ćušpajz Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 odavno nisam pustao odu trey lylesu ly-ly-lyles. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 28, 2022 Author Share Posted December 28, 2022 Od prvih 5 rundi, najzdraviji je Lavin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Fine oprostajne partije Morisa i Onjeke, preplatio sam Broksa ali nije se moglo drugacije dodji do poena, osim kidnapovanja nekog igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Mogao si da sačekas malo, verovatno cu uskoro dropovati nekog @Dracarys ovi tvoji poceli I da biju ove moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 5 minutes ago, Fat Zadd said: Mogao si da sačekas malo, verovatno cu uskoro dropovati nekog @Dracarys ovi tvoji poceli I da biju ove moje Debeli ti imas 1 (JEDNOG) igraca koji ima vise poena u proseku od Dilona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 7 hours ago, LayupFromTheMidget said: preplatio sam Broksa ali nije se moglo drugacije dodji do poena, osim kidnapovanja nekog igraca. šta znam, kad se capela vrati i okongwu će imati drugačiju ulogu i produkciju. on je uhvatio talas u kojem je najpre collins bio povređen, pa sada i clint. collinsa će možda trejdovati, pa to eventualno može da otvori tezu o preplaćenosti, ovako je taman. ja sam baš veselo i bez nekog detaljnog merenja glasao za trejd, kao penzioner, prvi u 5 ujutru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 6 hours ago, uini said: šta znam, kad se capela vrati i okongwu će imati drugačiju ulogu i produkciju. on je uhvatio talas u kojem je najpre collins bio povređen, pa sada i clint. collinsa će možda trejdovati, pa to eventualno može da otvori tezu o preplaćenosti, ovako je taman. ja sam baš veselo i bez nekog detaljnog merenja glasao za trejd, kao penzioner, prvi u 5 ujutru. Ma naravno, ovo nije realni Onjeka, pravi onjeka mota se oko DD, pa ima jednu 2/5 partiju, pa onda uzme 1 dd, pa par 4/4 partije. Ako se Kapela ne vrati onda je pljacka definitivno ovo je top 60 nivo sto igra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Ako netko želi Bukera, nek se javi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Stefi nek se svira kraj.. da ne dužimo više dosta mi ovo. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 11 minutes ago, Squabbit said: Stefi nek se svira kraj.. da ne dužimo više dosta mi ovo. 🙂 Ne stižem da pratim ko štp valja, al ako kažeš da je ovo pošteno, ruka ruci 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 27 minutes ago, Dovla said: Ako netko želi Bukera, nek se javi.. Pusti u PM sta hoces. Elem kakva borba vs Miska, kakve partije imaju Randle i Janis; nekako se drzimo. Top debi gospodina Diliona to su ti poeni i 3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 30, 2022 Author Share Posted December 30, 2022 Koja smejurija sa 1000 meceva suspenzija za Hejsa. Kada Drejmond tura prsti u oko, sudija dodje i u kurac ga poljubi. On 12/29/2022 at 8:27 AM, Fat Zadd said: Mogao si da sačekas malo, verovatno cu uskoro dropovati nekog @Dracarys ovi tvoji poceli I da biju ove moje Ala bijem, i dalje gubim, ne znam sta te cudi, moja ekipa je skorerska, ne moze niko da me razbije, ako ne racunam pocetak prvenstva kada sam igrao sa pola tima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 2 hours ago, Dracarys said: Koja smejurija sa 1000 meceva suspenzija za Hejsa. Kada Drejmond tura prsti u oko, sudija dodje i u kurac ga poljubi. Ala bijem, i dalje gubim, ne znam sta te cudi, moja ekipa je skorerska, ne moze niko da me razbije, ako ne racunam pocetak prvenstva kada sam igrao sa pola tima. Auuu jbt... mislio sam na fizicki obračun Hejs vs Mo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Daj ljudi povecajte broj transfera nedeljno, ovaj rezident spucao svih 7, ne znam sta ce veceras da radi? 😂 (mali pas) Gubim, al guram nedelju sa 5-6 out batica u proseku i 0/7 transfera, tako da nije lose… (veliki pas) Znate onaj meme mali pas/veliki pas? E, ti smo! 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 (edited) 7 minutes ago, Davai Davai said: Daj ljudi povecajte broj transfera nedeljno, ovaj rezident spucao svih 7, ne znam sta ce veceras da radi? 😂 (mali pas) Gubim, al guram nedelju sa 5-6 out batica u proseku i 0/7 transfera, tako da nije lose… (veliki pas) Znate onaj meme mali pas/veliki pas? E, ti smo! 😆 sta tebe sprecava da napravis 7 izmena? .. a gubis zato sto drzis neke boze me sacuvaj likove na IR, ne zato sto ti je sreca okrenula djale. Edited January 1, 2023 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Ma ja sam zadovoljan ovim, nije strasno. Tim je za duze staze… bolji su mi i ti out nego bilo koji sa FA. #velikipas 💪 🐶 Srecu nisam ni pominjao, ali ajde kad je vec tu - Srecna nova godina! 😂 Zelim vam svima da se iduce dine uvede limit transfera za sezonu, pa da ne bude vise taco league, tj. cipiripi liga, vec da osetite sta je pravi fantazi. 💋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 otto porter i winslow, fantazi legende; lonzo pitaj boga da li ce igrati ovu sezonu ali ti drzis 2-3 out igraca u saatavu i bunis se sto ja pravim 7x izmena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Ne bunim se, ismevam te. ❤️ Nisam ni znao da si ti protivnik, nije ni licno toliko… u principu vazi za svakog sektasa koji cedi FA na max, kao da se deli za dzabe (penzioneri i 24h novine)… oh wait - i JESTE dzabe. 🤭 Nema prave igre bez limita, shvaticete jednog dana… 💯💯💯 Ps. Winslow mi doneo pobedu jedne nedelje, Otto moze da leti ali mi se ne zuri nesto, a Ball je tu protiv uroka. Plus sam zabo’ Durena i Burksa sa FA, tako da uzmem kad ima nesto da valja. 💋 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 1 hour ago, Davai Davai said: Nema prave igre bez limita, shvaticete jednog dana… 💯💯💯 shvatices i ti jednog dana da je 7 ili 6 izmena po kolu limit 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Haha 😄 I to je mnogo! Al dzentlmenski odgovor, pozdravljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 1, 2023 Share Posted January 1, 2023 Valjda svako ima pravo da doživi igru na svoj način 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 5 kategorija uzetih Bori sa konstanto 5-6 OUT igraca + 1-2 DTD a njemu maltene svi "invalidi" zdravi - ja prezadovoljan. Sad nekako izgurati protiv Skvebija i da se polako vracaju povredjeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 2, 2023 Author Share Posted January 2, 2023 Cestitke Debelom na pobedi. Toliko nisam imao vremena od posla, cak ni izmene da izvrsim. Sve mislim veceras cu videti sta ima i ono, ode do kurca, izgubio sam trice i blokade na gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 (edited) 45 minutes ago, Dracarys said: Cestitke Debelom na pobedi. Toliko nisam imao vremena od posla, cak ni izmene da izvrsim. Sve mislim veceras cu videti sta ima i ono, ode do kurca, izgubio sam trice i blokade na gluposti. Od tog pacera @Fat Zaddsi izgubio, e moj Draki. Pa ja kad igram sa njim ruckove i vecere osvajam🙃 Edited January 2, 2023 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davai Davai Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Na kraju 6-6-1 , sa sve “hendikepom”! 😂 Daj ozb povecajte “limit” na 14 transfera nedeljno….. Ps. Sezonski limit za “velike pse” je <100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts