Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Poraz nije toliko bitan jer ionako necemo nista uraditi ove sezone u EL. Imali pobedu vise ili manje totalno je nebitno. 

 

Veci problem je sto ovako igramo kada apsolutno nema potrebe tako da igramo (izmisljamo nesto, igramo 24sec a pri tom nije da vodimo 20 razlike), a igrali smo kako treba, lomili ih sa +5 i tu se onda zabagovali, ponajvise losim vodjenjem igre Ivanovica i naravno Jovanovica koji mu je to omogucio. 

 

Ivanovic bez ikakve ideje u tim momentima, niti vrti pik sa centrom, niti pomera odbranu da neko (Dobric) ostane sam na sutu. Prodao je jednu loptu u ruke za laganu kontru, promasio 2 trojke preko ruke i uvaljivao Dobricu lopte par sekundi do kraja napada kad je uz cuvara. Uz to jos Holland sa onim sutem za 3p, bespotrebno. 

 

Ne igra se tako, i to nije da smo mi igrali tako 3 min, nego 5-6 minuta zavrsnice koji su trajali poprilicno, moglo je da stigne Jovanovicu iz dupeta u glavu... ali nije. 

 

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Imali +7, pa dva puta +5 i napad i onda nizbrdo jer smo se usrali. Ivanovic nazalost sinonim za nemoc. Ima i do Radonjica koji zna njegove mane pa je iskakanjima Ivanovica dovodio do ocaja. Ovaj se povlacio sa loptom skoro do centra i ponavljao kruzenje oko odbrane pa opet iskakanje i tako unedogled do ne istekne napad, Ivanovic baci kosku nekome ili ne izgubi loptu. Zaista NESHVATLJIVO da Adams to nije preuzeo jer mu je ball handling svakako bolji od Ivanoviceg, iako ni Adams nije blistao.

 

Da nismo u stanju sa pozicije playa da barem dodamo loptu na poziciju centra ili krila pa barem 10 puta u zadnjoj cetvrtini... ne znam. Izradio Radonjic Jovanovica, simple as that.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Just now, Laki21 said:

 

Nije do Dobrića, tkz trener je imao ideju da on treba to da radi.

Ako je imao takvu ideju i nije za trenera. Ne mogu da grešim dušu, u velikom delu utakmice dobro je on vodio utakmicu. Preživeo je i Radula, ali ovo na kraju bez ikakve ideje, i on se uspaničio. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Just now, СамоТи3 said:

7 разлике водимо направе 9 0 серију и изгубимо, Басконија ће да се жали за Вилдозу биће неки циркус у најави, губимо 1 0 у фудбалу ала нас кренуло данас.. 

 

Samo još veća podrška na svim frontovima!

  • Like 2
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Ubedjen sam da ovo sto je radio nejaki Ivanovic zadnjih 5,6 min utakmice ne bi mogao ni mali Topic.
Ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da smo ovo izgubili i da je svu nemoc naseg pleja nemo posmatrao trener ne cineci nista.

Danima unazad pljuvasmo kapitena i Bentila oni nas debelo demantovase.

Pored jadnog Ivanovica utisak utakmice su i napadi Gde se da je lopta Dobricu da iskreira sebi za sut.Ludilo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

9 minutes ago, Bode said:

Smesno je kukati na visoke igrace.
I ako je neki poraz cist trenerov, to je ovaj.
Petorke su nam bile da se smrznes.
Organizacija napada bas losa.
Ne znam stvarno sta bi mogli u EL. Iz ove perspektive deluje slabo, jer ce ocigledno biti neko 2-7 otvaranje sezone.

 

Ja ne vidim koga u ovom sastavu možemo da dobijemo.

Jedino ako je Vildoza u nekoj ekstra formi pa uspostavi balans sa unutrašnjom linijom.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Zašto Luka nije igrao, nisam baš ispratio u hali, a nešto je najbliže pleju što imamo i bio je sasvim solidan?

 

Kad se setim prošlog decembra i povika kako Radonja ne zna da vodi završnice i kako je rešenje protiv Efesa bilo da Ivanović igra umesto Voltersa haha.

 

Nije coach Vlada ni blizu naravno, ali kao vadi Ivanovića i Dobrica i daj Adamsa i Holanda, oni će da dobiju disciplinovanu ekipu prekoputa. Ne kraju, ko bi uopšte mogao da očekuje da će profi plej da ima onakve poteze u nizu. Ono je za penzionisanje.

 

Pisalo se i da je Adams dinamit, dobar rizik koji smo preuzeli, a da je Bentil najgluplje i najgore pojačanje u istoriji.

 

Prošle godine sve i da nije igrao Volters, imaš na parketu Kalinu. Ovde je odmah jasno da nemaš igrača sa samopouzdanjem i bilo kakvom vizijom.

 

Meni je zaista čudno da smo i uveli utakmicu u neizvesnu završnicu. Veka se Radonja trudio da nas pusti.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...