Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Nije dobro sto se Bentil nije vracao posle losih uvodnih minuta. 
Ne zato sto ga nesto cenim kosarkaski, naprotiv, tvrdio sam u julu kao i sad da je bezveznjak, ali potreban nam je jos jedan igrac dole, bice puno utakmica, treba pokusati da se dobije bilo sta od njega.
A nije dobro ni za hemiju da on i Holand budu tu a da ne igraju. Bolje da ih nemamo nego to. Naravno, napravio je par gluposti i sa pravom ga je Dusko izveo, samo sam mislio da ce ga ipak nalo vratiti u nekom trenutku.

 

Cedevita je imala neverovatan dan, nestvaran sut za 3, ali oni realno nemaju sta da traze protiv nas. Ferel je dobar igrac, ostalo je smesno po kvalitetu. Matkovic je meni ok, on im je falio.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Dobro je kad se završi ova razbibriga utakmica. I dobro je što se desila u ovakvom trenutku. Odbrana uglavnom nije ni postojala. Još jednom se videlo da mali broj naših igrača ume braniti jedan na jedan. Nedović mora da živne, biće nam potreban njegov učinak protiv Partizana. Najvažnije da smo pobedili.

 

Imamo sad nekoliko dana da se dobro pripremimo za Partizan. Posle ove utakmice siguran sam da Bentil neće više biti starter. Uglavnom loše otvaramo utakmice a Bentil kao starter još više time doprinosi. Protivnik dobije samopouzdanje i posle krećemo u juriš za zaostatak. Biće derbi težak, imamo odličnog protivnika kome ako dozvolimo da se raspištolji kao večeras Cedevita, nećemo dobro proći. U napadačkoj utakmici oni su u prednosti. Ipak, ovo večeras je jedna priča, biće druga priča u derbiju. A verujem u Duška i momke.

Edited by Volter
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...