Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sve kvote su mi nebulozne. 1.5 na Italiju u Bosni koja se muci sa Estonijama u gostima. 2.1 na Svedsku i Tursku... Turska je bas poklon kvota. 

Ne znam kakva je situacija ali ako nece to da sprece, bice ih 10k dole, maltene domaci teren.

Posted
2 hours ago, Petkovic Miroslav97 said:

Ko se kocka ima lepu kvotu na Turke. 

ko je hrabriji nekaa stavi barem 10e na prelaz iz 1 u 2 

• Tuzno 1
Posted
24 minutes ago, Polivalentni Stevica said:

Turcima fali dobra devetka,iako imaju paklenu reprezentaciju.

Mislim da će se kvalifikovati,iako nemam neko mišljenje o Monteli kao treneru.

Kosovo trenutno igra baš dobar takmičarski fudbal ali ove utakamice se dobijaju  na iskustvo i smirenost tako da će ipak Turci na SP

Švedska bi trebalo da prebije Poljsku a češka i danska će u neki produžetak

U Zenici će isto biti žešće loženje ali na kraju će Gatuzo da se raduje  

Posted
On 3/28/2026 at 12:56 PM, Drug Crni said:

Video sam da je Zlatko Dalić probao novu formaciju protiv Kolomvijetm. Trojica pozadi, Nisam gledao utakmicu, ali se može primetiti da je malo i kombinovao tim verovatno štedeći neke igrače za Brazil. 
No, i pored svega pobeda Hrvatske 2-1 uz navodno pregršt prilika i za ubedljivijim trijumfom.

@Bugl Khannapiši koju

Takođe, malo gledah sinoć Švajcarska - Nemačka. Očekivani festival golova. Wirtz pokazao da je "u rukama" pravog trenera klasa od igrača.

Nisam gledao utakmicu. Zaspao sam. Što se tiče trojice iza, još od prije SPa 2022. svi pričaju da imamo igrače za igru sa 3 iza. Jer svi glavni igrači u vezi i obrani su, u svojim klubovima, igrali ( ili igraju) sustav sa 3. Jer se smatralo da odmah poslije Katra, čim se Modrić oprosti od reprezentacije, prelazimo na tri iza. Dalić je to jednom probao, nije valjalo i rekao je da nikad više reprezentcija to neće igrati dok je on izbornik. Sad je rekao da je pogriješio, da će svaki put kad shvati da je u pogriješio ispravit pogrešku i to je to.

Obranu ćemo imat na svjetskom nivou 10-15 godina; Gvardiol, Vušković, Stanišić, Šutalo, Pongračić, Ćaleta-Car, Smolčić....

Vušković je monstrum. Prije nego je navršio 19 je zabio gol godine 2024. u Jupiler Ligi, gol godine 2025. u Bundesligi, te je imao 85 nastupa, 15 golova i 4 asistencije u najvišim rangovima natjecanja u Hrvatskoj, Poljskoj, Belgiji i Njemačkoj. 

Veza će bit malo iznad prosjeka, moguće i nešto više od toga, ali napad će nam bit kritičan.

• Like 1
Posted

Klasicna utakmica gde domacin napada i stvara sanse a gost iz jednog suta povede.

Bosna ima do 70. minuta inace ide valjanje i sabotaza i to je to.

• Like 1
Posted
51 minutes ago, MrTripleDouble said:

Jel ovo sugava arena ne prenosi bracu protiv Turaka? 😂

Odrekao se hulja žvalavi južne srpske pokrajine

• Like 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Kakve su samo generacije fudbalera Italijani imali u proslosti, a na sta su sada spali. Posebno sredina i napad.
Pritom ih trenira Gatuzo, neverica.

Posted

Ovo je penalcina za Bosnu

Italija je jedna od retkih bednijih ekipa od nase kada se uporedi kvalitet i kako igraju.

Posted (edited)

Ovo je realno čisti penal za Bosnu. Ok, znam kao ne svira se to u ovom momentu i tako dalje... Ali defanzivac je sa obe ruke vukao napadača za dres, koji je imao loptu na glavi.

I da se doda, nije čovek imao nikakvu nameru da i sam ide na skok i izbije loptu. več samo da Demirovića povuče na zemlju. Neverovatno da tu VAR nije zvao glavnog sudiju da to pogleda

Edited by L' Imperatore