delgado Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Evo ja se prijavljujem da vam budem blagajnik, dacu vam svoje mozzart korisnicko ime, pa mi svi uplatite pare, tako je najjednostavnije. Neka kotizacija po timu bude simbolicnih 500 kinti, i onda imamo fond od 10 soma za neki dobar tiket nagradu pobedniku. Samo, moraju da se definisu pravila odmah. Da li je pobednik lige pobednik regularnog dela koji ide direktno u A, ili pobednik nakon plejofa. A mozda da sacuvamo te pare u fond za krizne situacije i obradujemo dresom nekog nesrecnika sledece godine koga Uinil Dzong protera. @gggggggg @maXa88 Sta mislite o predlogu ?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 4 minutes ago, delgado said: Samo, moraju da se definisu pravila odmah. Da li je pobednik lige pobednik regularnog dela koji ide direktno u A, ili pobednik nakon plejofa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Uini Dzong Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 I ja sam za to da se ucipimo i da od tih para koje se ulože kupi neki simboličan poklon pobedniku kao što je dres koji bi on odabrao. Ali to je teško ostvarljivo, jer dovoljno je da samo jedan igrač od 20 nije za to da se daje za članarinu i narušava ceo koncept. Pokušavali smo ovu ideju i prethodnih godina i uvek je ispadala ćorak, tako da verujem da ni ove godine nema ništa od nje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 (edited) 14 hours ago, delgado said: A mozda da sacuvamo te pare u fond za krizne situacije i obradujemo dresom nekog nesrecnika sledece godine koga Uinil Dzong protera. @gggggggg @maXa88 Sta mislite o predlogu ?? onoliko cu da rizikujem na draftu ove sezone da kontam da cu ispasti u b, gde mi je i mesto a onda one tamo sezone ne igramo u pare, jer ja igram iz ljubavi. tako da ces ili proci u A ove sez ili ces se uchipiti za mene sledece sa svog maxbet naloga. Edited September 25, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Ma @uini je legenda B lige, on moze da udje u ligu kad 'oce. A onda selfijevci drzte gace kad napravite neki trejd🙃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 @Zvezdinho, delgado ako dobije top 10 pik i ne izabere vozda, nek' slobodno vrati clansku kartu fankluba i krene da navija za zalgiris, jer, Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 (edited) Jes Maksa ce mu da da draftuje 🙃, a kamoli da draftuje lika iz Lejkersa koji se povredjuje. Bolje da ga ne draftuje, prolse sezone bila kuknjava za AD, tek zamisljam kakva bi bila ove. @Tri Korne Penal kako je proslo veselje, jel bilo dobro pecenje Edited September 25, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 vozd je vrj fantazi pleja, ja bih ga birao sa pozicije 10, mozda 9. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 1 hour ago, uini said: onoliko cu da rizikujem na draftu ove sezone da kontam da cu ispasti u b, gde mi je i mesto a onda one tamo sezone ne igramo u pare, jer ja igram iz ljubavi. tako da ces ili proci u A ove sez ili ces se uchipiti za mene sledece sa svog maxbet naloga. Nemoj da rizikujes, to su opasne misli, opasne frekvencije... Nameci svoje misljanje i guraj jako veto za tudje trejdove. imam ja neke brosure o tome, mogu da ti pozajmim @major josip lm, imamo li kvorum za glasanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 ja fantazi zivim opasno, makso 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 (edited) Imajuci u vidu da sezona krece 18.10 onda draft da bude u nedelju. 16.10 u 21h? Koliko vidim, svi smo se prijavili. Edited September 25, 2022 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Ne bi bilo lose i to da definisemo. Ima nas koji radimo ponedeljkom prepodne, a oduzi se draft do pola 1 da li bi smetalo ako pomerimo za od 20h? a moze i u subotu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 (edited) Sto se mene tice moze i subota a moze i nedelja u 20h, kako kaze vecina. Koliko sekundi za izbor? 60 sek mi je mnogo. Edited September 25, 2022 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Moze i subota i u 20h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Sto se mene tice, moze kolko oces ali ako je subota 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Igrao bih, tj. ako me primate nazad. 😊Obrukao sam se na izletu u visi rang. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Više mi odgovara nedelja 21, ali može i subota, samo bi poželjnije bilo da ako bude subota bidne u 21h. 60s > 30s, jer je 30s izuzetno malo za kasnije runde, a i sa 60s za draft u ligama sa 20 ekipa je draft kratko trajao oko 2h, prve runde su se brzo završavale, jer većina igrača ima ideju za prvih nekoliko pikova. Mogla bi moderacija da napravi bazene za glasanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Imam jednu molbu ako bi draft mogao da bude od 20h, posto radim i subotom i nedeljom od 22h (a nzm da li cu moci da trazim free day za draft jer su mi vec 2 dana na pending approvalu za 7i i 8i, nebitno) ; naravno, ako svima vise odgovara od 21h naravno da se nece liga prilagodjavati meni, ali nemojte molim vas da ostavite moju ekipu na milost i nemilost jednom Maksi. Nismo bas zasluzili C ligu da igramo.. ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 (edited) 45 sekundi,jednom je bilo 60,ostali smo dva sata na draftu Vreme i dan kako se dogovorite,meni sve odgovara Edited September 25, 2022 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 @major josip jel moze pool da se postavi sa pitanjima koji dan, u koliko casova draft i koliko sekundi za izbor igraca? Jos neka pitanja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted September 25, 2022 Author Share Posted September 25, 2022 (edited) Ne moze pool da se postavi jer vise nisam moderator, pa mi sad editovanje posta posle nekog vremena vise nije dozvoljeno, a to nisam imao na umu kad sam kucao post. Pisao sam @MetalHeadpre par dana, cekam odgovor da vidim da li moze da mi dozvoli opciju editovanja. Ako ne, morace da ga postavi neko od moderaratora koga nahvatam i bude imao volje. Svakako nek ljudi ispisu jos neke opcije ako zele, pa ce se staviti one koje su najvise puta spomenute. Bice postavljeno za to, kao i za IR mesta i broj nedelja u regularnoj sezoni. Takodje cu ovih dana poslati pozivnice ljudima za ligu. Krenuli smo na vreme, stizemo sve, lepo je sto su se za ovo kratko vreme svi javili da igraju. Prosle godine znam da je trebalo bas dosta vremena samo dok smo sastavili spisak takmicara. Edited September 25, 2022 by major josip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Stavi pul na sajtu lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted September 25, 2022 Author Share Posted September 25, 2022 I to sto kazes. Mislio sam ovde jer ste do sada uvek na forumu glasali, ali ako ne dobijem odgovor uskoro postavicu onda na sajtu lige, dobice tad ljudi notifikaciju svakako da je glasanje u toku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 25, 2022 Share Posted September 25, 2022 Posaljes im svima email preko lige, ko ja nekada u zlatno doba fantazija (kad se glasalo al za nesto drugo), a ne ovo gde Draki osvaja titule. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts