Squabbit Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 A to ne videh.. onda smo egal.. nek pobedi srećniji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 22, 2022 Share Posted November 22, 2022 Jebo me otac na dan kad sam draftovao mravojeda Robinsona, kakvo smeće od igrača i to kad je dobio dobar ugovor. TJ McConnell rekord karijere ili nešto slično protiv mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 22, 2022 Author Share Posted November 22, 2022 Quote Bruno Fernando took part in today’s practice and could play against the Hawks on Friday. Stephen Silas said he Usman Garuba could get minutes at the four next to Fernando or Alperen Sengun Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 I kome ja sad da se zalim za ovo zlostavljanje od strane Davisa? Ko ce mene da zastiti? Human Rights Watch?! UNICEF?! PETA?! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 23, 2022 Share Posted November 23, 2022 onima sto su se smejali sto je dignut sa 9. mesta. samo je podigao obrvu i citirao batu zivojinovica. dok se ne vrati djordje polovica iz bosanske krupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 23, 2022 Author Share Posted November 23, 2022 Dobro što je Davai bacio Rida na FA, da ne moram da igram protiv tog igrača sledeće nedelje... Izgleda da će imati prednost nad Herelom koji je truba u real life, više nije sposoban ni back up da bude. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 au ticjma, sta napravi jos u sredu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 On 11/22/2022 at 10:06 AM, Chaos Is Me said: Jebo me otac na dan kad sam draftovao mravojeda Robinsona, kakvo smeće od igrača i to kad je dobio dobar ugovor. Pa igrači se uzimaju kada jure ugovor a ne nakon što dobiju dobar ugovor 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 5 minutes ago, Bobby Shurda said: Pa igrači se uzimaju kada jure ugovor a ne nakon što dobiju dobar ugovor igrači se uzimaju prema dostupnosti & puštanju filmova kako će da porobe sezonu, sve ostalo je laž i mimikrija 😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 39 minutes ago, uini said: igrači se uzimaju prema dostupnosti & puštanju filmova kako će da porobe sezonu, sve ostalo je laž i mimikrija 😐 uini jel prijavljuješ ovo što nam ovlašćena lica vređaju igrače na osnovu fizičkog izgleda kakva je procedura tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 24 minutes ago, Bobby Shurda said: uini jel prijavljuješ ovo što nam ovlašćena lica vređaju igrače na osnovu fizičkog izgleda kakva je procedura tu? uff ja mislio da piše mravojeb, jer će jebati ant edwardsa na ulazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 Jokicu sinoc falila 1 ass za TD a preksinoc 1 skok. Inace, tek sad se setih da me @stefan81888 izbacio u 1/8 prosle sezone, tako da bi bilo lepo da se osvetim sto jace 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 31 minutes ago, Magia said: tako da bi bilo lepo da se osvetim sto jace 🙂 ne bi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 24, 2022 Share Posted November 24, 2022 12 hours ago, uini said: au ticjma, sta napravi jos u sredu ovo im je najbolja nedelja, 7 ddova mozda obore neki rekord. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 solidna borba nase momcadi protiv favorizovanog tripa, znacilo bi nam kad bi se djordje polovica vratio sa trudnickog u nedelju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 26, 2022 Share Posted November 26, 2022 Itachi i Lukaku do titule, sto bi rekao Lukaku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Potop i povreda za povredom.. Bil pauzirao jednu, lilard rešio da se steka do srp ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Mogao bi Luka da odmori veceras, pre 3 dana igrao 40 minuta, sinoc 43 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 24 minutes ago, Magia said: Mogao bi Luka da odmori veceras, pre 3 dana igrao 40 minuta, sinoc 43 I ovo ti je malo? Razbio si me 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 35 minutes ago, stefan81888 said: I ovo ti je malo? Razbio si me 😄 Nista nije dovoljno nakon sto si me izbacio prosle godine :) Salim se, ako ostane ovako da, ali protiv Luke se stvarno nikad ne zna, mogu on i Kapela da uzmu DD i (Luka TD), uz skokove i tu smo negde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 1 hour ago, Magia said: Nista nije dovoljno nakon sto si me izbacio prosle godine 🙂 Salim se, ako ostane ovako da, ali protiv Luke se stvarno nikad ne zna, mogu on i Kapela da uzmu DD i (Luka TD), uz skokove i tu smo negde.. Teško, ne dešavaju se meni takve stvari u fantaziju 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 Stefo koliko gubis, ako je 9-3-1 onda to i nije toliko veliki poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 27, 2022 Share Posted November 27, 2022 24 minutes ago, Zvezdinho said: Stefo koliko gubis, ako je 9-3-1 onda to i nije toliko veliki poraz. 8-3-2, nije baš sjajno 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 On 11/24/2022 at 7:47 PM, LayupFromTheMidget said: ovo im je najbolja nedelja, 7 ddova mozda obore neki rekord. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Moglo i trebalo je ovo jace da se dobije, ali dobro nastavljamo seriju rezultata izmedju 7 i 5 pobeda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts