Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Pangea said:

Zašto je kvota na Nadala protiv Tiafoa 1,16, a ne 1,01?

Na koju foru Tiafo ima šanse?

Zato sto Tiafo igra odlicno a Nadal ni blizu dobro, sto ne znaci da nece poboljsati svoju igru u 2 nedelji turnira jer ako misli da ovo uzme morace i to dobrano.

23 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Kako druzenje sa GOAT-om utice na coveka da menja radne navike.

Nije Kirjos dobar sa Nadalom

• Like 1
Posted (edited)
21 minutes ago, Boxy said:

Kirijos se zaljubio i to je ono sto ga je promenilo, kakvo crno druzenje sa raznoraznim "goatima".

Samo da ne krene ljubav da salje publici, sve ok.

Edited by Miki28
typo
  • Ha-ha 6
Posted

Jbt, samo da se onaj Ruud nekako ne dogega do finala. Mislim da jedno derbi Rafa Nadal Akademije u finalu Slema je sasvim dovoljno za ovaj zivot .🤐

Posted
1 minute ago, McLeod said:

Nisam mislio da cu doziveti Kirjose Nice Srbija ti klice al eto.

Polako. Prvo Tiafo 

U tom nekom mogucem duelu Kirjos-Nadal imao bi nikad vise navijaca Kirjos. Naravno ne u Njujorku i u svijetu vec odje na forumu. Ipak Kirjosu je setnja do finala, Nadal ima tezak raspored tako da ce biti zajebano da dodje do jstog.

Posted

Pa klicalo bi se sada i Fedu. Neka idiotarija tipa "Federeru Rože, sjebaces Rafu, daj bože".

Nego, nisam ispratio, zali li se Rafa na neku povredu...

Posted

Tiafo-Nori/Rublev-Alkaraz/Siner-Kirgios, realno Nadalov zreb do titule na HC slemu, ovde je nivo neki Vasington ATP500. Ako ovo ne osvoji, bice veliki shok I senzacija imo. Isto bice mu to valjda prvi put u karijeri kako nije iskoristio ovakvu konkurenciju za Slem titulu. Obicno je prilicno ubistven kad mu se pruzi ovakva prilika. Za razliku od Djokovica na primer. 

Posted
1 hour ago, Miki28 said:

Polako. Prvo Tiafo 

U tom nekom mogucem duelu Kirjos-Nadal imao bi nikad vise navijaca Kirjos. Naravno ne u Njujorku i u svijetu vec odje na forumu. Ipak Kirjosu je setnja do finala, Nadal ima tezak raspored tako da ce biti zajebano da dodje do jstog.

Ali stvarno, težak raspored :lol_2:

Ti klinci znaju za servis-forjend i eventualno DŠ..

Slajs mogu da sanjaju i ostale udarce koje ova trojica izvode.

O iskustvu i da ne govorimi.

I jedan offMoja mi ide na živce više od Tonija a mislila sam da je to nemoguće:smiley13:

Posted

Sto bi grobari rekli, strah u vama izmice kontroli pa ne mozete objektivno da sagledate situaciju a to je da Nadal nije ni blizu svog dobrog a kamoli najboljeg izdanja dok drugi igraju jako dobro, posebno taj Tiafo, Nori i Alkaraz i ako misli da ima sansu protiv njih mora da odigra jako dobro. Da li je u stanju da ti uradi? Vidjecemo. Ovaj sadasnji nivo nije ni izbliza dobar za osvajanje US opena.

Posted

Rafin nivo na slemovima, s izuzetkom RG, nikad nije u prvoj nedelji dovoljno dobar za osvajanje turnira. Podići će ga on kad zatreba, ako bude imao uopšte takve protivnike da mu to zatreba.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Miki28 said:

Sto bi grobari rekli, strah u vama izmice kontroli pa ne mozete objektivno da sagledate situaciju a to je da Nadal nije ni blizu svog dobrog a kamoli najboljeg izdanja dok drugi igraju jako dobro, posebno taj Tiafo, Nori i Alkaraz i ako misli da ima sansu protiv njih mora da odigra jako dobro. Da li je u stanju da ti uradi? Vidjecemo. Ovaj sadasnji nivo nije ni izbliza dobar za osvajanje US opena.

Što bi rekao jedan forumaš:lol_2: "strah u tebi izmiče kontroli po a ne možeš objektivno da sagledaš situaciju" :lol_2:

Kakav Tijafo i Nori, smejurija živa.

Ako je i Jinx, mnogo je kume.

Posted
54 minutes ago, alcesta said:

Rafin nivo na slemovima, s izuzetkom RG, nikad nije u prvoj nedelji dovoljno dobar za osvajanje turnira. Podići će ga on kad zatreba, ako bude imao uopšte takve protivnike da mu to zatreba.

Ne bih se slozio. On u vecini situacija odigra dobro u 1 nedelji dok to na ovom US openu nije slucaj, ovdje je dosta los. E sad sto je Nadalovo lose dovoljno da Gaskea oosalje kuci to ne znaci sa igra dobro. Servis mu je uzasan, bukvalno mu sluzi da udje u poen. Bekend dosta kratak i po sredini.

4 minutes ago, Helena said:

Što bi rekao jedan forumaš:lol_2: "strah u tebi izmiče kontroli po a ne možeš objektivno da sagledaš situaciju" :lol_2:

Kakav Tijafo i Nori, smejurija živa.

Ako je i Jinx, mnogo je kume.

Nije nikakav jinx. Sad sto vi ocekujete prime Murray-a, Del Potra, Wawrinku to nije moj problem.

Sve sto valja osim Mede i Kirjosa je u Nadalovoj polovini.

Posted (edited)
2 hours ago, Miki28 said:

Ne bih se slozio. On u vecini situacija odigra dobro u 1 nedelji dok to na ovom US openu nije slucaj, ovdje je dosta los. E sad sto je Nadalovo lose dovoljno da Gaskea oosalje kuci to ne znaci sa igra dobro. Servis mu je uzasan, bukvalno mu sluzi da udje u poen. Bekend dosta kratak i po sredini.

Nije nikakav jinx. Sad sto vi ocekujete prime Murray-a, Del Potra, Wawrinku to nije moj problem.

Sve sto valja osim Mede i Kirjosa je u Nadalovoj polovini.

Sad da ti ne kažem za čega je Danil :classic_rolleyes:

Sinoć kuka kako neće igrati ako publika bude "takva"...zviždU mu na servis :lol_2:

Neće igrati, neeeeće igrati više...

A ovaj što vjeruje...pa eto vjerujem i ja, Al znam i ja a zna i on da će izgubiti još u svlačionici...

Kad Nadal osvojio ovo, postaviću jednu karikaturu...

I stvarno bespotrebna tenzija..

Edited by Helena
Posted (edited)

Mene zaista ne bi iznenadilo da Kirjos osvoji slem, drugi je čovek on ove godine. Nisam očekivao i da će stići do finala Vimbldona, još uz to i namučiti Novaka.

Ne znam šta je uzrok takvoj promeni, moguće je da je Boxy u pravu, jer on se nije promenio samo na terenu, već i van terena.

Edited by Dracarys
Posted
1 hour ago, Brian Setzer said:

Uzima Rafa ovo i stiže do broja 23.

Ne znam čemu veštačko pravljenje tenzije, kao, neizvesno je.

Itekako je neizvjesno. Znam da pokusavate da jinx-ujete ali jednostavno nema tog utemeljenja u igri Nadala.

Posted
47 minutes ago, Dracarys said:

Mene zaista ne bi iznenadilo da Kirjos osvoji slem, drugi je čovek on ove godine. Nisam očekivao i da će stići do finala Vimbldona, još uz to i namučiti Novaka.

Ne znam šta je uzrok takvoj promeni, moguće je da je Boxy u pravu, jer on se nije promenio samo na terenu, već i van terena.

Normalno da sam u pravu :classic_sleep:

Zaljubio se, smirio se, u glavi mu je sve kako treba, uziva van terena i to se prebacilo i na teren.

Svi smo znali da on ima nivo za najvece rezultate, ali mentalno je bio bas daleko, sad se i to promenilo.