Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

3 hours ago, Inbox said:

Da li on uopste igra negde? Protekla sezona je zavrsena odavno, on odigrao 23 utakmice u EL. Dobar % za 3 (~40), ali mi statistika izgleda mrsavo. 

Šta ćemo ,igramo sa onim što imamo.

Opravljamo rekovalescente i ove što su se potucali po Amerikama i mahali peškirom.

Link to comment
Share on other sites

Nakon dolaska Kampaca ni ne vidim veliku potrebu za novim krilom, jer verujem da ce nam petorke u nastavku sezone biti uvek sa barem dvojicom iz trojke Kampaco-Vildoza-Nedovic, eventualno jedan od njih + Pefi. Na trojci cemo imati Lazica-Dobrica-Lazarevica da odradjuju prljaviji deo posla. 

 

Mislim da nam je neophodniji centar s obzirom na duzinu Martinovog izostanka i nadam se da cemo sto pre nekoga potpisati.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

18 minutes ago, Čvarkov said:

Bićemo opet previše bledunjavi ako dodje Bitadze.

 

šalu nastranu, goga ima ugovor sa pacersima, ne kontam odakle ideja nekom ko pušta te buve da će da waiveuju igrača kojeg mogu iskoristiti kao trade asset, ako im već ne treba da đuska.

plus ima qualifiyng offer za 2022-23

 

5 minutes ago, СтелаРоса said:

Bitadze je nepotreban ako vec imamo Petruseva. Njih dvojica su slican tip centra (bar koliko sam zapamtio Bitadzea, nisam ga gledao od kada je u NBA). Nama treba umesto Martina slican profil igraca, pogotovo sto smo videli u derbiju da je jedini u stanju da cuva Lesora.

 

čisto doskusije radi, goga je i za nba onako baš proper centar u smislu snage i sposobnosti da se rve sa drugim mrcinama skupi skokove i sl.

ima on range i brzinu, tu je verovatno neka sličnost sa petruševim ali meni na koncu nisu isti tip igrača. goga bi u euroleague bio centarski dominator, petrušev nema tu snagu.

  • Like 12
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Benito said:

Bila je neka prica da je to najhladnija dvorana u Evropi, ne znam koliko je tacna ta prica..

Ma nije, gluposti... Redovno sam isao na utakmice Vardara u rukometnoj LŠ, top je organizacija. Plus hotel Russia odmah do dvorane da igraci ne putuju...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Najveci problem je trenutno kako dobiti u Ljubljani bez povredjenih igraca plus Argentinci. Da kazemo da pod kosem nekako i mozemo parirati, ali sa Markovicem i Topicem na 1, tesko.

 

Malo je debilno to pravilo. Oni su odlozili utakmicu, ne mi, zbog korone, i tako dosli u situaciju da mec igraju kompletni u odlicnoj formi, naspram nas osakacenih povredama.

  • Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Benito said:

Bila je neka prica da je to najhladnija dvorana u Evropi, ne znam koliko je tacna ta prica..

to je bilo za onu drugu dvoranu valjda se zove Boris Trajkovski ali MZT ne igra tamo već u svom kraju naselba Aerodrom gde je ova odlična dvorana Jane Sandanski

Edited by Perkos2
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...