Jump to content

Live - Ostale reprezentacije


Recommended Posts

1 minute ago, MrTwister said:

Najjace je sto se odje gledalo jel nesporstki faul a maloprije kad izgubise loptu prije poena Mihailovica u kontri nije se nista ni sviralo 😄 

Totalno bi drugačija situacija bila i ne bi morao Peri da juri da pravi faul jer bi imali loptu posle bacanja, a čista nesportska Šrudera je bila.

Edited by Knipex
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

55 minutes ago, Beonegro said:

 

Ja sam se nadao da će CG odigrati rasterećeno i na gornjoj granici mogućnosti, ali ovo što gledamo je realan odnos snaga, CG na spoljnim pozicijama ozbiljnijim reprezentacijama ne može ništa, a unutra Njemci imaju gabarite da stisnu Dubljevića i to je to

Da, verovatno si u pravu. Ipak, nisam impresioniran Nemačkom ni malo, a suđenje je impresivno - podsetilo me na momente Sacramento - LAL ili Splitter - Peković, dobio sam tikove.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Ova Nemačka zasluženo je izgubila od Slovenije, i tamo su navlačili za njih, al nije prošlo, pa onaj rulet posle dva produžetka posle Litvanije.. da se razumemo, igraju sasvim solidno ali da ih nisu malo pogurali, druga bi se priča pričala. Šteta da je CG ušla sa previše respekta u meč, da su počeli ovako kao u 2P, ne bi Nemcima ni ovi little grey men pomogli.

Respect za Jugopetrol 🙂

Edited by Piksi
Link to comment
Share on other sites

Meni je drago samo sto sam vidio ovu reakciju u 2 poluvrijeme dje smo dali 55 poena naspram 24 u prvom. Nijesam zaista ocekivao da ce odluke otici u nasu korist, cim je postalo iole neizvjesnije desila se ona glupost sa nesportskim faulom.

 

Mada opet obzirom na okolnosti, ove sudije nocas su bile bar iole pismenije i bar ako su te ukrali znas da su to uradili sa predumisljajem, ona ekipa sudijska koja je bila u Tbilisiju je definicija onog "sa dna kace" najgori moguci kvalitet sudija koji je bio bukvalno nepismen kosarkaski dje se vidi neznanje i da su ti ljudi zalutali da sude na ovom nivou takmicenja. 

Isto u Njemackoj i u B grupi, onaj zapisnicki sto sto pusta i zaustavlja vrijeme, izgleda da i tu nemaju pojma sto da cine vec od utakmice do utakmice zavisi sto se cini u onim situacijama pri izvodjenju lopte. Naime, sjecam se kad se Njemacka vracala iz zaostatka u grupi B kad je ono Denis radio, stajali su i gameclock i shotclock, u narednim utakmicama kao i odje desilo se da uveliko prolazi game clock dok shotclock krece logicno kad ovaj pokupi loptu. Sve je to poremeceno od one situacije kad je isti Schroder dobio tehnicku jer se zalio na 8 sec violation, jer mu je bio krenuo sat za pocetak napada kad je lopta izvedena a ne kad je on dotakao u prvom mecu ja mislim 😄 

Edited by MrTwister
  • Like 4
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, Knipex said:

Totalno bi drugačija situacija bila i ne bi morao Peri da juri da pravi faul jer bi imali loptu posle bacanja, a čista nesportska Šrudera je bila.

Bila bi 2 bacanja za nas i lopta sa strane, znaci prilika da se dodje na -3 i napad za izjednacenje potencijalno. Dobili smo tu neku "prednost" koja se pusta odje na ovom turniru, al je to vise zbog samih sudija koji ne stignu na vrijeme da svirnu taj faul pa se pusti situacija dalje da se razvije. Ima u svakom mecu X situacija dje igrac ide da napravi faul, napravi ga, digne ruku al ga sudija ne registruje i samo se nastavi igra dalje for better or worse. Neki su igraci komentarisali da su im se sudije izvinjavale zbog tih nekih odluka jer nijesu bili u dobroj poziciji da vide to i to vise puta u toku meca, da ne idemo dalje. 

1 minute ago, Nemam_ti_kad said:

Nismo se obrukali to je sigurno. Jesmo li mogli bolje to je vec pitanje za mnogo analiza i opet ne bi dobili odgovor. Nadam se da su Djordje Jovanovic i Fedor Zugic uvidjeli koliko su propustili zbog jbn individualnog rada jer sam siguran da bi imali minuta i to dosta.

Jovanovic i Grbovic su otisli na pripreme klubova da se tamo nametnu i rade individualno. Zugic je otpao zbog povrede koja je zahtjevala mirovanje tokom priprema. Kljajic je tu najgori ispao no njega cemo gledat za koju godinu u ABA2 ako i tamo bude mogao.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...