vladaboss90 Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 Cestitke @djolena borbi, za malo da se okrene curak do kraja. Sinoc u nasem duelu dve istorijske 50+ partije, Garland i Embiid. Ipak na kraju jos jedna minimalna pobeda za mene, nije lose jer se jos uvek cekaju Middleton i Sreder. A i ovaj Sarlot ne znam sta ceka vise sa Bridzisom, realno je da ce da ga potpisu, bukvalno cekam da vidim kakvu ce kaznu da dobije pa da ga bacim 😄 Sad protiv Luke i co, opasna ekipa, @stefan81888druze budi nezan 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 19 minutes ago, vladaboss90 said: Sad protiv Luke i co, opasna ekipa, @stefan81888druze budi nezan 😄 Daj Midltona na popusti ili pati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 14, 2022 Share Posted November 14, 2022 1 hour ago, stefan81888 said: Daj Midltona na popusti ili pati 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 14, 2022 Author Share Posted November 14, 2022 Meni rekao Boroe da sam nolifer, kad eto njega, online u 1 iza ponoći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 (edited) Cestitke @Nicklordi @Ta'veren na vrhunskoj borbi. Dosta kategorija blizu, imali ste 175 def reb i 53 off, bas ozbiljne brojke. Uspeo sam sa 4 meca Jokica da izgubim i DD i TD nekako Sad protiv uinija, Stef ne odmara veceras a b2b je, ovo samo meni moze da se desi (: Edited November 15, 2022 by Magia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 3 minutes ago, Magia said: Cestitke @Nicklordi @Ta'veren na vrhunskoj borbi. Dosta kategorija blizu, imali ste 175 def reb i 53 off, bas ozbiljne brojke. Sad protiv uinija, Stef ne odmara veceras a b2b je, ovo samo meni moze da se desi (: Durant ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 15, 2022 Author Share Posted November 15, 2022 Kad Vlada bude dropovao Majlsa Bridžisa, isti dan će da jave kada će opet igrati, ja ga uzimam i osvajam ligu ✔️ 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 15, 2022 Author Share Posted November 15, 2022 Ko bi rekao da će se JJJ vratiti na početku pete nedelje... Na to nisam računao. Praktično se neće ni osetiti da je nešto odsustvovao. Dočekao je šestu rundu, a vrlo vredan igrač. Jedan od retkih koji daje dosta trica i blokada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted November 15, 2022 Share Posted November 15, 2022 33 minutes ago, Dracarys said: Ko bi rekao da će se JJJ vratiti na početku pete nedelje... Na to nisam računao. Praktično se neće ni osetiti da je nešto odsustvovao. Dočekao je šestu rundu, a vrlo vredan igrač. Jedan od retkih koji daje dosta trica i blokada. U fantazi smislu, jedan od najzahvalnijih igrača.. Morao sam ga uzeti kad sam u toj kasnoj rundi video da je dostupan 😎 Očekivao sam ga sredinom 12-og meseca, tako da je ovo veliki plus. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 17 hours ago, Dracarys said: Kad Vlada bude dropovao Majlsa Bridžisa, isti dan će da jave kada će opet igrati, ja ga uzimam i osvajam ligu ✔️ Jos ove nedelje ga drzim sigurno, svakako nista ne moze da mi pomogne da izbegnem katastrofu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 24 minutes ago, vladaboss90 said: Jos ove nedelje ga drzim sigurno, svakako nista ne moze da mi pomogne da izbegnem katastrofu 😄 Dobar jinx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Mogao bi leteći šifonjer da prestane da propušta utakmice čim zakine nokat, a i da ostvari neki DD jebem ga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 E i ovo da se desi... Clarke da odigra jednu valjanu Poeltltltltl standard kida Lilard da veze 2 DD Ajde kyrie pokaj se :) :) al iskreno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 5 hours ago, uini said: uu možda još odigramo i egal, kako protiv nuggetsa, tako i protiv @Magia Da odgovorim na pravoj temi :) No jinx- ja bih bio izuzetno zadovoljan remijem, i to ne samo zbog Jokiceve korone (btw nisam znao da je i dalje relevantna, zar nije Bajden rekao da smo je pobedili), nego zbog broja meceva kojih imas znacajno vise 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 Večeras smallball protiv Delgise i Kineza... I to sa igracima za koje sam prvi put čuo kada sam ih angažovao Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 38 minutes ago, Magia said: nego zbog broja meceva kojih imas znacajno vise nema tih mečeva koji mogu da pokriju neigranje beef stewarta, najvećeg fantazi igrača posle olynyka. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 7 hours ago, stefan81888 said: Dobar jinx Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted November 16, 2022 Share Posted November 16, 2022 2 hours ago, vladaboss90 said: Iskukao si da Luka ne igra, respekat. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 16, 2022 Author Share Posted November 16, 2022 Koliko je ESPN bedan sajt, velika neažurnost. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 9 hours ago, stefan81888 said: Iskukao si da Luka ne igra, respekat. 😄 Vidi ovo radi 😄 svakako ni ti ne moze da mi pomogne 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Ajde sto je Stef sprzio 50 poena uz 60% iz igre, ali sto je KPJ napravio DD sa skokovima uz 3 blokade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Igram bez prvog, drugog i četvrtog pika, kao i bez bilo kakvog DD igrača - nešto najbliže tome je Kevin Love. Dobro se ja još i držim, SGA sam igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 1 hour ago, Magia said: Ajde sto je Stef sprzio 50 poena uz 60% iz igre, ali sto je KPJ napravio DD sa skokovima uz 3 blokade zato moja DD mašina beef stew ranjena u palac a ayton i collins ne mogu da uzmu DD kada bi im računalu učinak zajedno. a bio sam jedno kratko vreme neuništiv u DD i def rebs. sreća tvoja da kpjr nije uzeo TD, čovekje toliko nesebičan i ne misli na sebe da ja nemam reči od ostalih vesti, potrošio sam sve izmene, tražim neke solidnije igrače, jeb'o me nesuđeni albanski reprezentativac ređi buljok i ideja da mu je krenuo šut kada je prekjuče ubacio 15pts. duša me boli kada vidim učinak mohameda bambe, neću više ni da čekiram boxscore magica. jedina sreća mi je što jokić ne igra, valjda će tako i ostati do kraja nedelje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Protivnik & ja, zbirno, u tri dana, 0 ( I slovima NULA ) DD-ova Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 Garuba izgleda bas zanimljivo, em je bio faktor na EP, em sada uz Easona i Martina okrece utakmice i predvode taj GOON squad. Ali SIlas je tezak idiot od trenera i ziv nisam da vidim rotaciju sa Brunom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts