Kankkunen Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 https://opensea.io/collection/kk-crvena-zvezda-phygital-home-kit-2022-2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 24 minutes ago, Laki21 said: Henri u Baskoniji. #samokažem Sad ce neko da nam objasni da je jedna Baskonija koja ima roster kakav ima dala 1.4m (cifra koja je ovde pisana kada nam je objasnjavano da smo nerealni) Henriju krajem oktobra. LOL 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 2 minutes ago, bosMan_jr said: Sad ce neko da nam objasni da je jedna Baskonija koja ima roster kakav ima dala 1.4m (cifra koja je ovde pisana kada nam je objasnjavano da smo nerealni) Henriju krajem oktobra. LOL Pa sigurno mu je cena sad malo pala jer smo vec usli dobrano u sezonu a verovatno je za njih imao popust kao njihov bivsi igrac sto je cest slucaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Samo Nedara kad se vraća u bivši klub dobija najveći ugovor u karijeri, tako beše? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 9 minutes ago, bosMan_jr said: Sad ce neko da nam objasni da je jedna Baskonija koja ima roster kakav ima dala 1.4m (cifra koja je ovde pisana kada nam je objasnjavano da smo nerealni) Henriju krajem oktobra. LOL Pa kako izgleda i oni su cekali Vildozu, pa kada nisu uspeli okrenuli se Henriju 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Ima li istine oko Luwawu-Cabarrot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 1 minute ago, LightWeight said: Ima li istine oko Luwawu-Cabarrot? daj bar ostavi link ili screenshot odakle cujes tako nesto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Just now, necke said: daj bar ostavi link ili screenshot odakle cujes tako nesto.. Tviter, udji samo u tag #kkcz i mozes videti 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 (edited) 17 minutes ago, bosMan_jr said: Sad ce neko da nam objasni da je jedna Baskonija koja ima roster kakav ima dala 1.4m (cifra koja je ovde pisana kada nam je objasnjavano da smo nerealni) Henriju krajem oktobra. LOL a ima i nekih da objasne kako eto baskonija ima 1-2 skupa igraca, par prosecnih i sve ostalo klinci i da nece da reaguju kad im se neki igrac povredi kad ono medjutim sto se tnjiter naglabanja tice, bukvalno random tviteras napisao laso + luvavu kao neku svoju zelju i odmah krenulo lozenje sad ce portali da krenu da prepisuju pa ce tviterasi na njih da se pozivaju kao izvor:) Edited October 24, 2022 by NikadProtivKaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 (edited) 8 minutes ago, LightWeight said: Tviter, udji samo u tag #kkcz i mozes videti Ja pretražio taj heštag i našao vest da Kari i Klej dolaze kod nas. Ima čak i slika njih u našim dresovima. Čova mađija! Edited October 24, 2022 by ǝɔɐɟ ǝdɐʇ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Ja sam nacuo da je Shayok opet u igri (kavanske price) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Da li se to sprema silbovanje Holanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 6 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Ja pretražio taj heštag i našao vest da Kari i Klej dolaze kod nas. Ima čak i slika njih u našim dresovima. Čova mađija! Nije smesno, pisu ljudi koji imaju info sad ako oni lazu, lazem i ja. Zato sam i pitao jel ima istine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 A mogli bi ste na ovoj temi da ne prenosite te tviterske price.Nije vam ovo prelazni rok tema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 A inace insajderi odavde su mnogo pouzdaniji od ovih sa tvitera 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 28 minutes ago, Dropkick Murphys said: Samo Nedara kad se vraća u bivši klub dobija najveći ugovor u karijeri, tako beše? Ja nisam to napisao, i jedan i drugi gledaju da se naplate sto je moguce bolje, samo mi zdrav razum i roster Baskonije govori da je Henri u ovom trenutku dobio milion maks, a ne 1.4m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 17 minutes ago, LightWeight said: A inace insajderi odavde su mnogo pouzdaniji od ovih sa tvitera Pa zasto si onda dosao ovde da proveravas? 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 25 minutes ago, necke said: Da li se to sprema silbovanje Holanda Holandovanje nam ne gine svakako Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 11 minutes ago, Nelson Bighetti said: Pa zasto si onda dosao ovde da proveravas? Cisto da se lozim malo, ciganu malo treba 🤷♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 50 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said: Ja pretražio taj heštag i našao vest da Kari i Klej dolaze kod nas. Ima čak i slika njih u našim dresovima. Čova mađija! Ma nema sanse. Ajd jedan jos i nekako al obojca... 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Holand - Šajlok s poslovičnog konja na magarca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 7 minutes ago, Laki21 said: Holand - Šajlok s poslovičnog konja na magarca. Mletacki trgovac? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 TLC je dobar igrac,be snalazi se bas najbolje u NBA,nista cudno da zeli da se vrati u Evropu ali tesko bas kod nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Mi smo jedan komican, jadan klub. Presmesno je koliko smo nestrucni. Koliko jebenih doselekcija nama treba da bismo jednu pobedu u evroligi ostvarili, i ko to skautira igrace koji su onda nepozeljni samo dva meseca ili mesec dana od pocetka sezone. Sta su skauti gledali? Sad ocemo tog Luvavua? Onda cemo da ga teramo jer se nije snasao za tri dana? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 1 hour ago, bosMan_jr said: Ja nisam to napisao, i jedan i drugi gledaju da se naplate sto je moguce bolje, samo mi zdrav razum i roster Baskonije govori da je Henri u ovom trenutku dobio milion maks, a ne 1.4m Ma nisam tebi odgovarao. Više sprdnja sa onim ciframa koje su se pisale za Kumaru i u koje baš i ne verujem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts