Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

2 minutes ago, Redstar0356 said:

Oni su u vecem kanalu nego mi, imamo domaci teren i Vildozu kome se izgleda igra kosarka

 Mislim da je Bajern lakse dobiti u ovom trenutku nego npr Mornar 

Zaboravio si da imaju trenera i to veoma iskusnog i namazanog trenera. Bas zato sto su u kanalu mislim da ce nas dobiti, njima je isto biti ili ne biti a imaju sasvim korektan sastav cak i bolji od naseg.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vlada je svejedno završena priča...ovog ili narednog vikenda.

Vreme je da na njega gledamo kao kolateral Čokijevog sada već patološkog poriva da se iznova igra trenera. Ajde Nedara je dogovoren ranije, ali za Petruševa, Holanda, Ilića i Raduljicu se Dovla sigurno pitao za mišljenje koliko su i Lakija zvali na online konsultacije skauting tima.

Svu dominaciju KKCZ u regionu u protekloj deceniji utrošismo uglavnom na ziceraške i kampanjske sezone sa rosterima spakovanim da se bude glavni jebač u selu...gde si inače već sve prevrnuo. Onako ciganjski...i neka smo.

Ni Radonjić nije imao ništa protiv, dok je god mogao da sačuva integritet...ali generalno to mu i jeste bio posao da nastavi da donosi titule.

Pokazao je kako se grize na top levelu, bili smo neustrašivi i ozbiljno kratko ćebe za milijunaše. 

 

Znam da će ovo zvučati nezgrapno ali Čoki kao da je ove sezone imao suludu ideju da proba da kopira roster Radonjićevog pika karijere sa timom koji se oslanja na domaće igrače, ali bez Radonjića i koliko to može da bude teško?

Onda je pored Laze, Pefija, Dobrija, Kuza pa i Džonija doveo Nedovića, Petruševa, Ilića, Topića i Bobe-me-oprosti Raduljicu a on će univerzalnim daljinskim da koriguje Vladu i Nedaru ako mu se otmu sa zacrtanog kursa.

 

Tako da ja ne bi sumnjao u trenera (čitaj Čokija) da li poseduje veštinu da ubrzo pokvari ili pretvori u divču van ikakve kontrole i najveće iznenadjenje ovog rostera, a za sada top profesionalca Bentlija. Martin se verovatno ne bi vatao u ovaj ringišpil dok ne vidi na koju stranu tera a kako i bi sa tom sekventnom minutažom...a Holand će ko jen-dva da se pridruži Vildozi i Nedari kojima ne treba mnogo za rokenrol.

 

Edited by Wingwalker
  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Kankkunen said:

Što bi on davao ostavku kad ima ugovor na tri godine, ima i on svoje interese.

Zato sto verovatno i jeste veliki zvezdas a vec sada se pritisak skuplja,neki poraz poput Bajern bi samo kao puknuta brana to srucilo na njega.A i taj Bajern da se pobedi ide posle Monako i Fener...

5 minutes ago, Benito said:

Zestoko si se zajebao ako mislis da ce Tintoreto dozvoliti da izgubi od ove grupe gradjana, previse je namazan i ja ocekujem da ce nas rutinirati.

Sanse su da cemo mi pobediti,hoce li manje izvestan scenario da se desi,opet ne bih rekao iako me ni bi cudilo ni da nas pritiskom Volden,Vajler,Jaramaz uguse ni kosarkaski mrtvi Lucic odigra najbolji utakmicu u poslednjih godinu dana i sl ali to je ipak manje verovatno

Link to comment
Share on other sites

Sako Sablon bio na tribinama danas, moguce da je to znak nove Coviceve vrteske. 

 

Bayern je favoriti za par dana, to je jasno, inace ne mislim da bi ikada Bayern bio favoriti cak i sa ovakvim rosterom koji ima KKCZ trenutno, da je recimo Dejo na klupi, ali VJ ne zna gde udara trenutno. Prevelik zalogaj je ovo za njega, Dejo pre nego sto je dosao kod nas je vodio Buducnost par sezona, cak i do 1/4 Uleb Kupa, VJ je imao FMP i neuspesnu sezonu u Ciboni. 

 

Ponavljam, mislim da je roster pristojan i cak i dosta dobar , ali da se trenutno ne izvlaci ni delic od potencijala, povrede, ali i lose uloge, ne zna se i dalje ko kosi ko vodu nosi, a i nemoguce je to uraditi sa ovakvim NBA rosterom od 15+ kosarkasa. 


Naravno, uvek postoji faktor navijaci i tribina, koji daju dodatnu snagu, ipak i ovde u KKCZ ima dosta rutinera tako da je moguce i da se dobije Bayern lakse od ocekivanog, ali cela prica ova ne ide u pravom smeru, za sada. 

 

Edited by Ljubitelj baklave
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Kankkunen said:

Što bi on davao ostavku kad ima ugovor na tri godine, ima i on svoje interese.

 

Ahahahahhahhahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, pa ja sam propustio ovaj podatak :))))))))))))))))))

 

Kakav cirkus Kolorado :))))))))))))))))))))))))

Link to comment
Share on other sites

Jovanovic je skoro sigurno tu do derbija u Aba i EL. Ako nas grobari rastave u jednoj od dve utakmice, ne postoji magija koja ce ga drzati na klupi.

 

Mene je prevario, stvarno sam mislio da zna. Sto je najgore, akcije nam i nisu lose, pa i odbrana ima smisla, ali rotacije i nacin vodjenja utakmica je za blago receno osudu. 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Vildoza je odlican igrac, I kao takav veliko pojacanje. 

Problem je sto Dzoni I Pefi nisu kadri da budu korisni kao izmene. 

Jovic treba da se angazuje sto pre. 

Povratkom Nedovic a, Dobric bi morao da se zadovolji nekoj minimalnoj minhtazi u odnosu na do sada. 

I da bude srecan mrvicama. 

Uloga, bitisanje... Kako God, da se ukine Raduljici, Lazarevicu I u ogromnoj meri Lazicu. 

Da se da sansa Ilicu, da se Petrusev pokusa na petici gde I pripada po vokaciji. 

Da se dovede ozbiljan trener I ako proceni da od Holanda nema leba, na njegovo mesto dovede potreban profil igraca. 

1.Vildoza

2.Jovic

3.Da se proceni ko da se silbuje od dvojca Dzoni-Pefi. 

4.Nedovic

5.Dobric

6.Lazic(sa mizernom minutazom) 

7.Holand(ili za zamena) 

8.Ilic

9.Bentil

10.Petrusev

11.Hasan

12.Mitrovic

13.Lazarevic

14.Topic

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jezivo je gde su sada Džoni i Pefi nakon nešto više od godinu dana igranja na EL nivou. Za Pefija donekle i razumljivo, ipak je to pohaban veteran sa ozbiljnom kilometražom iz kategorije almost famous. Poodavno je izašao iz nekog profi cimanja i dokazivanja jer je uspeo da veže nekoliko nagruvanih ugovora na EC nivou a njegov najveći fajt zadnjih godina je borba sa kilažom i nedoumicom kada da se odjavi. Ali jebiga...i dalje ga žele. Lično mu zameram to što je u našem dresu, svojih 100 kilograma i cirka dva metra pismeno prošetao kroz reket sa završnicom na obruču...dva do tri puta. Bekčina na baterije.

Dżoni je jednostavno precenjen i od struke i navijača. I njemu je sada kristalno jasno na kom će levelu nastaviti i završiti karijeru nakon i drugog izleta u EL...ovog puta uz svu podršku i ozbiljnu minutažu. Džaba...

Oba ugovora su ozbiljan promašaj posebno iz ugla investicije od verovatno 1,5 miliona za dve godine. Sada i mi oni odradjujemo i tu jebenu drugu sezonu ko kako ume a Radonja po odlasku gleda u kupus i bira Voltersa. Iskusno...







  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

On 10/22/2022 at 9:21 PM, Profaarmor said:

🤪

21 minutes ago, Wingwalker said:

Jezivo je gde su sada Džoni i Pefi nakon nešto više od godinu dana igranja na EL nivou. Za Pefija donekle i razumljivo, veteran sa ozbiljnom kilometražom ali iz kategorije almost famous...poodavno izašao iz nekog profi cimanja...i njegov najveći fajt već par godina je borba sa kilažom i nedoumicom kada da se odjavi ali jebiga...i dalje ga žele. Dżoni je jednostavno ozbiljno precenjen i od struke i navijača. Progurali smo sa njima prošlu sezonu gde su nas koštali cirka 700k ali sada bi ih Radonji odneli na ledjima do Atine u zamenu za njegovog hausmajstora Voltersa.

Volters je kvalitetniji i zahvalniji igrac od Ivanovica i Markovica zajedno ! Vildoza i Wolters to bi bio san snova ali o tome dzabe pisati ,elem Bajern nam dolazi u momentu gde moraju i oni i mi kako ne bi bili zakucani za dno (gde je nama realno i mesto ) 

Bilo bi znacajno da se dobije ne zbog stanja na tabeli nego zbog publike ,sanopouzdanja i zbog trenera pocetnika

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Wingwalker said:

Jezivo je gde su sada Džoni i Pefi nakon nešto više od godinu dana igranja na EL nivou. Za Pefija donekle i razumljivo, ipak je to pohaban veteran sa ozbiljnom kilometražom iz kategorije almost famous. Poodavno je izašao iz nekog profi cimanja i dokazivanja jer je uspeo da veže nekoliko nagruvanih ugovora za EC nivo a njegov najveći fajt zadnjih godina je borba sa kilažom i nedoumicom kada da se odjavi. Ali jebiga...i dalje ga žele. Lično mu zameram to što je u našem dresu svojih 100 kilograma i cirka dva metra pismeno prošetao kroz reket sa završnicom na obruču...dva do tri puta. Bekčina na baterije.

Dżoni je jednostavno precenjen i od struke i navijača. I njemu je sada kristalno jasno na kom će levelu nastaviti i završiti karijeru.

Oba ugovora su ozbiljan promašaj posebno iz ugla investicije od 1,5 miliona za dve godine. Sada i mi oni odradjujemo i tu jebenu drugu sezonu ko kako ume a Radonja po odlasku gleda u kupus i bira Voltersa. Iskusno...




 

Sve to jeste tacno. Mi od pet krsh igraca, ostavimo svih pet i jos dodamo par. Na sve to nesposoban strucni stab. 

 

Realno u Zvezdi je malo EL igraca. Kod Martina se primeti da nema vise skok i njegova minutaza je mala. Covek je lupao pre po 3-4 banane i kucao, sad..uzeli smo polovnu robu. 

 

Ajde da jos vidimo i Nedovica sta moze i kako ce se uloge promeniti.

 

Bayern nesto i nisam gledao ove sezone. Gubitniku sem krompira ide i otkaz treneru. 

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

20 minutes ago, Devil In My Pants said:

Bayern nesto i nisam gledao ove sezone. Gubitniku sem krompira ide i otkaz treneru

 

 

 

A da se mi lepo ne pojavimo ? Ovako ce jos nekom i da se otkaci ruka i zatrpa znojavog ...

Uh jbt, sad mi pada na pamet ... zamisli nivo patkometrije kod gazde da dovede doticnog . To bi ga bas poteralo da ovaj nesretnik popije jedan nogobulj po kratkom postupku.

Edited by Plant
  • Ha-ha 3
Link to comment
Share on other sites

Ništa novo i epohalno ne bih otkrio ,kad bih rekao,u slučaju neuspeha protiv bavaraca VJ mora da dobije otkaz.

 

Svako njegovo držanje na klupi usled,ne daj Bože,izgubljene utakmice bi bilo još jedno gazdino šiljenje patke

i merenje čiji je veći.

 

Sujeta stvarno može da ubije svaku moć razumnog sagledavanja stvari i pametno rezonovanje istih.

Mislio sam da sam sve video od Čovića,što se teme sujete i patkometrije tiče,ali ovo je jedan veći nivo koji nas

polako zatrpava i preti da nas ta lavina gluposti,manijačenja i silovanja jednog čoveka dovede i vrati u godine o kojima ne bih.

Kako drugačije objasniti npr. potpis Raduljice koji više liči na lokalnog duvača sa jamajke koji prodaje one đinđuve na plaži.

 

Već smo viđali ovakve izlete pomenutog,ali je uvek dolazio i pojavljivao se Radonja kao spasioc.

Ne znam ko će sad biti spasioc,jer ja ovde ne vidim ni trunku svetlosti na kraju tunela u koji smo upali,ali znam ako ovaj što vodi

ovu ekipu ostane još nedelju il dve dobro biti neće.

 

Iskreno se plašim da će i ovog Vildozu koji ima znanje ,želju,muda da pokvari i od njega napravi zbunjenog i nesnađenog igrača na parketu.

On je jedina nada i njegovo ludilo ,energija i znanje nas jedino mogu pogurati ka pobedi koja bi značila beg sa poslednjeg mesta u EL

i odlaganje neizbežnog na neko vreme jer gledajući našeg trenera teško će to ići i njemu i nama generalno.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Kako je Bajern kidao prosle sezone, narocito pred kraj. Pocetkom ove nemaju ni srece sa rasporedom, Fener, Virtus, Barsa i Armani, gde su realno bili favoriti protiv Virtusa ali su igrali u Bolonji i doziveli tesan poraz, a tesan poraz su doziveli i protiv Milana kuci, tako da ne bih rekao da su tolika kanta, ali da pobediti moramo ako ne mislimo da budemo fenjerasi ove godine, ali realno lako se moze desiti da Trinki priblizi VJ rastanku sa Zvezdom.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, necke said:

Kako je Bajern kidao prosle sezone, narocito pred kraj. Pocetkom ove nemaju ni srece sa rasporedom, Fener, Virtus, Barsa i Armani, gde su realno bili favoriti protiv Virtusa ali su igrali u Bolonji i doziveli tesan poraz, a tesan poraz su doziveli i protiv Milana kuci, tako da ne bih rekao da su tolika kanta, ali da pobediti moramo ako ne mislimo da budemo fenjerasi ove godine, ali realno lako se moze desiti da Trinki priblizi VJ rastanku sa Zvezdom.

Ko god priča da su kanta ,ili je zlonameran ili slabo prati košarku,kao i struku koja vodi sa klupe te klubove.

Ako kažemo za njih da su kanta,šta tek reći o nama?Šta smo mi?

Mi nismo nikom dostojan otpor pružili sem mrtvom PAO.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Siki said:

Ko god priča da su kanta ,ili je zlonameran ili slabo prati košarku,kao i struku koja vodi sa klupe te klubove.

Ako kažemo za njih da su kanta,šta tek reći o nama?Šta smo mi?

Mi nismo nikom dostojan otpor pružili sem mrtvom PAO.

Nije tesko imati bolji strucni stab od nas. Npr Buducnost ima neuporedivo iskusnije trenere, njihov VJ sa zavidnim iskustvom, a tu je i Nikola Birac koji je do prosle godine bio pomocnik Radonji kod nas.

Link to comment
Share on other sites

6 minutes ago, Plant said:

 

A da se mi lepo ne pojavimo ? Ovako ce jos nekom i da se otkaci ruka i zatrpa znojavog ...

Uh jbt, sad mi pada na pamet ... zamisli nivo patkometrije kod gazde da dovede doticnog . To bi ga bas poteralo da ovaj nesretnik popije jedan nogobulj po kratkom postupku.

Ne znam. Gazda je cudan, nekad da podrsku do kataklizme. Nekad kaze moze da izgubi sve do kraja i bice trener pa dobije otkaz sutradan.

 

Vise je problem stanje u klubu nego sam trener. Jer da je neko cist u ovom klubu, Vlada Jo bi u najboljem slucaju bio pomocnik, a npr Keselj SD, ali u Zelezniku.

 

Coveku su i zagorcali zivot sa ovolikom rotacijom, nemas ti tu neke klince pa da ih klupiras vec bukvalno masu veterana.

 

Dolaskom Nedovica bi mogli ovi kamenjari da profitiraju sto cekaju sansu da opale trojku.

 

Smejali se ljudi Zalgirisu pa drknuli Barsu. Puna hala i dalje i ako su svi pisali kako su najgori. Kod nas na premijeri ni ispunjen Pionir. Navijaci nemaju povezanost za klub vec za rezultat. 

 

Jos gore je igrati u Pioniru a ne u Areni. Kod KKP bas lepo izgleda teren i atmosfera. 

 

Ziv nisam da vidim gazdin eksel za KKCZ i Zeleznik, posto tvrdi da ne trosi vise od onoga sto dobije/zaradi.

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

4 minutes ago, Siki said:

Ništa novo i epohalno ne bih otkrio ,kad bih rekao,u slučaju neuspeha protiv bavaraca VJ mora da dobije otkaz.

 

Svako njegovo držanje na klupi usled,ne daj Bože,izgubljene utakmice bi bilo još jedno gazdino šiljenje patke

i merenje čiji je veći.

 

najpogrešniji razlog za otkaz bi bio poraz.

rotacije - izmene - nedostatak osećaja za momentum, okej, to je očigledni problem. opet, taj problem se rešava tako što se komunicira a verujem da se komunicira na relaciji FO čović - trener.

 

ja baš i nisam do kraja siguran šta je ideja ize ove "na ravne časti" podele minutaže; dok je za vildozu eksplicitno rečeno da nije još fizički spreman, doziranje hassan martina na 15-18mins i info odavde da je imao te operacije kolena, valjda ne ovog nego prošlog leta, možda govori da imamo strah od toga da ga prerano izgubimo?*

 

inače, juče smo igrali sa 11 igrača (petrušev 5mins) ali su bentil i lazarević sa manje od 15, odnosno 19, ispali sa 5x faulova a lazić imao 4x za 18.

u tom smislu, broj igrača nije čudan, iako su rotacije vrlo diskutabilne.

 

ja ne mogu da smislim racionalan rezon za te domaće posade na terenu, nadam se da je samo trener lud a ne da čović traži materijal za tata-temu.

 

*ukoliko je i martin na restrikcijama minuta, to znači da će proći još dugo vremena (ako uopšte to vreme dođe), do trenutka kada bi imali startere koji cepaju 25+ mins.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...