Decembarski Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 2 hours ago, Aleksa said: Spominju nekog centra, ima li istine? Gde je i šta radi Štime zna li se šta,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 (edited) 2 hours ago, Wingwalker said: 2 hours ago, LightWeight said: Dal je moguce da ljudi i dalje pominju Milutinova Šta fali Milutinovu...? 40 minutes ago, Decembarski said: 3 hours ago, Aleksa said: Spominju nekog centra, ima li istine? Gde je i šta radi Štime zna li se šta,? Inace, nije u penziji... 😄 Edited February 6, 2023 by Kooineeperk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanatos Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 44 minutes ago, Decembarski said: Gde je i šta radi Štime zna li se šta,? Quote Katastrofa, koja se dogodila u blizini granice sa Sirijom, odrazila se i paralisala je i ostale delove zemlje, što su za Sportal potvrdili košarkaški trener Dušan Alimpijević, koji predvodi tim iz Burse i košarkaš Vladimir Štimac, koji igra u Istanbulu. Njih dvojica žive daleko od mesta događaja, ali su apokaliptične scene i strahota koja se dogodila tema broj jedan, pa su informacije odmah jutros stigle i do njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Davidovac u CSKA ove sezone sutira preko 50% za 3 i 68% za 2.. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Kako je ćušnuo Nerandžića ... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Mozda dovodimo centra iz G lige. Ja sam cuo da otpustaju Raduljicu, u tom slucaju je mozda pogresno shvaceno, mozda ne dovodimo centra nego vozaca autobusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Vide li neko kako je Frejzer uneredio Cska na debiju za Zenit? Kakvu zverkicu smo imali u Zelezniku i pustili da pobegne, dok na silu pravimo el igraca od Dzonija... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 22 minutes ago, fradler said: Vide li neko kako je Frejzer uneredio Cska na debiju za Zenit? Kakvu zverkicu smo imali u Zelezniku i pustili da pobegne, dok na silu pravimo el igraca od Dzonija... Pa jos jedan plej je apsolutno visak kod nas sada pritom sada se uzela ozbiljna lova za njega.A ko garantuje da bi se isplatilo cekati za sledecu sezonu.Ne zna se kako bi to izgledalo u EL.Treba i napisati da su mu protivnici bili Mur i Ver iz CSKA,igraci njegove gradje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 Zna li se koliko je uzeto na ime obestecenja? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 6, 2023 Share Posted February 6, 2023 22 minutes ago, UDresuKvinsiMilera said: Pa jos jedan plej je apsolutno visak kod nas sada pritom sada se uzela ozbiljna lova za njega.A ko garantuje da bi se isplatilo cekati za sledecu sezonu.Ne zna se kako bi to izgledalo u EL.Treba i napisati da su mu protivnici bili Mur i Ver iz CSKA,igraci njegove gradje. Da ali smo mi na pocetku imali Adamsa. Za kog sam ja odmah govorio da je promasaj a svi me napadali. Ako sam ja video, sta rade onda skauti, Filip Covic je bolji skaut od nasih? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 kako to da su te svi napadali, kada svi pricaju da su znali da je njesra igrac a svi ih zbog toga napadali? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 16 hours ago, Kankkunen said: Prelazni rok traje do prvog marta za tekuću sezonu, potom se ulazi u pregovore za narednu ... igranka bez prestanka. prelazni rok = izbori u Srbiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 15 hours ago, LightWeight said: Mozda to sto ima ugovor tezak 3 miliona u CSKA ...znači samo je novac u pitanju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Kakvo je stanje sa Mitrovićem? Nema nikakvih informacija. Oće li igrati u četvrtak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 33 minutes ago, Wingwalker said: ...znači samo je novac u pitanju ? Kao i uvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 1 hour ago, John Terry said: Kao i uvek. do ove sezone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 (edited) 3 minutes ago, Wingwalker said: do ove sezone... Razumemo se... Edited February 7, 2023 by John Terry 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 2 hours ago, Kvaratskhelia said: Kakvo je stanje sa Mitrovićem? Nema nikakvih informacija. Oće li igrati u četvrtak? Valjda ce oba igrati, i Mitrovic i Martin. https://sportklub.rs/kosarka-euroleague-22-23/vesti-euroleague-22-23/zvezda-u-tel-avivu-jaca-za-snaznog-centra/ 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Kakva je situacija za Lorenca, jel propušta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Nece Martin igrati sutra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 5 minutes ago, Drug Crni said: Nece Martin igrati sutra. A prekosutra? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Auh..utorak je nova sreda kod mene,izgleda.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 5 minutes ago, Drug Crni said: Auh..utorak je nova sreda kod mene,izgleda.. želiš jako taj vikend da stigne, znam znam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 14 minutes ago, Dropkick Murphys said: želiš jako taj vikend da stigne, znam znam Uh...petak, sutra se ne radi, pa jos kad ima Zvezda u evroligi 🙂 melem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7, 2023 Share Posted February 7, 2023 Nije Igokea reper za bilo šta,ali naš pristup u toj utakmici je bio daleko iznad ozbiljnog i pokazala da umemo 🙂 Vidi se da ekipa diše kako treba, da je ta kriza bila kratkog daha i za očekivati je da vidimo pravu Duškovu Zvezdu već u Tel Avivu. Optimista sam pred gostovanje u Makabiju i očekujem jednu lepu pobedu koja će dati potvrdu kvalitetu koji imamo💪💪 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts