Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
19 minutes ago, Volter said:

Auu, katastrofa Fenera. Vodili 22 razlike portiv Efesa i prokockali. Munu im Klajburn trojku za produžetak.

Ovaj pas Motlija na kraju dosta govori o Feneru i momentumu u kome se nalaze.Ali jako bitna pobeda za njih.

• Like 1
Posted (edited)

Jel moguce da DJ Cooper ima prosek od 17 asistencija u Izraelu?? 

Znam da njegov tim postize 90 ppg, ali opet bas podatak za verovati ili ne.

Mislio sam prvo da je greska neka, a onda sam proverio na jos jednom sajtu koji kaze isto. I to je uzorak od 11 utakmica.

Ne znam kako ta igra izgleda na terenu, ali nije to neki los tim, vec treci na tabeli solidno jake lige. Svaka mu cast svakako.

b6mF7xa.png

Edited by MrTripleDouble
  • Like 1
Posted
22 minutes ago, MrTripleDouble said:

Znam da je neverovatan podatak i da njegov tim postize 90 ppg, ali opet bas podatak za verovati ili ne.

Mislio sam prvo da je greska neka, a onda sam proverio na jos jednom sajtu koji kaze isto. I to je uzorak od 11 utakmica.

Ne znam kako ta igra izgleda na terenu, ali nije to neki los tim, vec treci na tabeli solidno jake lige. Svaka mu cast svakako.

b6mF7xa.png

Takođe oko 3,5 ukradene

Posted
On 12/28/2022 at 5:20 PM, MrTripleDouble said:

Znam da njegov tim postize 90 ppg, ali opet bas podatak za verovati ili ne.

b6mF7xa.png

Juče 20.

• Like 1
Posted (edited)

Španski derbi prava prvenstvena.

Higgins prelomio odmah nakon što sam zaključio da je i definitivno bivši 😂

Kalina dobar, na kraju mislim da je imao 9 poena i 8 skokova.

Edited by Beonegro
Posted

Leb ti jebem kakav kos Hauarda protiv Valensije za verovatno pobedu

kakav ludak, bice sigurno po internetima jako brzo. 15 sekundi do kraja otprilike, poslednja sekunda napada trojka iza table, pada u aut i bum

• Like 1
Posted

Gledam Bulonj-Asvel i buduceg 1 pika. Kako je mekan brate mili, Asvel kad god je onaj Pons u igri ga urnise.  

Naravno, krakat je pa dobro stiti obruc ali kad naleti na tvrdo nema ga nidje. Jos ga sudije guraju na max

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Zapsinicki sto u Barseloni dominira. Umesto da istekne napad i da Valensija ima napad za pobedu Abrines pogadja trojku i resava utakmicu.

Edited by Del Piero
Posted

Samoubistvo Daçke u meču sa Efesom, vodili su najpre 12 pa 9 razlike i imali napad ali su izgubili. Presingom su igrači Efesa naterali domaćina na 2 izgubljene lopte pri čemu je jedna bila nesportska pa su iz tog napada primili kumulativno 5 poena. Eron Vajt je promašio 2 bacanja na +5 i prošetao mu se igrač u odbrani za 2+1.

Utakmicu je na kraju rešio Klajburn trojkom na 0,4s do kraja...

• Like 1
Posted
12 minutes ago, bekrinjo said:

Samoubistvo Daçke u meču sa Efesom, vodili su najpre 12 pa 9 razlike i imali napad ali su izgubili. Presingom su igrači Efesa naterali domaćina na 2 izgubljene lopte pri čemu je jedna bila nesportska pa su iz tog napada primili kumulativno 5 poena. Eron Vajt je promašio 2 bacanja na +5 i prošetao mu se igrač u odbrani za 2+1.

Utakmicu je na kraju rešio Klajburn trojkom na 0,4s do kraja...

Citam ovo i gledam sta lazes bre...Kad ono izgubili ladno...