Don Dusko Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Ali kako nas Zvezdase lako zapaliti.Samo postavi neki tvit koji se xy igrac nudi nama ma koliko nerelean bio i odmah krece lavina. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Not sure if U Zvezdu, zna se! or KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23... 3 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: Ali kako nas Zvezdase lako zapaliti.Samo postavi neki tvit koji se xy igrac nudi nama ma koliko nerelean bio i odmah krece lavina. Još ako treba nekog najuriti, šutnuti ... sreća, radost, ma milina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 5 minutes ago, Benito said: Navodno Baskonia ima prava za Vildozu u ACB i Evropi, cak i da ga ne zele Makabi moze da ponudi dobru kintu, tako da verovatno nista od tog posla. Ovo je super stvar za klub tj Baskoniju ali mi je nevjerovatno da igrači pristaju na takve ugovore. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 (edited) Ne bi bio prvi Vildoza pod vodjstvom Vladimira Jovanovica. #samokazem Edited October 12, 2022 by Avodžobi 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 3 minutes ago, Avodžobi said: Ne bi bio prvi Vildoza pod vodjstvom Vladimira Jovanovica. #samokazem Svake preporuke od mladjeg brata... ako su uopste braca🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 2 hours ago, srlepajce said: Jel nas ovo predstavlja Djokovic mladji? Pa, mi nismo među "13 shareholding clubs" koliko ja znam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avodžobi Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 9 minutes ago, Pero said: Svake preporuke od mladjeg brata... ako su uopste braca🤣 Nisu ni u kakvom srodstvu koliko sam upoznat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 8 minutes ago, quentin said: Pa, mi nismo među "13 shareholding clubs" koliko ja znam? Al' Djokovic jeste 😄 , sprdali se ljudi ovde da je Djoker nas Nordeus, ono ispade tacno. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 11 minutes ago, K.Dot said: Al' Djokovic jeste 😄 , sprdali se ljudi ovde da je Djoker nas Nordeus, ono ispade tacno. koliko sutra naslov: ''Veliko pojačanje stiže na Kalemegdan - Novak Djoković kupio Zvezdi Vildozu'' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Igra Derik sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 2 hours ago, srlepajce said: Jel nas ovo predstavlja Djokovic mladji? Djokovici su kucni prijatelji sa prestolonaslednikom UAE. Novak i on su najbolji prijatelji i Novak je tamo veoma cenjena licnost i otvorena su mu sva vrata. Tako da ovo moze da bude veoma dobro po nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda je emocija Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 37 minutes ago, quentin said: Pa, mi nismo među "13 shareholding clubs" koliko ja znam? Pa prisutni su i predstavnici sa druge strane pregovaračkog stola, zar ne? 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 13 minutes ago, Zvezda je emocija said: Pa prisutni su i predstavnici sa druge strane pregovaračkog stola, zar ne? 😉 Znači, Đoković kupio Evroligu u talu sa Arapima! Sve bolja otkrića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 2 hours ago, Predragdjape said: Vildoza ce teoretski kod nas biti prvi plej, I bitan igrac. U Makabiju jedan u nisu stranih igraca... Idemo na porodicni koncept znaci. A Makabi daje pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 2 minutes ago, Sam B said: Idemo na porodicni koncept znaci. A Makabi daje pare. Makabi daje pare, solidnu ulogu u rotaciji I sansu za EL titulu. A mi dajemo sansu da bude medju liderima ekipe, sansu za top 8 I manje para. Sta li ce izabrati... Mada deluje mi kao tip koji se ne bi snasao u Makabiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 (edited) 1 minute ago, Predragdjape said: Makabi daje pare, solidnu ulogu u rotaciji I sansu za EL titulu. A mi dajemo sansu da bude medju liderima ekipe, sansu za top 8 I manje para. Sta li ce izabrati... Mada deluje mi kao tip koji se ne bi snasao u Makabiju. Meni je ovo "no brainer". Od 10 puta izabrao bih Makabi 11 puta. EDIT: DA SAM VILDOZA. Ja kao ja bih uvek izabrao Zvezdu. Edited October 12, 2022 by Sam B 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 2 minutes ago, Predragdjape said: Makabi daje pare, solidnu ulogu u rotaciji I sansu za EL titulu. A mi dajemo sansu da bude medju liderima ekipe, sansu za top 8 I manje para. Sta li ce izabrati... Mada deluje mi kao tip koji se ne bi snasao u Makabiju. Ne zaboravi da se i Baskonia pita.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Kad pominjete Arape Ovo je bilo legendarno i nezaboravno Fali Kalini samo hushtag #vesninasarma 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezda je emocija Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 21 minutes ago, quentin said: Znači, Đoković kupio Evroligu u talu sa Arapima! Sve bolja otkrića. Zašto bi kupio? Postoje razni načini učestvovanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 11 minutes ago, Sam B said: Meni je ovo "no brainer". Od 10 puta izabrao bih Makabi 11 puta. EDIT: DA SAM VILDOZA. Ja kao ja bih uvek izabrao Zvezdu. Pa pre svega ne lici mi na divljaka sto se kosarke tice, pa da ide tamo. Ne uklapa se. Mada ok, to je moje misljenje. Ps, ne bi me cudilo da Arapi na predlog Djokovica ulazu u EL 😎 Eto nama u UO nekog od Djokovica u narednom periodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 2 hours ago, Sector said: Ovo je super stvar za klub tj Baskoniju ali mi je nevjerovatno da igrači pristaju na takve ugovore. Pa takvi su ugovori u Spaniji. Doduse ne znam sad da li ima Baskonija pravo u odnosu na bilo koga iz Evrope, ali u Spaniji sigurno. Tako je i Barsa morala da plati obestecenje Valensiji za Kalinu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Nama Holins ne treba, treba mam samo plej i da se vrate Nedovic i Dobric. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 3 pleja + Topić = treba nam plej. Duga je sezona, ogroman broj utakmica, šta ako se neko povredi, biće mesta za sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Od ne treba nam plej imamo starinu Markovića, Adamsa koji nije ni sam siguran da je plej i Topića tek sam počeo da budem plej, jbg verovatno se mislilo da će Adams da vuče sam a ostali da mu pomažu, ni prvi ni poslednji put da ne ispadne kako se planira. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts