... Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 (edited) Sportovi koje ne prati veliki broj ljudi ili nisu dovoljno poznati, a moglo bi biti interesantno, postavljati ovdje. (Morao sam naci mjesto za ovo) Samo u Rusiji. Kad ga bradonja mlatne, posalje ga u iducu sedmicu. Vec sam 5 puta odgledao i jos jednom cu. Edited May 7, 2019 by zoe Bg 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 posebna nagrada za hrabrost ide likovima koji su vlastitim očima videli kako je prvi prošao, i opet imali muda da se popnu na binu 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekoviti Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 https://www.nytimes.com/2019/02/21/sports/break-dancing-olympics.html Evo prilike za braću Đogani da zasluže nacionalnu penziju! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted June 27, 2019 Share Posted June 27, 2019 Meni ovaj bradonja ne deluje preterano simpatično. Ne razumem se u borilačke sportove, ali lik u beloj majici lupa klasičan šamar, a bradonja izvodi pravi udarac nadlanicom - kapiram da to i postoji u nekim varijantama borenja? Totalno različiti udarci, po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted October 9, 2019 Share Posted October 9, 2019 I ovo je neki sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Ima li ko upucen u stoni tenis? Nasi kazu da su napravili najvecu senzaciju plasmanom na OI. Moze li neko to da docara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 On 2/1/2020 at 10:27 PM, laki pepe said: Ima li ko upucen u stoni tenis? Nasi kazu da su napravili najvecu senzaciju plasmanom na OI. Moze li neko to da docara? 261. i 439. igrac na svetu su pobedili 19.igraca na svetu, 97. i 100. na listi. Uporedi to sa tenisom pa vidi. Sa tim da taj 19.igrac nije u formi, sve je izgubio ove godine, a nas 439.igrac je klinac od 18 tj.neko ko tek dolazi i kome trenutni renking verovatno ne prikazuje pravi kvalitet. U svakom slucaju veliki uspeh, samo ne znam sto je stoni tenis obskurni sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laki pepe Posted February 26, 2020 Share Posted February 26, 2020 50 minutes ago, Bek said: 261. i 439. igrac na svetu su pobedili 19.igraca na svetu, 97. i 100. na listi. Uporedi to sa tenisom pa vidi. Sa tim da taj 19.igrac nije u formi, sve je izgubio ove godine, a nas 439.igrac je klinac od 18 tj.neko ko tek dolazi i kome trenutni renking verovatno ne prikazuje pravi kvalitet. U svakom slucaju veliki uspeh, samo ne znam sto je stoni tenis obskurni sport. Hvala. Greskom sam otkucao post ovde, mislio da je tema ostali sportovi. Nisam ni znao da postoji ova tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 29, 2021 Share Posted November 29, 2021 Nemamo temu za stoni tenis, pa ajde ovde - Truls Moregard (ili kako se vec cita 😄 ) 19-godisnji Svedjanin senzacionalni finalista svetskog prvenstva. Pobedio je Timo Bola u polufinalu, sad ce na Fan Zendonga u finalu. Sve osim 4-0 za Kineza bi bila prvoklasna senzacija, ali hajde da vidimo 🙂 Pre turnira 77, igrac sveta ako se ne varam, dobio je nekoliko top 30 igraca, Arunu u cetvrtfinalu i Bola u polufinalu kao top 20 igrace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Nemamo temu za karling pa hajde ovde. I oni koji nikad ne gledaju treba ovo da vide. Nemoguc udarac, verovatno najbolji svih vremena. Kad sam video vilica mi je ispala bukvalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Sjajno zaista. Da priupitam, ako netko slučajno četkom dotakne kamen onda se bod(ovi) automatski pripisuju protivniku? Događaju li se takve situacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Ako se slucajno kamen dotakne, odmah se sklanja iz igre, tako da sustinski jeste poen za protivnika. Ja nikad nisam video da se desilo ali pretpostavljam da se desava cesto na nizim nivoima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted April 17, 2023 Share Posted April 17, 2023 Osim ako četkaju oni koji se brane, onda se valjda sklanja njihov kamen. Razumijemo se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts