Kankkunen Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 5 minutes ago, Pacino said: Zar nije i Radonjić znao da pravi "hokejaške" izmene na kraju nekih utakmica? Sećam se baš da je Lazić ulazio da igra odbrane na kraju, ali ne znam umesto koga i koliko mi se čini, mi smo dobijali te utakmice. Ma, bitno je nekog namazati, ništa drugo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ovo što KKP i Makabi trenutno igraju je NBA za naš nivo. Just saying. 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 6 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo što KKP i Makabi trenutno igraju je NBA za naš nivo. Just saying. Neka oni nama budu sampioni meseca novembra, kao i prosle godine... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 31 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo što KKP i Makabi trenutno igraju je NBA za naš nivo. Just saying. Stvarno jeste. Ali i jedni i drugi imaju ipak dosta bolje i kompletnije napadače. I takođe odbrane bez, odnosno tragikomična odbrana na obe strane. Makabi pre koje kolo primio 120 poena. Tako da, uspeo bi to Radonja da bije i ove sezone. Meni najžalije zbog Holinsa. Tako bi nam legao, a tako nepotreban ovom Makabiju. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 39 minutes ago, Chaos Is Me said: Ovo što KKP i Makabi trenutno igraju je NBA za naš nivo. Just saying. Igraju u skladu sa ozbiljnim EL rosterima koje posjeduju. Mi bi mogli da se ugledamo na Žalgiris, mada i oni imaju ozbiljniju domaću osovinu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Partizan ima suđenje u EL kakvo mi možemo samo da sanjamo. Lesoru se ništa ne svira u odbrani, a napravi minimum jedan faul kada preuzme nižeg igrača. Videćemo šta će biti u ABA ligi u derbiju, ali mislim da je ovo sezona u kojoj moramo biti mnogo bolji u derbiju, da bismo mogli da budemo egal. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 glupe su vam te avansne price o sudjenju...kad su oni duplo jaci 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Valjda je jasno zašto je post obrisan, nazvao je komšije partizai. I treba biti obrisan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UDresuKvinsiMilera Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 4 minutes ago, NikadProtivKaline said: glupe su vam te avansne price o sudjenju...kad su oni duplo jaci Igraju dovoljno bednu odbranu da se mozemo nadati barem nekoj pobedi,ali nameste da mogu igrati i sa handcheck-om tako da nista. Ajmo moderatori da cujem razlog?U rekordnom roku brisete a sad nema nikog,vazi.Sram vas bilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 3 minutes ago, NikadProtivKaline said: glupe su vam te avansne price o sudjenju...kad su oni duplo jaci Mogu da budu i 12 puta jaci,zasto ne reći nešto što je činjenica? Nema to veze sa alibijem bilo kakvim. Evo gledam tekmu,na Lorencu i na Boldwinu u toku jednog napada komsije naprave bar 5 faulova,Lesor pogotovu. Ali utisak veceri je Makabijeva odbrana.Kakav bol u preponama kod momaka u zutom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Ko o cemu vi o sudjenju jbt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Što mi žao ovog našeg Holinsa u kakva divljinu od ekipe otisao,maše peškirom a nama bi legao Ko lebac. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Treba videti možemo li odložiti ove derbije dok Duško malo ne zategne. Ovo trenutno deluje kao komotnih +20 za njih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Opustite se ljudi. Ekipe nisu ni za poredjenje, Partizan igra u skladu sa rosterom koji ima, a to je top 7-8 rostera u Evropi. Imaju duplo vise euroligaskih igraca od nas koji imamo 4 na papiru, a na terenu i manje. Njihova prva petorka moze da igra u bilo kom EL timu, ozbiljan tim za ozbiljne novce. Da je ostao Radonjic i Kalinic pa da se posibamo, ne pomaze ni sto je Covic upalio self distruct mod. Nismo ista liga i sto pre ljudi to shvate bice im lakse, treba se samo opustiti i gledati basket. 19 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Kakve veze ima...da smo kupovali pametno mogli smo imati konkurentan tim. Ovako bacismo silne pare ni u šta. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 4 minutes ago, Sam B said: Treba videti možemo li odložiti ove derbije dok Duško malo ne zategne. Ovo trenutno deluje kao komotnih +20 za njih. Nema Duško čarobni štapić, naš roster nije kadar da se nosi sa ozbiljnim EL timovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 43 minutes ago, medobrundo said: Stvarno jeste. Ali i jedni i drugi imaju ipak dosta bolje i kompletnije napadače. I takođe odbrane bez, odnosno tragikomična odbrana na obe strane. Makabi pre koje kolo primio 120 poena. Tako da, uspeo bi to Radonja da bije i ove sezone. Meni najžalije zbog Holinsa. Tako bi nam legao, a tako nepotreban ovom Makabiju. Nisam baš siguran, Partizan ima baš ozbiljan napadački potencijal. Što se Hollinsa tiče jebiga, i Dalibor Ilić bi tako legao Cedeviti npr a kod nas nije ni u 12. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 5 minutes ago, Cavani said: Opustite se ljudi. Ekipe nisu ni za poredjenje, Partizan igra u skladu sa rosterom koji ima, a to je top 7-8 rostera u Evropi. Imaju duplo vise euroligaskih igraca od nas koji imamo 4 na papiru, a na terenu i manje. Njihova prva petorka moze da igra u bilo kom EL timu, ozbiljan tim za ozbiljne novce. Da je ostao Radonjic i Kalinic pa da se posibamo, ne pomaze ni sto je Covic upalio self distruct mod. Nismo ista liga i sto pre ljudi to shvate bice im lakse, treba se samo opustiti i gledati basket. Niko nam nije kriv što nismo znali pametno da potrošimo lovu koju smo imali. Mogli smo i mi imati 7-8 evroligaških igrača. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siki Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 (edited) jbg mislio gazda Čova da će ovaj put ubosti i pokazao svima Kako sve moze sam,Ali se opet zaigrao i zajebao. Po treci il cetvrti put.ne znam ni sam. Ali porediti budzete I stavljati ih u istu ravan je neozbiljno i zlonamerno. Edited November 18, 2022 by Siki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Umesto 15 evrokup igrača. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Džabe im sve - mi imamo 11 domaćih igrača, a dobro je poznato da su oni ti koji donose trofeje 💪 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 5 minutes ago, Siki said: jbg mislio gazda Čova da će ovaj put ubosti i pokazao svima Kako sve moze sam,Ali se opet zaigrao i zajebao. Po treci il cetvrti put.ne znam ni sam. Ali porediti budzete I stavljati ih u istu ravan je neozbiljno i zlonamerno. Nije se on zajebao. On uživa u ovom seksu koji nam radi. Voli čovek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 1 minute ago, Guru said: Džabe im sve - mi imamo 11 domaćih igrača, a dobro je poznato da su oni ti koji donose trofeje 💪 Što se kitiš tuđim perjem ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 Just now, Volter said: Niko nam nije kriv što nismo znali pametno da potrošimo lovu koju smo imali. Mogli smo i mi imati 7-8 evroligaških igrača. To je pitanje za gm Covica, mada sumnjam da smo i mi mogli da priustimo 4-5 igraca od po milion i da smo suzili roster. Raduljica i Nedovic dodaju na utisku da imamo novca jer su wtf potezi, ostalo je manje vise u granicama normale, uz naravno losu selekciju. Ja sam uvek za kvalitet pre kvantiteta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 18, 2022 Share Posted November 18, 2022 54 minutes ago, medobrundo said: Stvarno jeste. Ali i jedni i drugi imaju ipak dosta bolje i kompletnije napadače. I takođe odbrane bez, odnosno tragikomična odbrana na obe strane. Makabi pre koje kolo primio 120 poena. Tako da, uspeo bi to Radonja da bije i ove sezone. Meni najžalije zbog Holinsa. Tako bi nam legao, a tako nepotreban ovom Makabiju. Partizan igra preozbiljnu odbranu poslednje 2-3 tekme, a od početka sezone štite obruč najbolje u EL . Lesor igra top, a sve što zasere Ledej i Naneli pokrpe. Nismo mi ista konkurencija sa njima ove sezone i neme potrebe da tupimo zube pogotovo na ovoj temi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts