ćušpajz Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 ^ kod mene isto. 'oce da nas prevare plejeri iz schwitze i njemacke 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 (edited) 2 hours ago, threepwood said: Yahoo je trenutno jedno 5x bolji od ESPN-a, posebno je aplikacija funkcionalnija, ali razumem da ljudi zbog navike ne zele da menjaju i sa tim sam ok. Ukoliko bismo glasali po tom pitanju - dizem obe ruke za Yahoo. Izmene ne bih ogranicavao, u ovako sirokoj ligi nema poente sprecavati ljude da menjaju. Vi fantazi masoni vec igrate na yahoo-u, pustite nas obicnu raju da igramo na espnu ko sto smo uvek i igrali. 39 minutes ago, uini said: ^ kod mene isto. 'oce da nas prevare plejeri iz schwitze i njemacke Edited September 18, 2023 by Zvezdinho 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Svakako dizem obe ruke za Yahoo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 18, 2023 Author Share Posted September 18, 2023 Ako se ode na Yahoo, ja prestajem da igram, jer fantazi ne mogu drugačije da igram, nego preko telefona. Možda ću da pristanem sledeće godine kada migriram u severni/zapadni deo Evrope. 9 hours ago, Davai Davai said: Au contraire, my friend. Amaterski je da ne postoji ogranicenje, gde je rizik bilo kakav? To ako se ne promeni ova liga gubi svaki kredibilitet, iskreno. Dosta vise nolajferskoj diktaturi, mora da postoji neki balans. Sve zbog 5 ljudi koji rade po 200 izmena? Hajde lepo nadjite novi ocd. Inace, retko ko potrosi i 100 izmena, prosek je nesto ispod... PS. Yahoo je X puta bolji, to samo neko ko nije probao moze da tvrdi... Na kraju, nije realno da u danasnjoj kosarci igraci imaju jednu poziciju. lol, pa i taj nolajfer će pokupiti sve najbolje igrače i ako bude imao četiri izmene po nedelji. Samo će malo smanjiti da uzima škart igrače koji će doneti 5 poena i 2 skoka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Treba da imamo glasanje, i ja sam za migraciju na yahoo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 kako bez appa za telefon na yahoo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Aha, sad vidim. Na jednom telefonu imam funkcionalnu yahoo aplikaciju, na drugom ne mogu tu istu aplikaciju da instaliram.😶🌫️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 18, 2023 Share Posted September 18, 2023 Nek otvori sampion novi topik pa da se skupljamk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 5 hours ago, LayupFromTheMidget said: Nek otvori sampion novi topik pa da se skupljamk Mozes i ti , ti si sad jedini komesar ovde, posto je lavrnja u B, ili sto bi jedan covek sto je isto ispao rekao na smetlistu istorije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 hour ago, Zvezdinho said: Mozes i ti , ti si sad jedini komesar ovde, posto je lavrnja u B, ili sto bi jedan covek sto je isto ispao rekao na smetlistu istorije Pa ako ne otvori za 2/3 dana ja cu, ali uvek ide cast osvajacima, tradicija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 davai je naravno u pravu kada je prica o limitu transakcija. problem je sto tu ima previse degena koji moraju da se fiksaju sa milion nebitnih zamena tipa felicio->caboclo, tako da ce tesko biti neke promene u pravilima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 13 minutes ago, gggggggg said: problem je sto tu ima previse degena koji moraju da se fiksaju sa milion nebitnih zamena tipa felicio->caboclo, smatraš da je nebitno da li u ligi igra 10/12 ili 18/20 timova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 On 9/18/2023 at 12:15 PM, Davai Davai said: Hvala na argumentaciji, razumem ali i dalje stojim pri tome - limit je neophodan. ... ili brate salary cap, ali to menja igru korenito, dok je limit samo koriguje i balansira. Neka se glasa, ovaj put sam na vreme skrenuo paznju. Nije tacno, postoji aplikacija, legit sve radi. Polako sa dezinformacijama... 😄 Vidi, pazi brate 😁 kada neko konstantno ima povredjenog ( ili glupog Jaa) 1,3,4,5 pik-a, jedini "nacin" da koliko toliko ostane konkurentan u borbi za opstanak su te jbn izmene... I cak sta više, poslednjih godina zbog posla i porodice, maltene sve izmene vrsim ili pred pocetak prve utakmice ( sta ostane ostane ) ili uz prvu kaficu negde oko 10-11h 19 hours ago, uini said: ^ kod mene isto. 'oce da nas prevare plejeri iz schwitze i njemacke Zli gastarbajteri, Matic je dao najbolju definiciju istih 43 minutes ago, gggggggg said: davai je naravno u pravu kada je prica o limitu transakcija. problem je sto tu ima previse degena koji moraju da se fiksaju sa milion nebitnih zamena tipa felicio->caboclo, tako da ce tesko biti neke promene u pravilima. Mozes samo da kleknes deginima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 1 hour ago, uini said: smatraš da je nebitno da li u ligi igra 10/12 ili 18/20 timova? svejedno je. dodajte jos i 5 ir-a. cisto da jedini fa igraci budu pero antic i josh smith. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted September 19, 2023 Share Posted September 19, 2023 Meni je to na yahoo lepo sredjeno, ne mozes da izmenis svog FA kog si pokupio do narednog jutra (9:30 cca). Na taj nacin se daje sansa ljudima koji imaju problema sa povredama da menjaju, ali sa druge strane se onemogucava da ljudi koji su cele noci budni rotiraju do iznemoglosti. Vise ljudi bi koristilo waiver, sto opet dodaje na zanimljivosti. Nekako mi je to kompromisno resenje, ali svakako treba da se glasa kao i za sve. Jos jedna stvar za koju bi trebalo da se glasa je i termin, jer se vec nekoliko godina desava da poneko ne moze da draftuje - takodje i ja ove necu moci ukoliko bude 22.10, stoga bih zamolio sve da razmotre i 21.10 (subota) ili neki drugi datum pre toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Aktivirana liga, ko je usao neka mi pusti mejlove, glasanje ce biti na ESPN, 1 po timu molim lepo. Dan, vreme, platforma, IR mesta i broj izmena +ako ima jos neki predlog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Mejlove gospodo plus Zumbol ne znam mu @, 1 dobija Lavrnjinu ekipu: Buljumators @Malkolm Brogdon Dreamcatcher @Sombor Shuffle Skyperisti @Zvezdinho @Xpert A sad ratio @Bobby Shurda Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 19 minutes ago, LayupFromTheMidget said: platforma, sve kapiram i razumem ali da postoji opcija da igramo bez aplikacije za telefon, to mi zaista ne ide u glavu. edit pri čemu neće biti svi bez aplikacije, već oni koji su u srbistanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 4 minutes ago, uini said: sve kapiram i razumem ali da postoji opcija da igramo bez aplikacije za telefon, to mi zaista ne ide u glavu. edit pri čemu neće biti svi bez aplikacije, već oni koji su u srbistanu Ma sranje je Jaho, 45 minuta sam skidao usranu aplikaciju za neku 2 ligu preko nekog znj VPN. Ali ovo je demokratija pa mogu da izgube na izborima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 9 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Ma sranje je Jaho, 45 minuta sam skidao usranu aplikaciju za neku 2 ligu preko nekog znj VPN. Ali ovo je demokratija pa mogu da izgube na izborima. pa znam brate ali bas sad da hakujem da bi mogao da imam osnovne uslove za upravljanje timom, to su bas neki novi momenti u demokratiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 (edited) Nista napravi puc, rokni Yahoo opoziciju i eto ga . Kada nove ekipu puste mejlove bice napravljeni polovi na ESPNu, do recimo 15 bice glasanje (ili prva do 11) ako bude 10-10 ostaje trenutno stanje Edited September 20, 2023 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 super. upravo sam probao yahoo mock draft; maksimalan broj timova na movcku - 14 profi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 20, 2023 Author Share Posted September 20, 2023 Vreme je za predizbornu kampanju obećavamo više izmena, bolji život i jeftiniji parizer I naravno legalni app 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Ubaceni Xpo i Zveki dobili Haosovu ekipu, Pero je dobio Lavrnjinu posto je solo a Lavrnju ne mogu izbacim. Jos Sombor i Malkolm&Zumbul duo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted September 20, 2023 Share Posted September 20, 2023 Lavrnja da doda nekog od novih kao drugog menadzera, ne moze drugacije jer je napravio ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts