Kosjan Willavić Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Cinjenica da je nesrecni Cicipas bio jedan od glavnih kandidata za broj jedan na kraju godine govori o kakvom smecu od sezone se radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ova ispadanja nemaju veze sa Nadalom, ovo se Medvedevu cisti zreb. Ali Fric je bas podbacio, imao je savrsen zreb da stigne do SF, a od Cicipasa bekako nisam ni ocekivala veliki rezultat ovde, lose on igra u Njujorku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 30, 2022 Author Share Posted August 30, 2022 Kakvi rezultati nocas, jbt. Cicipas 🙄 Ovo znaci da ce Nadal najverovatnije biti prvi na kraju godine. Isto deluje da od moguceg spektakularnog finala Nadal - Busta nas deli samo jedan los dan ove godine nepredvidljivog Medvedeva. Mashala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 15 minutes ago, Elias said: Kakvi rezultati nocas, jbt. Cicipas 🙄 Ovo znaci da ce Nadal najverovatnije biti prvi na kraju godine. Isto deluje da od moguceg spektakularnog finala Nadal - Busta nas deli samo jedan los dan ove godine nepredvidljivog Medvedeva. Mashala Alkaraz nista? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 30, 2022 Author Share Posted August 30, 2022 15 minutes ago, Miki28 said: Alkaraz nista? Umoran, mozda pomalo zasicen, valjda previse tenisa za malo vremena. Naravno stvari se menjaju preko noci posebno kod ovih mladih igraca, ali deluje kao izduvan balon trenutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1 minute ago, Elias said: Umoran, mozda pomalo zasicen, valjda previse tenisa za malo vremena. Naravno stvari se menjaju preko noci posebno kod ovih mladih igraca, ali deluje kao izduvan balon trenutno. Sta mislis da prvo odigra jedan mec na US openu pa da vidimo dal je izduvan ili ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 30, 2022 Author Share Posted August 30, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Sta mislis da prvo odigra jedan mec na US openu pa da vidimo dal je izduvan ili ne? Pa pricam o ovome sta je igrao do sada nakon WBa. Sta se ljutis odmah? Naravno da mu zelim sve najbolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 7 minutes ago, Elias said: Pa pricam o ovome sta je igrao do sada nakon WBa. Sta se ljutis odmah? Naravno da mu zelim sve najbolje. Ne ljutim se. Ovo je ipak GS, mozda je skrivao karte i cuvao se za Njujork? Svakako da ce biti opasan ovdje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 30, 2022 Author Share Posted August 30, 2022 11 minutes ago, Miki28 said: Ne ljutim se. Ovo je ipak GS, mozda je skrivao karte i cuvao se za Njujork? Svakako da ce biti opasan ovdje. Mozda. Videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Definitivno navijam za Alkatraza do kraja sezone. Prvo, da spreči invalida da uzme YE No1 u ovoj odvratnoj sezoni, i drugo, što mi se svidja stil igre i borbenost (zanemariću iritirajući fist pumping na svaki poen). I Meda mi je simpatiko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 10 minutes ago, Pangea said: Definitivno navijam za Alkatraza do kraja sezone. Prvo, da spreči invalida da uzme YE No1 u ovoj odvratnoj sezoni, i drugo, što mi se svidja stil igre i borbenost (zanemariću iritirajući fist pumping na svaki poen). I Meda mi je simpatiko. Invalid? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Invalid? Mislim na večito povređenog što uzima slemove ko na traci, nadam se da nije uvredljivo za njegove navijače 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 1 minute ago, Pangea said: Mislim na večito povređenog što uzima slemove ko na traci, nadam se da nije uvredljivo za njegove navijače 🙂 Naravno da jeste. Mislim da bi i moderacija mogla da se pozabavi sa ovim. Degutantno je nazivati takvu legendu kakva je Rafa, invalidom. Em za Rafu em za one koji jesu invalidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 2 hours ago, Boxy said: Ova ispadanja nemaju veze sa Nadalom U pravu si On 8/21/2022 at 1:40 PM, Dracarys said: Cicipas je baš neočekivano pobedio neozbiljnog Medvedeva. Cicinjo lagano sebi kroji put do YE#1 😁 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Kakvo vece..out Fritz,Tsitsipas & Halep..iako je daleko od nekog top igraca,Fritz je bas razocarao.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Šta se to desilo Cicipasu? Ajde što je izgubio, ali jedan gem u prvih sat vremena i to ne protiv ko zna kakvog protivnika, definitivno nešto njje u redu. Zna li se je li opet neka povreda? Ako ništa drugo koučing mu nije pomogao Stvarno deluje kao najdosadniji turnir u poslednjih ko zna koliko godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 3 hours ago, Miki28 said: Degutantno je nazivati takvu legendu kakva je Rafa, invalidom. Em za Rafu em za one koji jesu invalidi. Degutantno je bilo koga nazivati invalidom, ne mora da bude nikakva legenda. Što se pak tih povreda tiče, jel nije Toni rekao da ceo život igra povređen? Pa još onda krene da potencira svoje povrede o otuda i ta mantra.. Inače, branioca titule i prvog nosioca stavili da igra u podne Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Quote Prema svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), invalidnost može uzrokovati probleme u vezi pokretljivosti, komunikacije, usvajanja znanja i učenja, brige o sebi, društvenosti itd. Invalidnost zahtijeva stručnu medicinsku brigu. ja ne znam sta je pogrdno. jel ima problem sa pokretljivoscu i odustaje od turnira i neophodna mu je strucna medicinska briga . i u kom to univerzumu je neciji invaliditet pogrdan ??? i sve to sa njegovim izjavama i njegovih najblizih iz strucnog staba i medicinara koji se brinu o njemu. a sta da radi moderacija, da klasifikuje/kvalifikuje stepen invaliditeta ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Vama je zaista ok da se Nadal naziva invalidom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Kako je ovde sve nazivan invalid je još i dobro digla sam ruke od te priče, očigledno nema svrhe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ja ne znam kako invalid moze biti ok, jos se citira svetska zdravstvena organizacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 to sto ti imas predrasude (glupe ) o invaliditetu je vec tvoj problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Ok, još jednom se izvinjavam, nisam imao nameru da izazovem diskusiju u tom smeru. Suština je bila da sam želeo da se našalim povodom brojnih, ja volim da napišem pod navodnicima "povreda", nakon kojih se diže kao Feniks iz pepela, po milion puta, što je meni i smešno i žalosno. Protiv invalida naravno nemam problema, sve najbolje im želim, ne diskriminišem ih, pomažem kad imam priliku. Mada, mislim da je sve ovo jasno, nego neki ljudi vole da se uhvate za jednu pogrešno izgovorenu reč i da ne puštaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 Izraz invalid je pogrdan onda kada se koristi u pogrdnom kontekstu, a deluje mi da ovde to malo jeste bio slučaj. S tim što je Nadal odgovoran za to što ga nazivaju invalidom isto onoliko koliko je Nole odgovoran što ga nazivaju antivakserom, iykwim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 30, 2022 Share Posted August 30, 2022 15 minutes ago, double fault said: to sto ti imas predrasude (glupe ) o invaliditetu je vec tvoj problem. Nemam ja nikakve predrasude, nego je po tebi invalid svaka osoba koja ima neku povredu, bilo koji sportista koji ima neku povredu je invalid... Da li je Fed invalid, da li je Zverev invalid itd. Za nekog ko je u zdravstvu, ovi tvoji postovi su krajnje zabrinjavajuci... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts