Jump to content

Recommended Posts

Posted

Navijao sam za Italiju do one krađe. Šta ti vrijede 3 suca i 9 ekrana u VAR sobi kad te ovako pokradu naočigled svih? Kako će oni objasniti zašto se VAR nije javio? Nije bilo razloga za pozvati glavnog suca da pogleda situaciju? Pa primio ga je s dvije ruke i zabio u travu. 

Sva sreća pa je BiH prošla

• Like 4
Posted

Zaslužem prolaz BiH, zanimljivo je da je sve ovo posložio i dobro organizovao Vico kojeg su do skora hteli da linčuju. Dao je odrešene ruke oko tima Barbarezu, celu priču dao oko repke Spahiću koji je zaslužan što ovi klinci sad igraju za BiH. Italija krš, ne znaju ni da glume kao nekad.

• Like 2
Posted

Edin Dzeko! 
primer svima od Vidića , preko Stankovića do ovih danas.

Tamo je mnogo gora situacija i u državi i u savezu, a momak se ne povlači dok god ima šta da da, a ima. 
Napunio 40. Godina, odigrao preko 150 utakmica i još uvek je tu.. Ma , bravo ti ga majstore, ti si ovo zaslužio. 

• Like 2
Posted

Volim te, Bosno!!!

Svaka cast Zmajevima na ogromnom uspehu i plasmanu na svetsko prvenstvo!

Poljem se siri miris....

Posted
10 hours ago, NikadProtivŽelimira said:

Jesu Barela i Bastoni, mada ajde, proizvoljne kategorije je tesko podvuci. Cinjenica je da nisu elitna reprezentacija po danasnjim standardima. 

Mislim da su daleko od toga, evo Bastoni je glavni krivac za ovo.

Jedini uz onu dvojicu koje sam pomenuo ko moze da igra turnirski na visem nivou je Kijeza, ali pitanje da li to i dalje vazi.

Barela je na silaznoj putanji. Jednostavno ovde ima premalo kvaliteta.

Ja bih na njihovom mestu pokusao sa klupskim osovinama koje se uklapaju sa onim sto hoce da igraju. 

I pre bih zvao Insinjea iz Serije B nego Retegija.

• Like 2
Posted

Nije mi bilo jasno kako je napravljena ovakva silazna putanja nakon osvajanja EP 2020. 

Pomislih sličan je sastav bio a onda skontam da sam se baš prevario. Verati, Barela u prajmu, Žoržinjo... Gore Insinje, Kijeza, nazad Bonući i ekipa, zaista je neuporedivo. 

Katastrofalan tim imaju, igra nula. Nisu zaslužili, a sve i da su prošli ne bi daleko dogurali, svakako ispod standarda za njihovu reprezentaciju. 

Posted
4 minutes ago, Oi! said:

Nije mi bilo jasno kako je napravljena ovakva silazna putanja nakon osvajanja EP 2020. 

Pomislih sličan je sastav bio a onda skontam da sam se baš prevario. Verati, Barela u prajmu, Žoržinjo... Gore Insinje, Kijeza, nazad Bonući i ekipa, zaista je neuporedivo. 

Katastrofalan tim imaju, igra nula. Nisu zaslužili, a sve i da su prošli ne bi daleko dogurali, svakako ispod standarda za njihovu reprezentaciju. 

o5zCTK.gif

• Ha-ha 1
Posted

Odgledah full HG Brazil - Hrvatska, odlično je posložio kockice Anćeloti, fantastična igra, Kunja je u vrhunskoj formi. 

Posted

Kad pomislim da su za ovu reprezentaciju igrali Inzagi, Vijeri, Luka Toni, Di Natale...A sad igra Retegi, koji nije bolji igrač od Nikole Krstovića.

Vezni red i štopere da ne spominjem. Kakav sunovrat jedne od najvećih fudbalskih velesila. Oni i Brazil su se baš stropoštali. 

Posted

Brazil je 10 klasa iznad Italije. 

Jesu im rezultati loši u poslednje vreme, ali verujem da će se uz ovakvog trenera izdići, a nije da manjka igrački kvalitet.

• Like 2
Posted

Brazil i Italija su neuporedivi. Imaju i oni kratere, ali kakav je da je, Vinicijus je jedan od najboljih fudbalera danasnjice, mozak promaja, ali je vec radio sa Ancelotijem i sa njim dosao na nokat od Zlatne lopte. Endrik je isto vrhunski potencijal. Markinjos jedan od najboljih stopera. Ok, igra im Fabinjo iz Arabije, i nije jedini odatle, Kazemiro koji je isto prosao prajm, ali je neuporedivo.

Italija ima Donarumu i Kalafjorija, to je to.

Plus, da se ne potcenjuju nepoznati iz brazilske lige koji u reprezentaciji cesto eksplodiraju da bi se prodali u Evropu. Nisam siguran da je italijanska liga trenutno jaca od brazilske.

• Like 1
Posted (edited)

Bravo Bosno! Čestitke @Ludi za Poli. Nije ovo mala stvar za Bosnu. Odavno me nešto u sportu nije ovako obradovalo :bravo:

41 minutes ago, Oi! said:

Nije mi bilo jasno kako je

Đenaro Gatuzo postao selektor i ko je u njihovom savezu pomislio da je to dobra ideja? 

Šta ga je preporučilo - trenerske epizode u gde ono..Sionu..Hajduku..? Hahahahaha, sa klupe Hajduka u fotelju selektora :79:Stvarno, šta je moglo da pođe po zlu? Da ti pored niza proverenih trenera, jakih imena daš posao takvoj neznalici? Ej!

Edited by Drug Crni
  • Like 1
  • Love 1
Posted

Na klupi Tijago i Martineli, u italijanskoj reprezentaciji bi bili pandan Ronaldu i Rivaldu spram Mojze Kena i Retegija. 

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Oi! said:

Brazil je 10 klasa iznad Italije. 

Jesu im rezultati loši u poslednje vreme, ali verujem da će se uz ovakvog trenera izdići, a nije da manjka igrački kvalitet.

Nisam to sporio. Nego kažem u odnosu na period 90-ih, i prva decenija 2000-ih. 

Brazil je bio pojam, sinonim za fudbal i reprezentaciju. Čitava planeta ih je simpatisala. Baš kao i Italiju koja je imala taj neki šmek. Tu su igrali najveci majstori ikad. Sad igraju foliranti i prljavci. 

Edited by Dzo23
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Drug Crni said:

Đenaro Gatuzo postao selektor i ko je u njihovom savezu pomislio da je to dobra ideja? 

Bolje da je odigrao zadnjeg veznog sinoć 😄

• Like 1
Posted

Estevao je trenutno u Čelsiju iako je igrao u brazilskoj ligi, Vesli Franka je prešao u Romu. 

Daleko je to od lošeg ili da je sastavljeno od igrača iz slabih liga, ne treba da računamo prijateljske utakmice.

Možda su im bekovi jedina slabija tačka, ali ima i tu nekolicina zanimljivih igrača što iz brazilske lige što iz Rome, Monaka, Zenita... 

U veznom redu su opet tu B. Guimareš i Kazemiro... 

Kunja, Rafinja, Martineli, Vinisijus, Žoao Pedro... 

Treba napomenuti i to da su povređeni Eder Militao kao opcija u odbrani i Rodrigo u napadu. Može se skockati baš dobar tim. 

Posted

Problem je sto postoji dosta igraca koji igraju na slicnim pozicijama. Ako ih ubacujes skoro sve, onda ce ti vezni red trpeti.