Jump to content

Live - Ostale reprezentacije


Recommended Posts

Raspadose se nacisto, ali Nemacka je ozbiljna reprezentacija. Po ovome sto vidim meni su oni kandidat za medalju lagano. Da su kompletni bili bi mi apsolutni favoriti za medalju, treci favorit za zlato posle nas i Slovenaca i to poprilicno lagano.

Edited by McLeod
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Napravio je nemački trener prilagođavanje na poluvremenu u smislu da su u drugom krenuli da zatvore sve živo Nurku i Musi, a ostali šta urade .

Generalno to je baš dobar taktički potez u odnosu na Bosnu jer ostatak ekipe je poenterski očajan. To pomoćno osoblje ima fizikalije da cepa difens, ali napadački je katastrofa.

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Princeton said:

Nije realno koliko su ove FIBA sudije loše, svako prvenstvo upropaste. 

Ovo je sramota sto ljudi rade, ukradose svaku sansu bosancerosima da bar i probaju da se takmice odje. Nedje pred kraj 3/4 dade ovom treneru Njemacke tehnicku sudija nakon jednog faula za bacanja, onda coach lijepo poprica sa svom trojicom i odjednom ne bi tehnicke 😄 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, Princeton said:

Atić sirovina..

Ali kad god ga gledam on se raspada...

 

Meni deluje da bisanci prr svega psihicki nisu spremni za nesto veci/bolji rezultat.

 

Previse energije trose na razne gluposti kao sto su raspravke sa protivnicima/sudijama, mlataranje rukama, izigravanje superstarova (ku**enje) itd 

Link to comment
Share on other sites

Sjutra će BiH - Slovenija biti interesantno za nas, da vidimo kako će Tobi van Kenobi da se nosi sa Nurkićem i koliko protiv takvog igrača može da se sačuva od faulova. Slovenci nemaju tu količinu krtine da bace na Jusufa kao Njemci, zanima me da vidim hoće li ih izbušiti u reketu i posebno, ako se to desi, šta Slovenci mogu da urade da zapuše rupu.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...