Wingwalker Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 A ono sa ulazima... sut ga nece, al opasan je njegov doprinos u napadu.To nisu ulazi...to je šetnja parkom.Nedara nema plan na prodoru, ni on ne zna kako će se to završiti...zato je nezaustavljiv. 4 1
jaka blazic Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 samo polako! jos smo miljama daleko od top 8. treba nam bar jos 10-11 pobeda. milano da dobijemo obavezno jer nam sledi zajeban raspored. 5 tekmi gde necemo biti favoriti, mozda budemo egal sa monako kuci. oly tu je vrlo vrlo tesko, ali nemamo sta da izgubimo. pa barsa kuci, tu isto kao i u pireju bi pobeda bila zlata vredna u borbi za 8. valencia u gostima deluje kao idealna prilika za brejk, ali ni tu necemo biti favoriti i totalno je 50-50 tekma. slede real i monaco u duplom kolu, 10. i 12. januara. tu je bar jedan pobeda pod must. generalno od tih 5 da izvucemo 2 ce biti okej, sve preko ozbiljno smo u igri. od zalgirisa tamo imamo seriju od 5 tekmi gde smo domacini samo partizanu. u tih 10 da izvucemo bar 5-5 i u igri smo. u poslednjih 5 kola 4 puta smo domacini, sto nije zanemarljivo i vrlo verovatno ako se ne samoubijemo sigurno imati priliku za 8. luca magic! covek je bog otac, on i pionir savrsen fit. molim da neko isece flouter protiv komsija, ono kad je bacio u visokom luku. takodje i nemanjino lomeljene u poslednjem napadu 2/4. fenomenalna kontrola lopte, bukvalno je promesao smajlija. njih dvojica mogu svakome po bar 15+ pts. sve u svemu okrece se krug nemanja se posle neuspeha u prvom mandatu vratio i ovaj put nam donosi titulu i to el titulu! cestitke tetka vesni!
srlepajce Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Mene odusevljava sa kojom paznjom Dusko vodi mec Nista mu ne moze promaci Mogli smo lako i da izgubimo ali koliko ja verujem ovom coveku to je cudo jedno Onaj timeout radi odbrane 5 sekundi njihovog napada i aplauz sto je odradjeno sta je hteo 8 2
JPM Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 (edited) Sve si isplanirao, svaka čast Jaka. Edited December 13, 2022 by Sam B 1 3
Kooineeperk Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Da nas malo rastuzim, jbg, Luka Mitrovic ima prevoj preko glave i budzu na oku, nije bio u hali, vidjen je u jednoj klinici oko pola 7... cini se da nece skoro nazad, verovatno ostecenje oka koje zahteva potpuni mrak. 1 14
Hernangomez Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 1 hour ago, Devil In My Pants said: Cestitke suparnici!! Hvala kolega, kako ste prosli u suncanoj Valensiji? 1
Don Dusko Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Just now, Kooineeperk said: Da nas malo rastuzim, jbg, Luka Mitrovic ima prevoj preko glave i budzu na oku, nije bio u hali, vidjen je u jednoj klinici oko pola 7... cini se da nece skoro nazad, verovatno ostecenje oka koje zahteva potpuni mrak. Ajoj.Neverovatno.Taman igrao najbolju kosarku u karijeri i ovo ga zadesi. Momak kao on nije bas zasluzio tolike povrede koje su ga snasle u karijeri. 2
Константин Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Свуда је битан тренер али у кошарци је то од посебног значаја, изразито динамичан спорт и брзо морају да се доносе одлуке. Браво Душко, браво момци! п.с. Не смијем ни да помислим шта би било да је остао Калина и да умјесто двојице рекреативаца имамо озбиљног центра…. 5
Čvarkov Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Ne znam da li je bilo, ali na 3 pobede smo od 1. mesta. 8 11
Milko Miller Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Mi 6-0 serija, Armani 0-9 u Evroligi. Ne volim igrati protiv timova koji jasno igraju ispod svojih mogucnosti, nekad mora da se vrati forma. Ali ne bih bio Duskista da ne verujem u pobedu.
Azazelkg Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 1 hour ago, Čvarkov said: Tri pobede od top 1 😊💪... 1 1
quentin Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Loše zvuči ovo za Mitra, ali ne znamo još koliko će da odsustvuje. Može to i brzo da se sanira. Šteta za njega i Džonija, ali ovaj tempo uzima danak neminovno.
mister-no Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Mi 6-0 serija, Armani 0-9 u Evroligi. Ne volim igrati protiv timova koji jasno igraju ispod svojih mogucnosti, nekad mora da se vrati forma. Ali ne bih bio Duskista da ne verujem u pobedu. Uh zajebano bez Mitra.. Ali Duško. S njim u Pirej po treće mesto, drugačije ne može.
Pacino Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 2 minutes ago, Čvarkov said: Ne znam da li je bilo, ali na 3 pobede smo od 1. mesta. Bas sam hteo da napisem kada sam sada gledao tabelu. A inace, znam da se 2016/17 gledao medjusobni skor, je li se i dalje na kraju gleda medjusobni skor ili kos razlika?
jaka blazic Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 nemanja 12/53 trojke protiv komsija i zalgirisa 3/18 protiv asvela i albe, 1/6 i 1/7...
Nini3112 Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Ali onaj trenutak kad Vildoza skapira da je Aegentina dala gol pa skakuce sa loptom na centru😂😂 5 6 14
Kooineeperk Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 4 minutes ago, quentin said: Loše zvuči ovo za Mitra, ali ne znamo još koliko će da odsustvuje. Može to i brzo da se sanira. Šteta za njega i Džonija, ali ovaj tempo uzima danak neminovno. Generalno tkivo oka se brzo regenerise ali je pitanje gde je tacno povreda i koliko velika. Ako je bas samo oko i neki mali rez, to sa ovim drzanjem u mraku brzo zaraste. Samo da nije nesto teze. Ne bih ga ocekivao na naredne dve utakmice.
Ćira Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Sa ovim kalkulacijama, upisivanjem pobeda i sl. podsecate na komšije a znamo kako su se njima takav pristup i nerealna očekivanja obili o glavu. Samo opušteno uživajmo u kosarci koju naši igraju pa videćemo dokle će nas to odvesti. 7 3
Čvarkov Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 2 minutes ago, Nini3112 said: Ali onaj trenutak kad Vildoza skapira da je Aegentina dala gol pa skakuce sa loptom na centru😂😂 Aaaaa zato je skakao, ja reko neko od saigrača nije ispratio njegovu zamisao. 1 1
Green23 Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 1 hour ago, Dropkick Murphys said: Nisam video ni u jednom trenutku u toku utakmice da dobijamo ovo. Baš je bila ona tekma gde liči da ne bi pobedili da se igra do ujutru, ali.... Bravo za igrače i stručni štab. Bravo i za Žalgiris, odlična utakmica. Ali to je ono što nam je nedostajalo svih ovih godina u EL, moraju se dobijati ovakve utakmice, a mnogo je lakše kada imaš Vildozu i Nedovića u timu. 6
Brynner Posted December 13, 2022 Posted December 13, 2022 Vildoza jbt. Kakav karakter i energija. Ima nešto u tim Argentincima što te prosto tera da ih obožavaš (mada sam ja odrastao uz Maradonu, pa nisam objektivan :)) 4
Recommended Posts