Jump to content

Recommended Posts

Posted

Svaka naša sezona u EL je isto sranje drugo pokovanje. Ne znam koji qrac i igramo ovo takmičenje. 

Borba za domaće trofejs i mjerenje patke sa KKP je naša mjera. 

• Like 3
  • Thanks 2
  • Tuzno 1
Posted

Čak košarke Albe u Beogradu

Kako sezone odmiče, sve manje poverenja u Duška imam iskreno. Mnogo čudnih odluka i loših priprema.

• Like 3
Posted

Све оно што је написао Гуру за катовање за брзу њихову игру, за пасеве са високог поста, све су играчи Албе имали као на тацни.

Ајде то, него наш приступ, безмудо изузетно, жеља је спорна и то је оно што ми чини овај пораз мање болним, јер што бих се ја цимао ако они одиграју као да су синоћ сви колективно пили аписнта.

Оде сезона у ЕЛ у пропаст

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Nije mi jasno, ubijaju nas pod košem i Kuzmić nije ulazio posle prva tri minuta. Martin isto jako malo. Da izgubimo strpljenje Jbte na početku 4/4 kad je egal kao da je -15..
Dušku na dušu ovo jbg

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Mislim da nema potrebe da ucestvujemo u EL vise.

Niko u klubu nema cilj, bukvalno jedan potpuni besmisao ucestvovanja.

U sledecem kolu ce Trinki da smota kablove za nas, pa nek se okrene coksi ratu sa drukarom i limarem.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Sramotna igra, gotovo svih igraca. Dusku na dusu i neke odluke ali sa ovako indisponiranim igracima ne znam sta je mogao i on da promeni. Tuzno i navijanje, zali Boze punog Pionira. 

O Top8 i ne treba vise da razmisljamo. Prosto, ne znam kakvo ludilo treba da se desi, nije Facu bas toliki cudotvorac. Ovo da smo igrali jos 3 dana ne bi dobili. 

• Like 2
Posted

Jedan nacin je bio da izgubimo utakmicu i to smo uspeli.  Svaka cast Dusko. Serem vam se u 6 dana pripreme OVOGA. Nesa Ilic je mogao ovo da spremi.

Ova ista Alba ce sledece nedelje u Areni da izgubi 30 razlike jer nece prodati ovo Partizanu.

Sram da vas bude za ovaj jad i cemer od utakmice.

• Like 7
Posted
2 minutes ago, necke said:

Nas glavni problem je kad zakazu Vildoza i Nedovic, jer ostatak rostera je EC nivo.

Nas problem je kad nam trener izgleda kao amater. Ubija nas nedeljama u pojam sa svojim rotacijama i forsiranjem nekih ljubimaca iznova i iznova a kaznjavanjem onih koji i donose pobjede

• Like 5
Posted

I ne radi se ovde o kvalitetu, da se ne zajebavamo. I sa ovo malo suvog kvaliteta koji imamo, ovo je moralo biti 12-15 razlike za nas tekma.

• Like 3
Posted

Sramotna igra i sramotan stav cele ekipe danas. Da ovako tunjavo odigras prebitnu utakmicu protiv fenjerasa u krcatoj hali je za batine. Vildoza danas skandalozan, ne prima platu da bude deprimiran zbog ljubavnih problema u najbitnijem trenutku sezone😤

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...