freethrow Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Zašto Željko ne radi one Westbruk specijale kada Punter primi loptu pod košem pa se zaleti u sprint do pola terena a onda ide jak blok? Nije mi realno da predaješ bejzikli prvog strelca ekipe jednom badičekeru... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoB Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1. Veceras se opet igra rukomet, ili sam na pogresnom kanalu? 2. Oterajte ove komentatore sa crveno belim dresovima zauvek sa Arene Sport. Just my 2 cents.... 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Lesor je slika i prilika ovogodišnjeg KKP. Od sjaja do očaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Šta je sa Lesorom, zamalo da ga ubije ovaj pas koji je tražio i očekivao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Naš napad je sramotan. Ako nastavimo da ovako ne igramo ništa, neka im odmah daju trofej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Sramotno ste loši, ali sramotno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Oni makar na momente uhvate neki ritam, mi ni blizu istog Baš mučno Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 24 poena za poluvreme, jel nam to negativni rekord ove sezone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Zeljko u svlacionici na poluvremenu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ocekujem zeljkovu ruku u zavoju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Bas nas je tesko gledati. Nije problem i da je veca razlika al da se vidi neki flow ovo mi je ubi boze. Kako jebote od onako potentnog tima koji dokazano moze da przi, spadnemo na ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 😄 mi smo beton liga Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Od ovoga gore ne može, razlika još i dobra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Just now, fillam said: Od ovoga gore ne može, razlika još i dobra. Nemoj ovo dvaput da kažeš. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Avram mi deluje najozbiljnije od svih plejeva koje imamo. Steta sto drugi ne mogu da ga isprate. Zaista deluje kao da su pojedinci vec nasli uhlebljenje za sledecu sezonu i da igraju reda radi.Nista ovde nije izgubljeno. Bili smo ocajniji nego oni u pp u G1, a nismo u dvocifrenom zaostatku. Sent from my RMX3301 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Defanzivna klinika CZV 😄😄😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 12 minutes ago, freethrow said: Zašto Željko ne radi one Westbruk specijale kada Punter primi loptu pod košem pa se zaleti u sprint do pola terena a onda ide jak blok? Nije mi realno da predaješ bejzikli prvog strelca ekipe jednom badičekeru... Da me neko ne shvati pogrešno, vidim da me Uini već sideyovao, ne mislim na grubosti i na pokretne blokove, mislim na standardni play koji se radi 30+ godina da se ubaci lopta u ruke igraču koji je prvi strelac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 raskinuli smo. idi na dejt sa kockooblom 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Dogodine da priupitamo Đeronu da pripomogne u pripremi ABA završnice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 (edited) Da su oni išta ubacili spolja u ove dve obe bi išle na +25. Resetovali smo se na one partije protiv Makabija i Valensije u gostima. Tada smo bili ovako bezidejni. Edited June 20, 2023 by Barkley#34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 želimir je manje poena davao samo kada je igrao basket u burek i jogurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 4 minutes ago, freethrow said: Da me neko ne shvati pogrešno, vidim da me Uini već sideyovao, ne mislim na grubosti i na pokretne blokove, mislim na standardni play koji se radi 30+ godina da se ubaci lopta u ruke igraču koji je prvi strelac. 3 minutes ago, uini said: raskinuli smo. idi na dejt sa kockooblom Vas dvojica Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Defanzivno jesu odlični, tj. mogu da priznam sve sem Lazića koji pravi 3 faula po posedu KKP. Napad vam je problem, zato sam se ja još onda pribojavala kad vam zašteka ofanziva, jer to ne da zašteka nego skroz stane. Najbliže standardnom pleju je Aleksaaa, koji sad ima 3 lične. Ostali su potpuno bezidejni, kao da prvi put igraju protiv ove Zvezde. 4 minutes ago, uini said: raskinuli smo. idi na dejt sa kockooblom Može i sa mnom na friendly date, ako želi. Raskidaš na prvo neslaganje, drama kingu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfmilan Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Ajde sad da vidimo, dal su šampioni ili moraju još da treniraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 1 minute ago, DameTime said: Defanzivno jesu odlični, tj. mogu da priznam sve sem Lazića koji pravi 3 faula po posedu KKP. Napad vam je problem, zato sam se ja još onda pribojavala kad vam zašteka ofanziva, jer to ne da zašteka nego skroz stane. Najbliže standardnom pleju je Aleksaaa, koji sad ima 3 lične. Ostali su potpuno bezidejni, kao da prvi put igraju protiv ove Zvezde. Može i sa mnom na friendly date, ako želi. Raskidaš na prvo neslaganje, drama kingu. Kocko propo, i kao čovek i kao komunista. Večeras se i tenis umešao u rukomet. Imali smo 123 neiznudjene greške za poluvreme. Mnogo brate/sestro. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts