Miki28 Teoljub Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 Just now, Stari Wook said: Mislim da se i tebi vraća Embiid za Detroit. Pa Q ali mislim da ce ga i vcrs sacuvati. Nema potrebe da ga rizikuju sa ovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Solidno popunjen roster sa igračima koji igraju u prve dve večeri i svi centri su igrali, a i dalje sa krompirom blokada. Ako ništa imam besplatan pire uz stejk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 Sansi sinoć častili FA market 💪💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) 16 hours ago, mr clutch said: Solidno popunjen roster sa igračima koji igraju u prve dve večeri i svi centri su igrali, a i dalje sa krompirom blokada. Ako ništa imam besplatan pire uz stejk. Mile pokupio Noela da ublaži izostanak Aytona. Čovek 7 blokada na 2 meča (2 x 21 min) i 4 stl. Ostalo slabo, ali te 2 kategorije ubija. Šteta što ne igra 20-ak min kad su svi zdravi. Edited January 12, 2023 by Stari Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 12, 2023 Share Posted January 12, 2023 (edited) Hami Diallo dobar ubod sa FA za poene, %, skokove i stl. Šutira 68% iz igre u januaru, što je nestvarno za krilo/beka, ali dokle traje-traje, vozimo ga. Edited January 12, 2023 by Stari Wook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Sa ovom povredom Haliburtona, gase se u moje nade za PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Džo Heris će biti fin dodatak za malo jači finiš sezone. Još kao poklon od ovonedeljnog protivnika - prelepost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Sudija sviraj kraj. Zadovoljan sam sa 12 kolona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Usrao nas Miki sve mu ide na ruku ove nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 2 minutes ago, Mile1 said: Usrao nas Miki sve mu ide na ruku ove nedelje Dobar jinx🤣🤣🤣 Razbili me na proste cinioce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Zveki, pa sto si bacio Dzoa, i to bas kada se Durent povredio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Znači, počeo Wook sa starom dobrom taktikom... da vidimo tko ce prvi da se upeca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 3 minutes ago, Fat Zadd said: Znači, počeo Wook sa starom dobrom taktikom... da vidimo tko ce prvi da se upeca u zlatno doba je metar dana pred deadline imao product placement na nba temi a tek 10ak dana pred TD prelazio na fantazi topik sa prodajom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 Jel ovo slucajno Joe bacen? i gejb isto slucajno. josipe jel smem da potezem WA? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 hours ago, Miki28 said: Dobar jinx🤣🤣🤣 Razbili me na proste cinioce Nama prvo ode Ayton, pa Brown. 2 top igrača su previše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 hours ago, Fat Zadd said: Znači, počeo Wook sa starom dobrom taktikom... da vidimo tko ce prvi da se upeca Igra posle nekoliko godina novu ligu, mnogi ga ne znaju odavde jos, kao sto je svake godine navlacio nekog novajliju u A ligi back in the dayz ;D Tim deluje dosta bolje od kad sam ga 'preuzeo' od niske stetocine, a on celo jutro besni na mene sto sam bacio njegovog miljenika Duartea, jer sam logicno aktivirao Troja za sinoc i ostavljam ga posto ce imati minute u rotaciji jer Dejvis nece jos na parket, aut su Rivs i Loni jos neko vreme + Bevic... Za Erika je isto svasta govorio, a on u svih 6 utakmica kod nas dvocifren, poslednja 19p, pa se ucutao. Pritom i Koni igra fino od kada je dosao, a sada je novi clan Gabe posle partije karijere (+bolnica u Heatu). Stvarno ne mogu da prezalim 3ppg Duartea 😕 Tate se vratio, ali za sada jako slabo igra, jedino sto ima stilove. Ostajemo konkurentni u ovom mecapu ako DeRoze i Porzi opet propuste vcrs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 13, 2023 Share Posted January 13, 2023 4 hours ago, Stari Wook said: Nama prvo ode Ayton, pa Brown. 2 top igrača su previše. Coek bi pomislio da gubite a ne da vodite i to ubedljivo sa tendencijom da bude jos gore po mene. Cak vam i mrtvo puvalo Nunn doprinosi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Razmisljali i mi da dignemo Ajzeu sirotisnji DD + 7 blokada Jacksona ali nazalost digao ga Somborac i shufflovao 2 kategorije (DD,BLK) suvereno na svoju stranu a bile su kao otvoreno Cak za nase standarde smo solidni, ne mozemo bolje od ovoga ali rival nas suvereno gazi i hajvejuje nas u dejnDzr Zoun Edited January 14, 2023 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Kada te userava Lee i Divicinezo nema dalje. Curry bolje da je nastavio da bude p9vredjen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 2 minutes ago, Mile1 said: Kada te userava Lee i Divicinezo nema dalje. Curry bolje da je nastavio da bude p9vredjen Sjajni Brisett i Diallo, Allstar igraci. Joj ko vas ne zna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 (edited) Jos na svu muku pored Browna evo i Wood que za veceras.Treba izdrzati teror Embida za vikend Edited January 14, 2023 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Taman nek odmori, odigrao Hakeem partiju protiv Lejkersa. Preforsirali ste ga. Svakako imate b2b i Powella ste pokupili. Namazano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Miki kuka, a nama najbolji igrači otpadaju jedan, po jedan. Kari bolje da je odmorio i ovu sedmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 4 minutes ago, Stari Wook said: Miki kuka, a nama najbolji igrači otpadaju jedan, po jedan. Kari bolje da je odmorio i ovu sedmicu. Ako ja kukam kako se zove ovo vase? Lelekanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Wook Posted January 14, 2023 Share Posted January 14, 2023 Pišeš kako te razbijamo, a realno samo su blokade rešene. Sve je otvoreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts