Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

31 minutes ago, madafaka73 said:

Teško i da je Dobrić za stratera u EL, a zna se koliko cenim ovog momka. Od 11 mečeva u EL, koliko su obojica bila u rosteru, Holland je startovao na 5, a Ogi na 6. Verujem da bi taj odnos bio više u korist Dobrića da nije bilo one njegove povrede sa početka sezone. Ali, to ne menja činjenicu da ni jedan ni drugi pojedinačno, a verovatno ni zajedno, nisu kvalitet koji nama treba da bi napali Top8. Što ulazi u problem selekcije tima o kome više ne pričamo od kako je krenuo niz pobeda, a on nije nestao. Tu je i dalje i aktivira se svaki put kada nam se neki od bitnijih igrača povredi.

 

Selekcija nije loša po kvalitetu igrača već po njihovoj disfunkcionalnosti u celini mada je Duško to napravio da ne izgleda toliko loše. Dobrić je prilično osporavan igrač,ali svakako ima El kvalitet pa makar samo zbog iskustva igranja istog.

 

31 minutes ago, madafaka73 said:

I inače to oko stratera se previše potencira. Duško je nekoliko puta pričao o tome indirektno kroz objašnjavanje minutaže igrača i šta je njemu kao treneru prioritet - ne ko će stratovati i koliko igrati, već koliki će doprinos dati, bez obzira na minutažu i tajming boravka na parketu. Evo npr. naš kapiten je startovao u 11 od 13 mečeva u EL. Šta to govori? Ili Kuz, koji je startovao na 6 od 7 mečeva tako što počne, odigra par minutau, pa ga posle nema do kraja. Isto kao Holland juče... To je od utakmice do utakmice, svaka je drugačija. Proba se, pa se onda koriguje ako treba.

 

Kuzmić je drugi tip igrača i može da doprinese kao starter,a što ne ulazi kasnije niti minute ne znam,ali verujem Dušku. Kuzmić donese tih nekih par minuta odmora za Luku i Hasana, korektnu odbranu i odličan skok(mada i ovde polako počinje da gubi kvalitet koji je imao pa je i to možda jedan od razloga zašto ga nema u nastavku).

Minutaža na utakmici zavisi od nivoa na kome se igra utakmica odnosno koliko je ko doprineo do tog trenutka. 

Primetno je da Duško startuje drugo poluvreme kao što igra i kraj utakmice sa igračima koji su do tada bili nabolji i koji su do tada najviše doprineli.

 

31 minutes ago, madafaka73 said:

 

Znam šta je problem sa faulovima. Jel neko (trener) terao Dobrića da pravi brza 2 faula?

 

Nije,ali je veća šansa da će sa klupe napraviti te penale zbog veće želje ili agresivnosti.

Možda pokušava da reanimira Holanda,ali gledajući njegove igre u Bursi on je klasičan igrač sa klupe koji će da uđe i pokuša sa energijom i nekim šutem za tri preokrene momentum utakmice. Holand kao starter nema šta da traži u EL to je sigurno.

31 minutes ago, madafaka73 said:

Da li je to bio deo taktike? Naravno da nije, to su stvari koje se dešavaju sa vremena na vreme (skorije, Nedović protiv Virtusa) i jedini način na koji trener može da reaguje, a tako je Duško i reagovao, je da nađe pravu zamenu koja će iskoristiti te minute. Dobrić jeste imao 3 faula, ali nije imao 5. Da je trebalo on bi se vratio, kao što se vraćao Lazić sa 4. U tom smsilu sam pričao da ne vidim kako su nam Dobrićevi faulovi skratili rotaciju.

 

Ne znam kako nas je to mnogo koštalo sad, kad smo meč dobili. Ako misliš na potrošnju, ona bi svakako bila velika protiv tima kao što je Žalgiris. Nekoliko minuta više za Dobrića ne bi otklonilo taj problem.

 

Brzi faulovi Dobrića kao i loš Holandov start u petorci su nas koštali kratke rotacije spolja i veću potrošnju nosioca u ovom duplom kolu.

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

58 minutes ago, medobrundo said:

Ukoliko se Campazzo zaista pojavi u našem dresu, mislim da će jednom biti snimljen film na Netflixu o toj prevari koju su skuvali Čova, naša administracija i Fakuov menadžer. Kao što rekoh ranije, nismo mi ni najbogatiji, niti jedini svesni kakav je Faku plej; naša glavna komparativna prednost je što smo spremni na sve. Treba potvrda da je Novak preležao kovid? Stiže. Treba potvrda da je Fakuu plaćen porez na neku cifru koja mu odgovara da piše? Stiže. Treba državljanstvo? Stiže.

 

Jel imamo para za Kampca?

Imamo!

Koliko?

2 miliona!

Šta ćemo ako ne dođe?

Dovescemo alternativu!

Za koliko?

Za 500k!

A šta ćemo sa preostalih 1.5M?

Kojih 1.5M!?

Kako sam ovo hteo da napisem, a nisam umeo 👏👏👏

 

Koju li smo mi kombinaciju tu napravili veze nemam, ali mi vise od 500k necemo dati Faku...

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Idemooo Campazzo... Ako se neko pita odakle pare jednoj Crvenoj Zvezdi, neka se seti koliko samo navijaca ima. I onih navijaca sa lovom. Sada smo u prilici da napadnemo top 8, a ako je struka procenila da sa Kampacom mozemo I F4, sad je vreme da se dovede. 

Edited by Predragdjape
  • Like 8
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

17 minutes ago, Predragdjape said:

Idemooo Campazzo... Ako se neko pita odakle pare jednoj Crvenoj Zvezdi, neka se seti koliko samo navijaca ima. I onih navijaca sa lovom. Sada smo u prilici da napadnemo top 8, a ako je Straka procenila da sa Kampacom mozemo I F4, sad je vreme da se dovede. 

 

Mi bre još i malo para trošimo u odnosu na to koliko imamo

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Pero said:

Da su ovi iz marketinga pametni, pa da predloze Covicu da ga ovako predstavi nasim navijacima, bez ikakvih "spojlera" ranije... Kako sam se najezio kad je Varan bio predstavljen, verujem da bi zaplakao od srece kad bi i Fakunda ovako predstavili sutra, bez zvanicnih objava ranije.

https://youtu.be/XEv0-W1HwuY

 

može tako, samo još da Fakua Miličić nosi na ramenima dok drži dres i ljubi grb, Halid da peva u pozadini Romaniju, na video bimu na ripit kako Mesi voza Gvardiola, sa jednog kraja top iz kojeg Čović ispaljuje pare, sa drugog kraja top iz kojeg Nedovic ispaljuje kuma Filipa

  • Like 3
  • Ha-ha 17
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...