Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Све оно што је написао Гуру за катовање за брзу њихову игру, за пасеве са високог поста, све су играчи Албе имали као на тацни.

 

Ајде то, него наш приступ, безмудо изузетно, жеља је спорна и то је оно што ми чини овај пораз мање болним, јер што бих се ја цимао ако они одиграју као да су синоћ сви колективно пили аписнта.

 

Оде сезона у ЕЛ у пропаст

  • Like 5
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Sramotna igra, gotovo svih igraca. Dusku na dusu i neke odluke ali sa ovako indisponiranim igracima ne znam sta je mogao i on da promeni. Tuzno i navijanje, zali Boze punog Pionira. 

 

O Top8 i ne treba vise da razmisljamo. Prosto, ne znam kakvo ludilo treba da se desi, nije Facu bas toliki cudotvorac. Ovo da smo igrali jos 3 dana ne bi dobili. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jedan nacin je bio da izgubimo utakmicu i to smo uspeli.  Svaka cast Dusko. Serem vam se u 6 dana pripreme OVOGA. Nesa Ilic je mogao ovo da spremi.

 

Ova ista Alba ce sledece nedelje u Areni da izgubi 30 razlike jer nece prodati ovo Partizanu.

 

Sram da vas bude za ovaj jad i cemer od utakmice.

 

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Sramotna igra i sramotan stav cele ekipe danas. Da ovako tunjavo odigras prebitnu utakmicu protiv fenjerasa u krcatoj hali je za batine. Vildoza danas skandalozan, ne prima platu da bude deprimiran zbog ljubavnih problema u najbitnijem trenutku sezone😤

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...