Miki28 Teoljub Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 4 minutes ago, Beonegro said: Nije ništa, dobili su Litvaniju bez ikakve neizvjesnosti, a Luka je odigrao jednu zrelu utakmicu pod teškim batinama i uprkos tome što ga šut nije išao, Kako bez neizvjesnosti kad je Litvanija vodila na 3 minuta do kraja? Tu je Tobi dao ono polaganje nakon sjajne asistencije Luke i onda trojka Dragica, posle nesportska Sabonisa i cao dovidjenja. Luka ima 16.7/7/8.3 prosjek. 18% sut za 3 poena, uzasno. Mnogo se vise ocekivalo od njega 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 9 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ma nije bila nikakva prozivka nego su nasi imbecilni novinari culi dvije rijeci i odmah pokusali izvuci koji klik vise na senzacionalizam. +Srpski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 1 minute ago, Miki28 said: Tu je Tobi dao ono polaganje nakon sjajne asistencije Luke i onda trojka Dragica, posle nesportska Sabonisa i cao dovidjenja. Kao što napisah, Litvanija nije imala šansu da dobije tu utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Neka udje u zapisnik da su Musa, Gegatron i Vrabac nanijeli prvi Eurobasket poraz u karijeri Doncicu. 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 2/3 igrala za KKP, a da je srece bilo bi i 3/3 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 11 minutes ago, Miki28 said: Luka ima 16.7/7/8.3 prosjek. 18% sut za 3 poena, uzasno. Mnogo se vise ocekivalo od njega kao da je prvi put da ima očajan procenat šuta iz igre ili sa slobodnjaka. kada dođe važna tekma, on će odigrati na svom nivou, išao mu šut ili jok. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 7 minutes ago, uini said: kada dođe važna tekma, on će odigrati na svom nivou, išao mu šut ili jok. Ne bih se ja kladila na ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 9 minutes ago, uini said: kao da je prvi put da ima očajan procenat šuta iz igre ili sa slobodnjaka. kada dođe važna tekma, on će odigrati na svom nivou, išao mu šut ili jok. Pa njegov nivo sigurno nije sut za 3 0/8 ko juce ili sut od 18% za 3. 16.7/7/8.3 je njegov nivo? Nisam znao da pricamo o nekom dobrom EL igracu a ne o NBA superstaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Alo drugovi, pravite neku poentu na osnovu 2 utakmice? Sjajno. Naravno da nije bio baš dobar do sad, al uzorak je stvarno mizeran, dok je uzorak njegove totalne dominacije ipak kudikamo veći. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Momak je odveo prosjecnu ekipu Slovenije na jedan sut od finala Olimpijade, naravno da ce odigrati kako treba kad dodju kljucni mecevi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 34 minutes ago, Beonegro said: Nije ništa, dobili su Litvaniju bez ikakve neizvjesnosti, a Luka je odigrao jednu zrelu utakmicu pod teškim batinama i uprkos tome što ga šut nije išao, To definitivno, pa protiv Njemačke u kvalifikacijama za SP Dragić mu na tajmu izbija tablu iz ruku i dere se na njega nešto tipa "idi reci onim kretenima da sude kako treba, nemoj tu da mi crtaš" Meni makar taj mec nije uopste izgledao one-sided kao tebi. Na samom kraju je Litva izgubila tu tekmu, moglo je vrlo lako drugacije da bude. Regarding Dragic, ovo nije prvi put da ima takav neki ispad u proslih par godina. Ne znam da li je oduvek takav (mislim da nije, ali nije kao da ga licno poznajem) ili je poprilicno buran razvod unistio kocnice koje je ranije posedovao. U svakom slucaju, ne bas najsrecniji znak za Sloveniju da im trener bas toliko nema autoritet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Alo drugovi, pravite neku poentu na osnovu 2 utakmice? Sjajno. Naravno da nije bio baš dobar do sad, al uzorak je stvarno mizeran, dok je uzorak njegove totalne dominacije ipak kudikamo veći. 3 utakmice od potencijalnih 9 mogucih na ovom prvenstvu je mizeran uzorak? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Just now, DameTime said: Ne bih se ja kladila na ovo. šta znam, u dosadašnjoj karijeri je imao neuporedivo više sjajnih partija kada je bilo važno a zanemarljiv broj partija u kojima nije uspeo da napravi značajan uticaj na igru ili još gore, negativan. to ne znači da će njegova ekipa pobediti ali istorija kaže da on isporučuje. 18 minutes ago, Miki28 said: Pa njegov nivo sigurno nije sut za 3 0/8 ko juce ili sut od 18% za 3. 16.7/7/8.3 je njegov nivo? Nisam znao da pricamo o nekom dobrom EL igracu a ne o NBA superstaru kako si uspeo da razumeš da tvrdim kako je ovo njegov nivo? btw, ovo nije bila rezultatski previše važna tekma za sloveniju, možda odatle nerazumevanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Vidjecemo u nastavku prvenstva, za sada je razocarenje sa ovim njegovim nastupima. Gore tesko da moze tako da put je samo ka gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 20 minutes ago, Chaos Is Me said: Alo drugovi, pravite neku poentu na osnovu 2 utakmice? Sjajno. Naravno da nije bio baš dobar do sad, al uzorak je stvarno mizeran, dok je uzorak njegove totalne dominacije ipak kudikamo veći. Ne pravimo poentu, samo kažem(o) da ništa od toga ne mora da znači da će on biti bolji na ovom prvenstvu kako isto odmiče. Ako ćemo se igrati verovatnoće tu si u pravu, ali ovo nije sezona od 82 utakmice nego turnirski sistem takmičenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Vidjecemo u nastavku prvenstva, za sada je razocarenje sa ovim njegovim nastupima. Gore tesko da moze tako da put je samo ka gore protiv litve je odigrao vrlo dobru tekmu iako mu šut nije išao; bušio je litvance u reketu, asistirao dvocifreno i sve što već ide uz njega. protiv mađara nisam gledao ali je za 15-20mins koliko je igrao napravio pogrom. daklem, imao je jednu lošu tekmu od tri odigrane, iako ga šut ne služi za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 18 minutes ago, Miki28 said: 3 utakmice od potencijalnih 9 mogucih na ovom prvenstvu je mizeran uzorak? Kao da nismo gledali Luku u NBA plej ofu i na olimpijskim igrama izgleda... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 31 minutes ago, DameTime said: Ne bih se ja kladila na ovo. a da li bi se kladila da je Janis u pitanju? 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Quote kad sam bio mali, znao sam svoj pravac oni bili Luka Doncic a ja Adin Vrabac 1 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Mislim da je bilo dosta o ovome.Imate gornje spratove za politiku.Drzite se sporta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 2 hours ago, alpaka Bereta Sida said: Al kad Adin kaze:”Pitaj ga znal Vrabca” hahahahaah Fun fact iz prve ruke, offtopic ali moram reći jer su to moji koreni Iz istog su sela Bešlić i Vrabac, Knežina. Divno mesto, gde naprimer jedna muslimanska porodica vodi računa o održavanju crkve, sličan slučaj je i za džamiju koja se nalazi odmah pored. Lepo za videti. Adin umočio ruku u Knežak izvor i tako to.. 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 53 minutes ago, Gavran said: Adin umočio ruku u Knežak izvor i tako to.. ako uzmemo adina kao primer, taj knezak-izvor je blagorodan ali nije cudotvoran ( : 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 1 minute ago, uini said: ako uzmemo adina kao primer, taj knezak-izvor je blagorodan ali nije cudotvoran ( : Što si takav, vidiš da je izvor po svemu sudeći dobar za glas i pjevanje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 2 hours ago, Marvin said: a da li bi se kladila da je Janis u pitanju? 😛 Da. 😉 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Nekako se svodi na to čiji šuteri iz skupa 2-6 igrača SRB, GRE, SLO će najbolje šutirati otvorene trojke... Mislim ne skroz, ali jako dobrim delom. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts