Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, NMX said:

ONE FUCKIN' GAME LEFT!!!

AJMOOOOOOOO CIGAAANIIIII

Ima neka slika sa Punterom.

Spoiler

Da je stavim morao bih da se banujem. :P

Posted

Ne bih da kvarim, samo moram da kazem da je Dusko bas jedan precenjen trener. Branis neki rezultat kao da je fudbal, forsiras Bentila koji ne zna covek u cije igra.

Aj konju se u zube ne gleda, daj da se pohrvemo jos jednoman, pa kako god se zavrsi, nismo se obrukali.

• Like 2
  • Ha-ha 1
  • WOW 2
Posted
4 minutes ago, Setite se 2011 said:

Koga briga za petu emoji91.pngemoji91.pngemoji91.pngb96f5fd0ef02fd4e8216ab21ef5d443d.jpg

Послато са M2101K9G помоћу Тапатока

Citam da su zvali Dedu da udje na teren 😆

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Knipex said:

Marković dao trojku

Lazarević dao trojku

Nije bilo trika da izgubimo :s_d:

Lazareviceva trojka toliko znaci jer su mislili tj svi smo ocekivali da ce promasiti.

To bas boli ako udje.Od Facu-a, Nede i Luce ocekujes pa manje boli protivnika.

• Like 2
Posted
10 hours ago, DameTime said:

It's called devojka mora da drži sve opcije otvorene.

Nego, dosta o mojim emotivnim preferencijama, malo o košarkaškim. Za večeras baš ne znam šta da očekujem sa te strane. U jednu ruku odigrali ste mnogo bolje G3, ali u drugu ruku KKP se držao 3/4 i pored svog verovatno najlošijeg izdanja. Deluje da uvek mogu da kupe koš čak i ako im napad ne šljaka perfektno. S tim u vezi, verovatno je rešenje da im opet ključne igrače punite faulovima - to su u ovom trenutku Leday, Smailagić, Exum.

Campazzo nije pružio svoj maksimum u ovoj seriji tako da očekujem večeras od njega jednu vintage partiju. Ali mislim da je ključ u Petruševu, koji ako ne bude gledao samo kako da zakuca preko Lessorta, šanse vam rapidno rastu. Od Duška 100% sam uveren Ivanovića ne očekujem ništa, eventualno da ne lepi Nedovića i Campazza za klupu posle dva promašaja.

Smailagić je lepo naveden na to da napravi 3 glupa i brza faula početkom drugog poluvremena, pojavio se i Facu i porobio. Bili ste bolji večeras iako su prišli na -7, ali kako su izgledali ne bi to kapitalizovali da se igralo 3 dana. Dobrić je glup igrač ali je večeras bio prava kobra, pa mu na tome treba i čestitati. 

Ostalo ne bih komentarisala, atmosfera (za mene) užasna, ružna, bojim se šta će tek biti u G5. 

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Plasim se da @DameTime ne stavi Lucu na avatar.

Hide contents

giphy.gif

Reveal hidden contents

Dejm malo sale nije na odmet

Reveal hidden contents

:heart:

Dukiii, ne ljutim se. 😘

• Love 1
Posted
Lazareviceva trojka toliko znaci jer su mislili tj svi smo ocekivali da ce promasiti.

To bas boli ako udje.Od Facu-a, Nede i Luce ocekujes pa manje boli protivnika.

Kao da nama Trifunovic da i prelomi [emoji1]
Posted

Znao sam da ovo ide u G5 i veoma sam srecan ali sramotna igra Bentila i nešto manje Martina. Neda isto nevidljiv. 

• Like 1
  • Thanks 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...