delgado Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Nastavlja se, nastavlja se ukleta i zacarana sezona. Tejta i Jalena Greena suspendovase, Mook out, rivalu su propustili Simmons i Timmy Jr, a za Hardena i Tobija bilo DTD, pokidase obojica, izgubili smo skokove za JEDAN i asistencije za 4... Eto, nadali smo se da mozemo imati makar 6 kategorija, a 5 ono da bude sigurica, na kraju iako su nasi odigrali dobro nisu doprinosili tamo gde je najvise trebao, Clarkova partija na klupi donela bi pobede u SK za 1, ali da ne bih ovih suspenzija/povreda resili bi te 2 kat... Rivalu @Sombor Shuffle iskrene cestitke na pobedi, Ajzea Dzekson je bio toliko jak potez da je direktno resio DD, BLK, SK -> 3 kata. Svaka cast. Mi nastavljamo kao Lakersi, igramo sa jacima, pruzamo dostojan otpor, ali nece nas, gubimo tesne katove, fejlujemo tesno i sada smo ponovo pomerena opasnoj zoni a plejof ostaje samo san... Slede Brogdon i Zumbul, jos jedan tough matchup sa ekipom iz vrha, ako nista po mecapima i kretanju istih, preokretima i tesnoci skoro nisam imao zanimljiviju fantazi sezonu. Iako se u sustini borim da opstanem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 @Stari Wook @Mile1 cestitam na pobjedi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 (edited) @delgado Borite se za opstanak, a radite nelogične stvari. Pucate vejver br. 2 na Burksa, koji u naredne 2 sedmice ima ukupno 4 utakmice. Ove sedmice ima 1 meč (Pariz- Bulls). Da je plej of zalog i nekako, ali na 5 kola do kraja veeovatno promašaj. Edited January 16, 2023 by Stari Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Nista se ti ne brini Woochino 😄 Vidim da si ga oznacio kao interested, kao i ggg, nemoj molim te ovo kiselo grozdje 😄 Ima 6 kola do kraja a ne 5, sredio sam ekipu i izgleda nikad bolje od pocetka, ako malo zaobidju maleri ne plejof nije nemoguc, ja sam ti borac kao King... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Win-win situacija. Pomerili smo se za 1 mesto. Bolje vi da ga uzmete, nego plej of ekipa, ali mi je nelogično da ga dižete u sedmici sa jednom utakmicom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Ima jos ova sedmica i jos 5 kola do kraja. Necemo napraviti istu gresku kao prosle godine, kada smo na draftu zadremali u poslednjoj rundi i autopick je uzeo Walla, a posle ga nismo uzeli sa FA. Pretposle, kad smo ispali, trejdovali smo za Alectrica i bio je odlican. Sada ide tek njegov deo sezone, Boki vrlo lako moze biti trejdovan, a njegove brojke su jako respektabilne da bih ga propustio. Maxa se bunio i za Erika, pa je ispao ok. Tu su Koni i Gejb sad, i jos ovih osmorica sa drafta, pa da pokusamo da se borimo. Za sada su najozbiljniji kandidati za ispadanje hustle and flow(Mr Clutch) - verovatno ispao vec, realni i next. Svakako cu probai da rizikujem i da ostvarim bolji rezultat, u tome je i car igre. Mislim da smo se zakrpili dobrim pojacanjima i da nas malo usera deli od boljeg plasmana. Prosipamo 2 kat po kolu iz raznoraznih razloga, naravno na nesto smo i prinudjeni, sve je to do igre, nista ne kazem... Eto, docekamo da budemo zdravi i kreteni Tate i Jalen se pobiju... Redovno gubimo kategorije za po 1, pa cak i poene, ma prosto sve, ali dobro, nije to nista slucajno,.. ko Lakersi smo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 (edited) @delgado ne potcenjujuci druge mislim da su vaša i moja ekipa glavni kandidati za ulazak u 12,ali zbog rasporeda kakav imamo i jačine ekipa koje bi trebali da izbacimo šanse su nam minimalne. Ukoliko na ovakav težak raspored uspemo da uđemo u PO siguran sam da ulazimo i u polufinale lige 🙂💪💪 Edited January 16, 2023 by propolis Pozdravite mi Nurka 🙂🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 16, 2023 Share Posted January 16, 2023 Zaboravih da poslednje večeri izkorist8m free spot za u rosteru, pa sam zbog toga prokockao ubedljiviju pobedu. Trojke sam izgubio za jednu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Kendrick Nunn nas je usrao pretprosle nedelje kada je igrao Mileta i Wooka, sada kod Brogdona i Zumbula nastavlja jako 😄 Nevera... Nemojte ga bar bacati vise, ko boga vas molim... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobby Shurda Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Ja Aleperen Šengun 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 22 hours ago, Bobby Shurda said: Ja Aleperen Šengun Slabo je ovo bilo, prošle nedelje je imao i TD 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Deluje da će Ingles dostojno da zameni Fulca koji je morao biti trejdovan zbog viših ciljeva 🙂🙂🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 19, 2023 Share Posted January 19, 2023 Cela fantazi sezona mi je spala na levi članak Lamelo Bola...bar sam fg% pojačao 😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 20, 2023 Share Posted January 20, 2023 @propolis Ne kapiram zašto je i dalje Lamelo day to day kada je igru napustio zbog povrede i valjda bi trebao biti nedostupan dok se ne kaže suprotno!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 pitaj propolisa. on igra espn fantazi lm sam je izjavio da nije nista strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 53 minutes ago, maXa88 said: pitaj propolisa. on igra espn fantazi lm sam je izjavio da nije nista strasno Pitao 🙂 Nego gde su pametnjakovići koji su pričali da je sramota dati Townsa za Nurkića 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 45 minutes ago, propolis said: Pitao 🙂 Nego gde su pametnjakovići koji su pričali da je sramota dati Townsa za Nurkića 🤔 Sramota je dati Townsa za Nurkica. E sad delgi i maxa te zajebali jer su imali info od Lebrona da je povreda ozbiljnija i proces oporavka duzi nego sto smo mi smrtnici citali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 pri cemu je svaka nova tekma prilika za nurka da se povredi do kraja sezone 😕 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 (edited) 8 minutes ago, uini said: pri cemu je svaka nova tekma prilika za nurka da se povredi do kraja sezone 😕 Ali pobjednik mi je KAT koji na twitch-u objavljuje 8 nedelja nakon povrede da mu nije jasno otkud info da je grade 2 kad je grade 3. Ne ni se Woj ni Shams tako izletjeli da nisu dobili info iz kluba o stepenu povrede a posebno sto je iMinesota izjavljivala da oporavak ide dobro. Bilo bi kao za AD, no timetable, will update. Grade 2 4-6 nedelja a grade 3 8-12 nedelja. Sitnica Edited January 21, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 2 hours ago, uini said: pri cemu je svaka nova tekma prilika za nurka da se povredi do kraja sezone 😕 Šta bi bilo kad bi bilo.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Sustina je da smo bolje prosli, mada to i nije bilo mnogo tesko predvideti. isto sam i za Drvenog Hriscanina znao da ce se sjebati u nekom trenutku (samo sto nas je prvo rascmario ali to je vec druga prica 🥺) isplivali smo, i druzicemo se i naredne sezone, sto je jos bitnije kamo srece da nam zveki zvekne jos neki drop... pa samo nebo je granica ❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 21, 2023 Share Posted January 21, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 21, 2023 Author Share Posted January 21, 2023 Nakon par nedelja bez povreda prvo Mič na minimum tri nedelje, pa Jokić juče nije igrao i evo sad opet Fredi out... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted January 22, 2023 Author Share Posted January 22, 2023 Evo pridružuje se i Anunobi Ajmo i Batler da ode prvih pet pikova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 1 hour ago, мајор јосип said: Evo pridružuje se i Anunobi Ajmo i Batler da ode prvih pet pikova. Dobar si zalet napravio od dna tabele do finog mesta u PO. Taman sad da se rifresuje ekipa pred odlučujuće bitke koje dolaze za mesec dana🙂 Srećno saborče iz C lige 💪💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts