Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
5 minutes ago, Bodie said:

Prestigli smo komšije po broju osvojenih kupova, deveti za nas. 👏

Od kad se drzava zove Srbija i Crna Gora odnosno Srbija. Inace ne.

Edited by Kooineeperk
Posted

Ovaj Kup, posvecujem Nemanji Nedovicu.

Bio je tu kada je bilo najteze, vratio se da podigne, prvi od niza trofeja koji ga cekaju, nadam se i duboko verujem ❤️

• Like 16
  • Love 32
Posted (edited)
9 minutes ago, Don Dusko said:

Dobric je magnet za EMVIPI nagrade.

Local edition.

Svaka mu cast ali stvarno mislim da se Dusko ogrijesio o Nedu sto se tice minutaze vcrs. 

Decko je odigrao perfektan mec, 0oentirao, asistirao, probijao odbranu posle cega su se otvorile situacije za saigrace i vidim odigrao 19 minuta. Bas mislim da je htio taj MVP uz prvi trofej u Zvezdinom dresu.

Dobric nije izasao u 2 pol do zadnja 2-3 minuta.

Neda je sva 3 meca odigrao sjajno. Bas mi je teska glupost da se u kupu dodeljuje za ucinak u finalu, drugo je kad se igra serija.

Edited by Miki28
typo
  • Like 11
Posted
Just now, Miki28 said:

Neda je sva 3 meca odigrao sjajno. Bas mi je teska glupost da se u kupu dodeljuje za ucinak u finalu, drugo je kad se igra serija.

Da bre ,Dobric uopste nije bio faktor na najbitnijem mecu. Tipa da je Kuzmic bio u sastavu i danas odigrao sjajnu partiju mogao je biti MVP.

• Like 1
Posted

Posao zavrsen kako treba, prvi trofej ove sezone je tu🏆

Bice sledece nedelje interesantno zbog reprezentacije. Za mec protiv Albe bi bilo suludo pustiti bilo kog za reprezentaciju (naravno sem Kampaca). Za Cibonu je vec druga prica, doduse ne mozemo ni tu da pustimo svakog igraca (Vildoza, Faku, Ivanovic, Nedovic, Dobric, Mitrovic, Petrusev), imali bi samo 9 igraca iz prvog tima. Tu mi je najlogicnije da ostavimo Vildozu (da ne predje pola planete da bi igrao jednu utakmicu) i Nedovica:

1: Vildoza, Markovic

2: Nedovic, Lazic

3: Holand, Lazarevic

4: Bentil, Ilic, Djokovic

5: Martin, Kuzmic, Raduljica

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...