Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

5 minutes ago, Cavani said:

Jbg Laki ako ti je glavni utisak veceri neigranje Holanda koji je bezveznjak a uz to je neko napisao da mu je i bandazirano koleno. Kad igra Holand, onda se psuje onaj ko ga je doveo. Jednostavno nam je backcourt upitnog kvaliteta bez Luce i Kampaca, a Nedovic nije mogao da igra 40 min. 

Rece Ivanovic na kraju uz osmeh, recite vi meni gde sam sve pogresio a ja cu sve da se slozim sa vama. Nije cak ni Petrusevu zamerio vec je rekao da se to desava, nije se skrivao iza gresaka igraca kao neki drugi treneri.

 

Ukoliko se i ovaj povredio (kada?) onda je tako kako jeste. Ukoliko je bio sposoban da igra (videćemo već za tri dana, sasvim sigurno neće volšebno ozdraviti od povrede kolena do tada), na manje od minut do kraja i tri razlike koje jurimo ulazak Lazarevića na jednoj nozi je nonsens.

Link to comment
Share on other sites

12 minutes ago, Volter said:

Uglavnom se pravi faul u onakvim situacijama na kraju. Pretpostavljam da nekada trener naglasi igračima i da ne mora faul po svaku cenu ako vide da je protivnik u problemu. Ima i do same procene igrača, nije bila ni laka pozicija za Mirotića, pogodio je i jbg, šta da se radi. Evroliga je jebena ove sezone. Niti pobeda ne bi značila da smo značajno bliži TOP8, niti je ovaj poraz smak sveta. Pripremite živce za nastavak sezone jer biće jebeno do kraja.

Napad Barce pre toga smo pravili faul. Nema logike da se ovo nije pravilo. Sumrak mozga.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

U toku utakmice sam doživeo nervni slom bukvalno, u toku produžetka mi je bila suza u oku, a na kraju sam samo sedeo mrtav iznutra.

Ovo što sam napisao govori samo o meni da sam bolestan čovek, a o ovim momcima koji su Dušku rekli da će pobediti ova utakmica govori sve najbolje. Svaka čast šampioni. Jeste napravili smo greške na kraju, sudije su nas oštetile, i ovo će isto biti škola za nastavka sezone, ali su nam još jednom pokazali da su postali timčina i da sa pravom možemo da im verujemo da će oni biti najbolji mogući, da se plan igre poštuje, da treningom ozbiljno napreduju, da nisu slabići koji kljoknu kada im se, pored već dva povređena druga, na početku utakmice povredi još jedan koji je i najbolji igrač i kada gube 15razlike.

 

Mislio sam da ću bar 5 dana biti u žalosti od ove utakmice, kako je Sector rekao da Ercegove trojke me poraz ovoliko nije nokautirao u psihičkom smislu, ali ljudi na forumu i naš tim su mi pokazali da dalje od večeras nema očajavanja. Pošten rad, hrabrost i vera i sve će biti kako treba da bude.

 

Košarkaški klub Crvena zvezda ❤️

 

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

A sta znaci da nema celendza oko odlule koja nije doneta? Npr Petrusev napravi faul na sutu i oni gledaju da li je za 3 ili za 2 bacanja i slucajno vide da je lik u autu i onda kazu nema veze sto je aut nismo to ni sudili?

 

Sramota za EL da ne ume da resi ovakve situacije, barem na kraju utakmica. 2023. je godina a idalje se igraju neregularne utakmice u najjacem evropskom takmicenju.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Sramota je i da Pefi koji je plejmejker ne moze da pogodi dva bacanja u zavrsnici. Bas sramota. Naravno da su debilne sudije trebale da vide da su ovi usli ranije u reket, ali covek baca cigletinu bukvalno, ono nije bio mali promasaj, nego je delovalo kao da je nogom sutirao. 

 

Bentil jeste u kanalu i nije ovoliko los igrac, ali on u igri sa glavom i repom ne moze mnogo bolje od ovog da deluje. Jednostavno nema mozak, nije u stanju da bude koristan osim ako direktno ne poentira, sto ce se retko desavati, jer napadacki imamo nekoliko boljih opcija od njega. 

 

Ne znam sto je Dusko toliko drzao Dobrica naustrb Holanda koji je konacno zalicio na kosarka. Dobric u svom modu, nesigurno u 3pm. Cim primi loptu, klecka, ne veruje ni on da ce da da kos.

 

Svakako, najgore sudjenje u Pioniru od vajkada. Nestvarno kolko je navlaceno za Barselonu, bas sramota za Evroligu i citavu tu sprdacinu od organizacije. 

 

I da, kapa dole za Nedovica koliko je vukao ekipu. Decko je cheat code kad mu se igra kao danas, iako ga jebe sut pa rastura. Na prvom koraku kad probije, to su ili lagani poeni ili asist. Mislim da nije mogao da stoji na nogama posle tekme. 

 

Mirootica i Kalinica svakako cekamo dogodine, red je da ovom prvom ispunimo decacki sanak, taman da se iskupi malo za ovo. 

  • Like 7
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Promasivali su MNOGO veca imena u svetu sporta slobodna bacanja sa daleko vecim ulogom, pa cak i fudbaleri u final SP promasivali penal, tako da preterujete oko Pefija. 

Ova utakmica je dobijena bila, to sto sudije nisu videli OCITO , to je drugi par cipela. 

Puna podrska za ovaj fenomenalan tim vodjen na jos fenomenalniji nacin. 

 

Covic bi mogao da reaguje i da konacno zavrsi sagu oko Kampaza. 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

Just now, Laki21 said:

 

Pod uslovom da smo ZAISTA ispunili sve što je trebalo.

Već sam to pominjao ... mi nismo žurili, a sad ni oni nisu voljni da se potrude više nego što nam je potrebno.

Vodili su se ozbiljni razgovori ovih dana ... cenim da će sve biti kako treba.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ova utakmica je bila lijepi test za one mnoge forumase koji ne vjeruju u neke stvari. Recimo, oni ne vjeruju da postoji bilo kakva zla namjera u tome sto Kampaco veceras nije mogao da igra. Jer, i da je igrao, to bi vise odgovaralo Barceloni, naravno 🙄

Sramite se i dobro se zapitajte da li imate i zrnce srama u sebi koje bi opravdalo sto tako podcijenjivacki pisete o timu za koji navodno navijate.

A deckima i Ivanovicu svaka cast, pokazali su kako se ponosno bori za Zvezdin dres, nemam apsolutno nijednu primjedbu ♥️

  • Like 10
  • Love 1
  • Thanks 1
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...