EL uslove) ali svakako nije bruka izgubiti od te ekipe, oni bi počistili npr Olimpiju ili Budućnost kao treći i četvrti tim ABA lige. Ubili su nas cutovima, Olinde i Procida su veći od direktnih čuvara ali prava prevaga je bila pod košem gde su naši bili bedni. Posle kad je Lo krenuo da pogađa iz izolacija a naša bekovska linija imala 10% za 3 jasno je bilo da gubimo. Večeras nije bilo raspoloženog igrača pa iako se itekako ima šta zameriti Dušku, ne znam ko bi ovo izvukao. Čudi me mala minutaža Lazića samo. Kuzmić protiv ekipe koja dobro trči nema šta da traži, to bi bilo kao kad bismo rekli e jebiga falio nam Holland ili Radulja. Bolan poraz ali ova ekipa objektivno nema kvalitet za top 8, a situacija sa Facuom je samo odmogla i poremetila ekipu. Ipak, dok postoji teorijska šansa treba se boriti do daske, Kampaco ne samo da donosi košarkaški kvalitet nego i strašan karakter pa ćemo videti. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, jaka blazic said:

evo nek mi neko objasni koja je to logika da kad protivnik ode na 2-3 poseda razlike i vidis da je u naletu i opasan ti izvadis dva najbolja igraca i ne vracas ih jedno 5 minuta i tako bukvalno pustis tekmu niz vodu?

 

i to se ne desava prvi put. u derbiju nemanja presedeo do dva minuta pre kraja. 

dzoni nam je sam samcat prodao tekmu sa pao-om ovde na pocetku el, i veceras su ga ubijali u odbrani + ona nicim izazvana prodata lopta i otvaranje kontre. i cemu onda forsiranje njega u must win tekmi? 

zasto je lazic igrao 10 minuta?

zasto mi nismo igrali u najboljoj petorci celu 4/4 nego mozda 3 minuta?

zasto su luca i nemanja na po 25 minuta?

cuvamo ih za kup?

jel luca pijan pa pogadja igraca u glavu i baca neke idiotske pasove? 

 

previse poraza kuci. govor tela duska i ekipe u porazima u italiji i ova sramota veceras bole vise od svega. kao da nemamo ambicije za top 8.

u poslednjih 6 meceva 5 poraza, i to uz povoljan raspored i protivnike po meri. 

porazi kuci od partizana i albe. 

to je ispod svakog nivoa. 

mislim da nas ni teorija vise ne drzi. nekih 8/9 ili 7/9 i to da se poklopi sve ostalo. 

kad ti izgubis kljucan mec kuci, ispustis i bukvalno poklonis tekmu u 4/4 fenjerasu o cemu pricamo? o kakvom top 8?

 

ja se slazem sa lakijem, ovo je kap koje preti da prelije casu. mi smo odvratni bili i u derbiju i u italiji i veci deo meca u kaunasu i veceras i prvo poluvreme u kup derbiju + nebuloza petorke pogotovo kad se lomi.

takodje jedna stvar je vezana za sve te poraze. nemanja. u italiji nije postojao, u kaunasu prodao na kraju, u deriju zakucan za klupu 4/4 + se okliznuo, veceras 1/9 trojke.

 

 

 

 

Smanji ocekivanja od ovog tima, to je resenje, inace za sve si u pravu. Zato ovi rezultati i dobijaju na znacaju, sta je uradio Dusko sa ovom skupinom ljudi, od kojih pola nije ni za EvroKup, mozda za FIBA LS nivo. 

 

Brate mili, vi kao da zaboravljate ko nama igra, Raduljica, Lazarevic, Pefi, Holland, Adams od ranije, Kuzmic itd itd, daj ne zajebavajte, kakav top 8. Ovih 5,6 nosilaca jesu dobri/solidni, mogu da bud i zajebani kad se sve poklopi, ali budimo realni, ocekivati da ovakav tim dobija u nizu, posebno slabije od sebe da rutinira, to se nece desiti. Ovaj tim moze samo da igra na jedan te isti nacin, pa kako bude bude, a jedan od tih scenarija su i ovakvi bolni porazi, ali ne i neocekivani, ovo smo gledali i kod Deje od istog ovog rivala, i to kao domacini. 

 

Nestvarno, ali istinito. I da smo dobili ALBU, to nista ne bi znacilo za top 8, i dalje je ovaj tim isti kakav je bio i pre 2 dana, tim koji moze da naskodi opasno i Olimpijakosu i svima, cak i u gostima, ali i da pukne na ovakav blamantan nacin. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, Gudura said:

I sta sad ja da radim sa avionskim kartama za Lion i kartama za utakmicu protiv Asvela🤔🤣

Ja samo bukirao smestaj sa free cancellation, dogovorio sa tipom iz Astraballe da mi ostavi 2 karte kad ih puste i sad trenutno se lomim. 😢 

Link to comment
Share on other sites

E jbg, djuro, pa da opet gledamo iste kljusine do u beskonacno, i cvrsto drzimo jedno "dostojanstveno" 12-14 mesto.

Mada, ispade isti qrac.

Ja cu definitivno ponovo da odmorim od kkcz i kosarke, prosto, ne volim revijalne utakmice, a tmza abu me vec polako zabole.

Beskonacni krug, i u njemu zvezda, jbg, nije vise zanimljivo...

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

13 minutes ago, Kooineeperk said:

 

Da vidimo gde smo sada u odnosu na moju kalkulaciju iznad (ako to uopste ima nekog smisla):

 

 

🟩12.01. - Monako  🏡
🟩15.01. - Buducnost ✈️
🟥20.01. - Zalgiris ✈️
🟩23.01. - Cedevita  🏡
🟥27.01. - Partizan  🏡
🟩29.01. - FMP ✈️
🟥31.01. - Virtus ✈️
🟥02.02. - Armani ✈️

🟩04.02. - Igokea  🏡
🟩09.02. - Makabi ✈️

 🟩xx.02. - Zadar ✈️

<--  Kup 🏆 -->
🟥24.02. - Alba  🏡
Loading... - Bajern ✈️

 

Do duela sa Bajernom sam racunao 2 "sigurne" pobede (Virtus i Alba - obe smo izgubili), dva "sigurna" poraza (Makabi - dobili, Armani - izgubili), kao i 3 neizvesne od kojih sam prizeljkivao 2 pobede (Monako, Zalgiris, Partizan - dobili smo samo jednu).

 

Dakle u minusu smo 2 pobede. 

 

Ostaje nam 9 utakmica. A na 11-14 smo sada. Za prolaz je potrebno eventualno 18-16 mada ce i to biti tesko. Svakako od preostalih 9 mi gotovo nikako ne mozemo dobiti i 7 a kamoli jednu vise. 

 

Tako da cu prestati da pratim predikciju.

To je to. 

 

 

Dobra je racunica, ali ne mogu da se ne nasmejem. Odmeravamo da li nam je dobro 7 pobeda, ito posle ovakvog performansa veceras. Mislim, Faku je odlican, ali treba da ima s kim da igra...

 

Link to comment
Share on other sites

Just now, duboko said:

 

Dobra je racunica, ali ne mogu da se ne nasmejem. Odmeravamo da li nam je dobro 7 pobeda, ito posle ovakvog performansa veceras. Mislim, Faku je odlican, ali treba da ima s kim da igra...

 

Pa to sam i rekao. 

 

2x:

 

17 minutes ago, Kooineeperk said:

Ostaje nam 9 utakmica. A na 11-14 smo sada. Za prolaz je potrebno eventualno 18-16 mada ce i to biti tesko. Svakako od preostalih 9 mi gotovo nikako ne mozemo dobiti i 7 a kamoli jednu vise.

  

1 hour ago, Kooineeperk said:

O Top8 i ne treba vise da razmisljamo. Prosto, ne znam kakvo ludilo treba da se desi, nije Facu bas toliki cudotvorac. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, TB Told said:

Ja opet da pitam, pošto si na live temi napisao ovo

 

 

I jedan i drugi su imali nešto veću minutažu nego protiv Makabija, bili su na terenu na početku 4. četvrtine kada je krenuo raspad. 

 

Šta je tu Ivanović mogao da uradi drugačije?

 

 

Da pocinje REDOVNO sa Nedovicem utakmice recimo. Ili da nosioce igre uvede na vreme, a ne tvrdoglavo ih drzi na klupi i kasno uvodi u igru. Ponekad imam utisak da ih nekad kaznjava neuvodjenjem u igru zbog nekih gresaka.

 

Same minute nista ne znace. Vazno je kad koji od njih igra. U Tel Avivu je to bilo sasvim ok, veceras i u nekim drugim utakmicama u januaru ne. Uz to cesto cudne petorke koje kos ne mogu da vide.

Link to comment
Share on other sites

On 2/21/2023 at 12:49 AM, Igor_ said:

Dobric je limitiran na driblingu i kreiranju za sebe, zato je i tesko odrediti koju poziciju igra. 

Inace mnogo je opet ova, da se ne izrazim ruzno, nezasluzena MVP nagrada odvojila od realnosti, krece opet kninska kobra ludilo, i onda ce u prvom ozbiljnijem mecu Ogi da nestane, ali ce zato uvek da napuni u ovim prijateljskim mecevima sa Mzt-om, Fmp-om, Megom.... 

 

Inace, zamisli da si MVP bilo cega, a u tvom timu ima nisu ni u prva tri po prosecno ubacenim poenima na turniru, o ostalim kategorijama da ne govorim😂

Gde je MVP kupa radivoja koraca strucnjaci? Nema kninske kobre veceras? 

Link to comment
Share on other sites

29 minutes ago, necke said:

Sta uraditi kad ti nosioci Nedovic i Vildoza ubace ekipu u kontra ritam. Logicno je da pokusas da promenis nesto. Al jbg pogubio se.

Opet se ponavljam. Pitanje je u ovim situacijama sta je uzrok, a sta posledica... Jeste da je ponajpre do igraca, ali Ivanovicev je posao da to kontrolise, a ne da ostavlja utisak da se i sâm pogubio.

Link to comment
Share on other sites

Ajde da podsetim...Lazić je imao sumnjivo malu minutažu dok nas je ono spadalo trpalo.

Postoji mogućnost da nije mogao da igra, da li zbog povrede ili kao Martin zbog raspravljanja sa Duškom. 

Svi igrači su znali kada smo se pogubili da nam je ovo oproštaj od ove EL sezone...pukla tikva još dok Faku preleće ocean.

 

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

26 minutes ago, NMX said:

Ne znam da li mi se vise sere od izjava gde trener ne preuzme odgovornost na sebe nego sudije, faulovi, igraci, atmosfera, zna se cija kuhinja kurac palac (tipa Zoc u Nišu a i inace) ili ove Duskove KZS gde je "on kriv", bez da obrazlozi za sta je kriv, sto kurcu isto nista ne znaci.

 

 

najbolje bi bilo da ti detaljno izlozi sve razloge poraza, pa da se setis kako ipak ne treba javno kritikovati igrace, jer je petrusev delikatan mali cvetic i slicno.

 

sta ima da prica, nismo dali kos pola sata, jer nismo donosili dobea resenja i nismo dobro sutirali. usput nismo dobro branili ono sto svi znaju da alba radi ali ne mogu bas svi i uvek da zaustave. nije prvi put da su nas osurili a nije ni drugi.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...