Perkos2 Posted Tuesday at 12:01 PM Posted Tuesday at 12:01 PM (edited) SP bez Italije, Danske pa i Turske ( ove reprezentacije) bi svakako bio uskraćen za dobre takmičarske utakmice, meni bi bilo drago da se barem jedna od ostvrskih ekipa kvalifikuje pre svega Wels. Za Makedoniju navijam iz sveg srca ali će biti baš veliki podvig da na dva gostovanja pobede i odu na SP Edited Tuesday at 12:02 PM by Perkos2
Oi! Posted Tuesday at 01:13 PM Posted Tuesday at 01:13 PM Pa baš tako, imaćemo Kurasao, Haiti i Jamajku npr. na turniru a neko od ovih da ne ode, velika bi šteta bila.
Oi! Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Irska vodi 0-2. Odlična i odlučna igra Iraca. Penal za Češku, ludilo!
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Ako postoji evropska reprezentacija koja je bednija od nas u kontekstu ocekivanog i pruzenog, to mora da bude Poljska. Igraju kuci protiv Albanije, gube i ne mogu sansu da stvore.
Perkos2 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 28 minutes ago, drgnk said: Naša južna pokrajina nezadrživo juri ka Mundijalu. 😎 Šteta što će im protivnik biti Turska koja stvarno ima dobar tim. Ali na stadionu pod Dragodanom duvaju čudni vetrovi.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Prođoše Bosanci i Česi na penale. Biće autsajderi u finalu al makar igraju na svom terenu.
drgnk Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Just now, Chaos Is Me said: Prođoše Bosanci i Česi na penale. Biće autsajderi u finalu al makar igraju na svom terenu. Zašto su Bosanci autsajderi na svom terenu protiv prilično neubedljive Italije? Edited 14 hours ago by drgnk
diego Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 14 minutes ago, drgnk said: Zašto su Bosanci autsajderi na svom terenu protiv prilično neubedljive Italije? Ne zajebavaj, ocajna je Bosna, bice tri razlike za Italiju, mada naravno lopta je okrugla...
Perkos2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bosanci imaju ova dva nova klinca koji po igraju po krilu Alajbegović i Barjaktarević i dobar špivc koliko god da se sinoć Demirović ispromašivao. Škripe na sredini terena i u odbrani i ono što je primetno u fizičkoj pripremi. Ali ova Italija koju vodi Gatuzo nema neki kvalitet pa će biti baš zanimljivo pogledati taj meč.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Njima je bukvalno Krunic najbolji vezni, ne znam zasto ne igra, vidim da nije u timu dve godine. Sunjic nije mnogo mladji a nije bolji igrac, Tahirovic je propali talenat guraju ga verovatno zbog prodaje, najgori je bio sinoc. I ovaj Basic sto ga je menjao je koska igrac.
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Gledao sam na preskoke ali kad god bih prebacio na tu utakmicu izgledalo mi je kao da Bosna igra protiv Brazila, a ne Velsa, toliko su ih ovi stiskali.
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Neki crv sumnje u meni burgija da FIFA neće dozvoliti da reprezentacija takve tradicije kao Italija tri puta zaredom omaši Svetsko prvenstvo. Još kad sabere finansije od milionske italijanske dijaspore u SAD, uf. S druge strane, takve teorije zavere se retko pokažu kao tačne. A onda se setim Anrijeve ruke na Francuska-Irska i opet kreće burgijanje...
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Italija godinama ima mediokritetsku reprezentaciju ali su bolji od BiH, i još jedared ako bi propustili veliko takmičenje bila bi prvorazredna senzacija. Nadam se da će Švedska proći. Generalno su mi bolji od Poljaka koji su užasno negledljivi i dosadni, kao i da će Česi izbaciti Dance.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima Bosna 2-3 zanimljiva igraca i bitno je sto su napred, plus Dzeko. Tako da moze da bude zanimljiva utakmica. Italija mislim da u istoriji nije bila gora. Ovaj tim je jos slabiji od onih koji su im fejlovali prethodno.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zapravo ko je gledao sinocni mec video je da par centralnih bekova koji cine Muharemovic-Katic je odradio fantastican posao. Katic je 29-godisnjak koji igra za drugoligaski Salke. Ali Tarik Muharemovic je sledeca velika stvar bih fudbala i veca ce biti zvezda od svih tih napred. Ioako ljudi koji prate Seriju A znaju da Sasuolo ima kapitalca kojeg ce na leto fino unocviti( spominju se i cifre od 40 mil evra) sto je za stopera iz te lige ozbiljna cifra. Medjutim on vredi svake pare, apsolutno jedan od najboljih stopera u Evropi u tom uzrastu. Treba pohvaliti i selektora Barbareza koji je svim ovim klincima dao sansu jos pre god dve ( Barjaktarevic, Alajbegovic) i to mu se sada itekako vraca. Ne treba zaboraviti ni bekovski par, ipak je Sead Kolasinac veliko ime iako je jasno da je njegov prajm prosao ali i dalje moze da pokrije tu stranu, plus na desnom beku je Amar Dedic koji ima 23 god i standardan je u Benfici. Ono gde Bosni najvise skripi je bez dileme pozicija Cma odnosdno centralni vezni koji pravi razliku i koji mozs da doturi pravi pas napred ka Dzeku ili Demirovicu, da je Bosni sad tu jedan Pjanic iz najboljih dana oni bi se bez problema kvalifikovali za Sp kao prvi u grupi i ispred Austrije. Sa druge strane Italija, ovo je mozda i njihov najslabiji tim otkad ja pamtim iskreno ali i pored svega toga najslabija karika im je na klupi, Gatuso koliko god bio veliki motivator je takticki jako jako tanak trener, ja ne vidim da je on ista digao ovu reprezentaciju od kad ih je preuzeo i Bosna itekako tu ima sansi. Te price o 3:0 su ciste gluposti, Italija i ako dobije ikako to ce biti neki 1:0 ili posle produzetaka i penala. Nesto mi je drugo zapalo za oko, Svedska koja je propisno izblamirala u kvalifikacijama za Sp je sada na korak od istog ( zahvaljujuci Ln). Oni su na primer 2 puta izgubili od Kosova u kvalifikacijama, nisu uspeli Sloveniju da dobiju i Svajcarska ih je dvaput samlela samo tako. I onda dobiju u ovom barazu Ukrajinu na neutralnom terenu i onda Poljsku kuci. Da su birali ne bi mogli bolji zreb da izaberu i na kraju verovatno odose na Sp iako su imali 2 boda u grupi. Danska ce dobiti Cesku bez obzira sto su gosti, prosto kvalitetnija su ekipa dosta koja zna kako da igra te utakmice a na mecu Kosovo-Turska moze biti svasta. Vidim i da kladionice su jako oprezne tu sa kvotama 1,44 prema 2,60 za prolaz Turske. Slicno kao i Bosni Kosovu je najveca snaga u napadu. Vedad Murici i Fisnik Aslani su fenomenalni fudbaleri. Prvi godinama igra u spanskoj ligi u Majorci i svake godine dodje do respektabilnog ucinka u broju golova a ove godine je nadmasio sva ocekivanja i vec ima 18 golova i drugi je strelac lige iza Mbapea. Sa druge strane mladi Aslani je zvezda Hofenhajma i svestran je igrac, 8 golova i 5 asistencija na 26 utakmica od kojih je dosta puta krenuo i sa klupe. Zanimljivo je nprm da njima Zegrova skoro i ne igra. Turska ima jako kavlitetan tim koji sada predvode Guler i Jildiz koji su de fakto svetske zvezde, mada imaju kvaliteta u svim linijama ali opet ne bi bio ni prvi put da oni flopuju, bice pod pritiskom sigurno i po mn je ovo skroz otvoreno isto kao Bih-Italija. 3
drgnk Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 13 hours ago, diego said: Ne zajebavaj, ocajna je Bosna, bice tri razlike za Italiju, mada naravno lopta je okrugla... Kakav oksimoron u jednoj rečenici. 🤣🤣😅
drgnk Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 5 hours ago, Perkos2 said: Bosanci imaju ova dva nova klinca koji po igraju po krilu Alajbegović i Barjaktarević i dobar špivc koliko god da se sinoć Demirović ispromašivao. Škripe na sredini terena i u odbrani i ono što je primetno u fizičkoj pripremi. Ali ova Italija koju vodi Gatuzo nema neki kvalitet pa će biti baš zanimljivo pogledati taj meč. Interesantno je da smo najtanji tamo gde je Bosna najjača. Bekovi (Dedić, Kolašinac), i krila (Alajbegović, Barjaktarević). 😎
Recommended Posts