ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 dovoljno & savrseno je da grmi za nedovica i lazica. ne verujem da ce se desiti ali imam pravo da sanjam (jer sam umetnik). Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 (edited) 12 minutes ago, K.Dot said: Ja bih to ovako, ja bih to onako uredno sakriven iza mog nicka na forumu vox92. Ako nekome nije jasno gde zivimo i na sta srbija lici. Ovaj lazicev potez je kao kada bi neko u s.koreji govorio protiv kima. Mene samo cudi da mu nisu obrisali ceo nalog odmah. Sutra da grmi za kapitena. Pod svojim imenom i vrlo jedinstvenim prezimenom tvitujem protiv vlasti od 2013. Isto sam porodican covek, nisam siromasan, ali zaradjujem 4-5x manje od Lazica. Edit: Zavrsavam off topic, uz mogao je da zove 20 godina starijeg i 25x fizicki nespremnijeg Lakija da se biju posle tekme, ali kad je neko jaci, onda da se ne kacimo. E zato mi ide na qrac. Edit gotov, necu vise o politici odje. Edited May 13, 2023 by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 16 minutes ago, leki bg said: Pod svojim imenom i vrlo jedinstvenim prezimenom tvitujem protiv vlasti od 2013. Isto sam porodican covek, nisam siromasan, ali zaradjujem 4-5x manje od Lazica. Edit: Zavrsavam off topic, uz mogao je da zove 20 godina starijeg i 25x fizicki nespremnijeg Lakija da se biju posle tekme, ali kad je neko jaci, onda da se ne kacimo. E zato mi ide na qrac. Edit gotov, necu vise o politici odje. Nije mi bila namera da bilo koga ovde na forumu prozivam, više je poredjenje sto je Lazić ipak neka javna ličnost i njegova reč ili tvit ima veću težinu i odjek u javnosti nego lekijev ili moj. Čisto sumnjam da bilo koga u sns-u zabole šta K.Dot ili lekibg pišu protiv vlasti, dok se kod Lazića odmah upregla mašinerija da se dokaže da su to ipak hakeri bili, oni anonymous verovatno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Branko Lazic, promoter Beograda na vodi, je najnoviji najveci opozicionar. How yes no. 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Sto je najgore protesti su usledili posle 16 izgubljenih mladih zivota u samo dva dana Ovakav bolestan postupak ( bas mi tuga da napisem sprdanje) premijerke na proteste koji nose slogan "protiv nasilja" je dno dna Laza je reagovao pre svega kao roditelj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 21 minutes ago, The Walking Dravot said: Branko Lazic, promoter Beograda na vodi, je najnoviji najveci opozicionar. How yes no. boli me kurac ko je novi ili stari ili uopste opozicionar. bitnije stavke su na tapetu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 hour ago, leki bg said: Mislis na mene? Are you fucking serious? Mislio sam na sve komentare po drustvenim mrezama, twiteru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Bravo kep 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Dobro nam došao nazad @The Walking Dravot 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacino Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Ako me sećanje dobro služi, nije ovo prvi put da se Branko oglašava na ovakav način, ali je sigurno prvi put da je izazvalo ovakve reakcije i da se briše profil, pa plus nakon toga navodno on izjavljuje da je hakovan (kada se pojavila informacija da je nešto objavio otišao sam na IG profil i taj story je bio uklonjen, znači moglo je da se nastavi bez uklanjanja naloga). Ono što bih lično voleo sutra je da i mi kao navijači pokažemo kičmu kao i komšije i da se i sa naših tribina čuje ono za šta se tokom prenosa na Areni Sport smanjuje ton. Ako se pitate čemu bi to doprinelo, pa barem bi doprinelo da znamo da smo protiv ismejavanja tragedija od prošle nedelje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 hour ago, The Walking Dravot said: Branko Lazic, promoter Beograda na vodi, je najnoviji najveci opozicionar. How yes no. Dravot? Original Dravot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 1 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 2 hours ago, Clash said: Dravot? Original Dravot? Osim ako neko i njemu nije hakovao nalog ali ne bih volio. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Bio je svojevremeno forumas Avanti stella rossa koji je napisao potpisan Milicic ljudi, i posle par dana dosao i zalio se kako on to nije napisao i kako ga je neko hakovao 😁 tako da istorija hakovanja postenih cigana traje vec dugo 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo.Srbija Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 Molim vas da mi neko odgovori ako zna, igramo u punom sastavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 19 minutes ago, Tamburinjo said: Bio je svojevremeno forumas Avanti stella rossa koji je napisao potpisan Milicic ljudi, i posle par dana dosao i zalio se kako on to nije napisao i kako ga je neko hakovao 😁 tako da istorija hakovanja postenih cigana traje vec dugo Na profilu imao Bobija Marjanovica sa šljemom, ako se ne varam. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 32 minutes ago, Ivo.Srbija said: Molim vas da mi neko odgovori ako zna, igramo u punom sastavu? Trebalo bi da smo kompletni, jedino ako ne uhapse kapitena 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 28 minutes ago, Mendez said: Na profilu imao Bobija Marjanovica sa šljemom, ako se ne varam. Haha i ja mu pamtim profilnu Inace imao zanimljive postove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 12 minutes ago, Perkos2 said: Trebalo bi da smo kompletni, jedino ako ne uhapse kapitena Onda će morati i najvernije, ostavili i oni komentar na twitteru ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 35 minutes ago, Kankkunen said: Onda će morati i najvernije, ostavili i oni komentar na twitteru ... Prelazim u sns tabor momentalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted May 13, 2023 Share Posted May 13, 2023 17 minutes ago, pantelia said: Prelazim u sns tabor momentalno Nemoj nikako, lažni je profil ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 Konacnooooo utakmica! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 18 hours ago, The Walking Dravot said: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 1 hour ago, BojanaCZV said: Konacnooooo utakmica! Mi igramo? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 14, 2023 Share Posted May 14, 2023 1 hour ago, BojanaCZV said: Konacnooooo utakmica! Koliko sam se uzelio utakmica Zvezde razmislio bih i o 3 mecu protiv Buducnosti😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts