Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Ovaj još nije dao ostavku?

Ako ništa treba da je da zbog sramne izjave na KZŠ kao i zbog vađenja preko leđa Ilića (sramna izjava takođe).

Kao takav može da vodi navijanje na severu,ali da bude trener evroligaške Zvezde ne.

 

 

 

Protiv Fenera,sve ispod 35 razlike je uspeh.

Ali možda klikne petorka Pefi-Laza-Dobrić-Lazarević-Mitar pa ih sameljemo tempom i defanzivnom agresijom.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Da bi radio u velikom klubu moras da znas da se nosis sa pritiskom. Da bi mogao da se nosis sa pritiskom, treba ti iskustvo ( pored ogromnog znanja). VJ nema to iskustvo. E sada ako je plan sa VJ na klupi dugorocan, ako se misli da on u zvezdi stice to iskustvo i da uci na svojim greskama tokom svog dugogodisnjeg mandata u zvezdi treba to da se izadje i javno kaze, da i ako ne bude rezultata mi trenera necemo menjati jer imamo dugorocan plan. Preduslov svega toga je da trener samostalno odlucuje koje ce igrace da dovede, da bira strucni stab i generalno sve ljude sa kojima ce da radi.

Ako ne bude tako i ako VJ bude smenjen vec u prvoj godini posle losih rezultata, onda je potrebna ozbiljna tog poteza da se on postavi za sefa strucnog staba u ovoj sezoni.

Link to comment
Share on other sites

Ajde malo ne Radonja. Volim ga ko oca, ali klub mora da pokaze da zna nesto sem Deja. Poprilicno i po ko zna koji put dovode amatera. Meni je zao lika jer on nije kriv.

 

Da, dodje npr Sveropulos, to bi znacilo da bi rastero dosta igraca..i to smeta Cokiju. Ako mu da otkaz dolazi neki Sakota koji voli kombinacije.

 

Mozda i bolje da se istrpi Jovanovic ako ce mu zamena biti Sakota koji je vezao 11 poraza onomad. 

 

Ozbiljnog trenera necemo videti ni na tribinama, samo na protivnickoj klupi.

Link to comment
Share on other sites

28 minutes ago, srlepajce said:

Meni VJ deluje mnogo pogubljeniji od Alimpija one sezone

Imam utisak kao da je direktno sa tribine sisao na klupu

 

Nije on pogubljen, on je neznalica. Čovek je sinoć pre kraja prve četvrtine ponovo hteo da vrati Petruševa na 4, jer je Mitar ušao pre 2 minuta i svakako nije hteo njega da vadi iz igre. Sreća pa nije bilo prekida da se izvrši izmena a kasnije je odustao od te ideje. Pogledajte njegove konferencije, on je čovek totalno opušten, kao da je naduvan. Možda mu Čović rekao samo opušteno, ova sezona je razbibriga. Sve želim da imamo bilo kakvu nadu ali nikako da je nađem, sad sledi teranje inata, možda Lazić napravi konferenciju gde će postrojati svoje saigrače i zapretiti radikalnim merama ako se navijači pobune. Sezona je propala, jer kad krene ovako sa lošom atmosferom, menjaje igrača, verovatno i promena trenera, teško da to može izaći na dobro. Ništa nije strašno ako ostanemo bez titula, mi ćemo verovatno igrati i naredne sezone Evroligu osvojili Aba ligu ili ne, ne valja to što nemamo neku osnovu za narednu sezonu što se igračkog kadra tiče, opet ćemo sve iz početka.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

49 minutes ago, berti said:

Jbt, koja grobarska euforija Drustvene mreze, mediji... Nakupio se čemer.

Sine Nebojsa, vrćaj Radonju što pre

 

Dobro, nije da mi nismo uživali u njihovim bravurama i dostignućima poslednjih desetak godina.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Dobre stvari

Veliki broj poena

Raspucao se Lazić u drugom

 

Najbolje bi bilo da dovedemo Tomića, ali kao pomoćnog.

 

Najbolje bi bilo da Čović ode, a da dobijemo i mi original SNS govedo, bar da se ne pitamo što je tu Kešelj ( situacija pre 2-3-4 godine) ili Raduljica. Ovako pojedinci tripuju da nismo SNS prćija i smeju se prekoputašima .

 

Što se trenera tiče slažem se sa @Devil In My Pantspošto niko TOP neće doći( Sferopulos , Laso, Xavi) , a pošto je Kari izlapeo neka dečka nek se vežba

Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, srlepajce said:

Plavsic se vraca na sk

 

Ima smisla. I čudim se otkud blentavom Kovačiću takve informacije, pa još da javno laprda i insajderiše.

 

Ali svejedno mislim da kum najavljuje pojačanje u igračkom kadru. Holand je sinoć bio van 12, dakle ušao je u poodmaklu fazu šilbovanja.

 

Čović je previše sujetan da bi smenio svog kućnog trenera posle prvog jačeg kiksa. Vlada je verovatno bezbedan do Asvela, to mu je do-or-die. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...