Shonewizard Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Ja ću preskočiti ovu sezonu ipak, nema se dovoljno vremena 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 Odgovara nedelja 22h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 (edited) @tsva i @Nellthe posalji te mi mejl adrese, da prosledim pozivnice. 16 hours ago, tsva said: Ima li gde link za ligu? Nedelja 16 oktobar u 22 po BG vremenu? Da po centralno-evropskom vremenu u 22 Edited October 10, 2022 by Lmx Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted October 10, 2022 Share Posted October 10, 2022 poslao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo.Srbija Posted October 12, 2022 Share Posted October 12, 2022 Pozdrav svima. Drugar i ja bi da igramo ove sezone, mozemo zajedno da vodimo jedan tim jer oboje radimo samo nocne smene pa da stignemo kombinovati, a ako zbog broja timova bude potrebe da igramo odvojeno, moze i tako. Jedino je mali problem vreme drafta. Radimo u nedelju od 22:30, vise bi nam odgovaralo da je draft u 21:00. Da li bi bio problem da se pomeri draft za sat vremena u nazad pa da bude u 21:00? Molim vas da razmotrite tu opciju, hvala u napred 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 ja sam u nedelju od 21h na utakmici, jedino da draftujem u Areni na licu mesta 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Ekipo, potrebno je da usaglasimo vreme drafta i da izaberemo menadzera. Kreiran poll, glasanje do 15.10. u 22:00 Lista ucesnika @Jerotije Pantic - team jerotije @Dzep - Blue Pockets @therion - Team Šelić @leki bg - THE BEARD a SON Lekic.bg @Avodžobi - Belgrade Bloodyknees @Jovan25 - Team Josif @tsva - Uprava napolje tsva @Predragdjape - Serbia MNP United @Nellthe - Nosebleed Section @Bad Boys - @Ivo.Srbija - idemo kontra napad 12 ucesnika za sada, prijava za sve zainteresovane do 15.10. u 22:00 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted October 14, 2022 Share Posted October 14, 2022 Pozdrav momci, ako ima mesta onda racunajte na mene. Ime - Coca Scola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 15, 2022 Share Posted October 15, 2022 Poll je postavljen u okviru lige, trebalo bi da se glasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan25 Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Sta je izglasano na kraju, kad je draft? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo.Srbija Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 16 minutes ago, Jovan25 said: Sta je izglasano na kraju, kad je draft? Pise na ESPN sajtu, 3 glasa za 21:00, 2 glasa za 22:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 16, 2022 Author Share Posted October 16, 2022 3:3 su glasovi, cekamo "final solution" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo.Srbija Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 2 minutes ago, leki bg said: 3:3 su glasovi, cekamo "final solution" Bio je rok za glasanje do 15.10. 22:00. Tada je bilo 3:2 za 21:00. Meni zbog posla odgovara raniji termin, od 22:00 ne mogu i necu biti prisutan na draftu. Vidim da i A i B liga imaju glasanja za 20 i 21h, ne znam zasto samo C liga forsira kasnije termine, meni bi odgovaralo i 20 i 21h, dok 22h nikako ne odgovara. Sad je trenutno 4:3 za 22:00. Ako neko nema ozbiljan razlog za 22h nego mu je samo malo bolje nego 21h, bilo bi dobro da usaglasimo i ovde na porukama, kao sto recimo Dzep ima utakmicu u areni, pa mu je mozda i svejedno jer utakmica pocinje od 21h, a mozda mu je bolje da odradi ranije draft pa da posle na miru gleda zavrsnicu utakmice, a ko zna kako je glasao, i da li je glasao. Izvinjenje ako smaram ali je vec 14h a jos ne znamo kada ce biti draft veceras. Ako neko moze da mi kaze jednu informaciju, koliko ce biti vreme za pik i koliko vam u proseku treba da odradite jedan draft za C ligu sa nesto manje ucesnika nego u prve dve lige? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Ja sam glasao naknadno za 22h jer mi malo vise odgovara, ali uklopicu se u 21h nekako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo.Srbija Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Veliko hvala ljudi, vidimo se u 9 😉 Imao sam ranije mnogo uspeha u H2H points ligama, ovo mi je prva liga sa kategorijama. Proslu sezonu sam preskocio skoro celu pa nisam skroz u toku, a za ovu nisam bio siguran da cu igrati sve do ove poslednje nedelje tako da se nisam nista posebno spremio za ovaj format pa cu uciti usput. Ovo nije izgovor za eventualni neuspeh, ovo je vise info pa da znate da u slucaju nekog boljeg rezultata nisu cista posla, ili sam varao ili me zesce usralo 😁 Cilj za ovu sezonu je bar neka pobeda i izbegavanje zacelja tabele, a od naredne(sledece) sezone idemo kontra napad 😉 Srecno na draftu i jos jednom hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Draft veceras u 21:00, ko je glasao glasao je, ko nije vise srece drugi put. @Jerotije Pantic - team jerotije @Dzep - Blue Pockets @therion - Team Šelić @leki bg - THE BEARD a SON Lekic.bg @Avodžobi - Belgrade Bloodyknees @Jovan25 - Team Josif @tsva - Uprava napolje tsva @Predragdjape - Serbia MNP United @Nellthe - Nosebleed Section @Bad Boys - . Bad Boys @Ivo.Srbija - idemo kontra napad @Pero - Coca Scola Djape2 - Diamond Dawgs 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 ponestaje mi baterije ali sam q sve igrače tako da ako sam tu, tu sam, ako ne, biće auto selection, jbg, dug dan... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 16, 2022 Share Posted October 16, 2022 Srecno svima u novoj sezoni, da bude sto manje povreda i sto vise lepih utakmica 😄 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo.Srbija Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Prvi put igram kategorije pa mozda jedno glupo pitanje. Da li se na kraju nedelje gleda ukupan broj ili prosek? Recimo, jedan tim ima 40 meceva a drugi 50, ovaj sa 40 meceva je skupio 100 asistencija, a ovaj sa 50 meceva 120 asistencija. Prvom timu je prosek 2,5 ast po mecu, a drugom timu 2,4 ast po mecu. Da li je tu pobednik ovaj sto je imao vise asistencija ukupno(120:100), ili ovaj sto je imao bolji prosek(2,5:2,4)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
next Posted October 18, 2022 Share Posted October 18, 2022 Gleda se ukupan broj, zato je bitan broj mečeva i dnevne rotacije. Prosek se gleda u kategorijama prigodnim za to, procenti šuta, bacanja i ppm. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 Moze par pitanja, posto sam zadnji put igraou prije 10ak godina. Bodovanje i to mi je sve jasno, zanima me ovo za mjenjanje igraca sa free agenata i waivers. 1. Koliko sam skntao tokom sedmice tj, jednog meca smijem da zamjenim 6 igraca sa novima? I onda opet sledece 6, itd? 2. Ako zamjenim svog prvobitnog igraca kojeg sam draftovao, recimo Oladipa sa Pokusevskim kojeg niko nije uzeo, jeli to znaci da Oladipo postaje svima dostupan ili imam period od x dana da ga vratim u rooster prije nego postane svima dostupan? Mislim da je to to vise manje sto me zanima, hocu bas da se zadam, ali da se ne zajebem na pocetku pa izgubim nekog bas dobrog igraca jer nisam skontao pravila... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 20, 2022 Author Share Posted October 20, 2022 (edited) 29 minutes ago, Nellthe said: Moze par pitanja, posto sam zadnji put igraou prije 10ak godina. Bodovanje i to mi je sve jasno, zanima me ovo za mjenjanje igraca sa free agenata i waivers. 1. Koliko sam skntao tokom sedmice tj, jednog meca smijem da zamjenim 6 igraca sa novima? I onda opet sledece 6, itd? 2. Ako zamjenim svog prvobitnog igraca kojeg sam draftovao, recimo Oladipa sa Pokusevskim kojeg niko nije uzeo, jeli to znaci da Oladipo postaje svima dostupan ili imam period od x dana da ga vratim u rooster prije nego postane svima dostupan? Mislim da je to to vise manje sto me zanima, hocu bas da se zadam, ali da se ne zajebem na pocetku pa izgubim nekog bas dobrog igraca jer nisam skontao pravila... 1. Tako je, svake nedelje mozes da promenis 6 igraca, ali pazi koga se odrices. 2. Kad ga dropujes, svima je dostupan, ali postoji redosled ko ga dobija ako ga vise njih "claimuje". Npr. Ja sam sad claimovao jednog otpustenog, ali ga vrv necu dobiti posto sam zadnji na claim listi (posto sam imao prvi pik na draftu). Nadam se da sam pomogao, mada sam ja uglavnom igrao Yahoo tako da sigurno ima onih koji bolje poznaju ESPN rules. Edited October 20, 2022 by leki bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 20, 2022 Share Posted October 20, 2022 35 minutes ago, leki bg said: 1. Tako je, svake nedelje mozes da promenis 6 igraca, ali pazi koga se odrices. 2. Kad ga dropujes, svima je dostupan, ali postoji redosled ko ga dobija ako ga vise njih "claimuje". Npr. Ja sam sad claimovao jednog otpustenog, ali ga vrv necu dobiti posto sam zadnji na claim listi (posto sam imao prvi pik na draftu). Nadam se da sam pomogao, mada sam ja uglavnom igrao Yahoo tako da sigurno ima onih koji bolje poznaju ESPN rules. Jesi pomogao, hvala i predostavio sam da je tako, nema sta dobar sistem... Bice zanimljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nellthe Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 Jeli se prvo kolo zavrzava sa vecerasnjim utakmicama ili sa utakmicama ponedeljak na utorak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 2 hours ago, Nellthe said: Jeli se prvo kolo zavrzava sa vecerasnjim utakmicama ili sa utakmicama ponedeljak na utorak? Zavrsava se vecerasnjim utakmicama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts