MrTripleDouble Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Omaž Milanu Tomiću. Igrajte šta hoćete! Što bi cigani sa foruma rekli najveća bruka u istoriji kluba, zanima me kako li su Barsini navijači reagovali na ovu scenu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Napustili tribine Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 3 hours ago, MrTripleDouble said: Omaž Milanu Tomiću. Igrajte šta hoćete! Što bi cigani sa foruma rekli najveća bruka u istoriji kluba, zanima me kako li su Barsini navijači reagovali na ovu scenu. Sto je to najveća bruka kluba!!??? Najveća bruka je bila kad igraci nisu imali zavoje ili da plate hotel ili kad nas tuži neki igrac za pare, to je bruka kluba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 3 hours ago, propolis said: Sto je to najveća bruka kluba!!??? Najveća bruka je bila kad igraci nisu imali zavoje ili da plate hotel ili kad nas tuži neki igrac za pare, to je bruka kluba. Pa upravo ovo sam potencirao. Provlacili se neki postovi na kkcz temi kako je najveca braka u istoriji kluba taj sto Milan Tomic nije rekao rec na timeoutu. Pored odnosenja koseva, zalaganja grba, ubacivanja tatinog sinka, ovoga sto si ti spomenuo itd itd... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Meni je Sarasov tajm genijalan i apsolutno nema veze s onim sto je Tomic uradio. Tomic je odustao od ekipe. A Saras je iskazao ljutnju i razocarenje, i hteo da izazove reakciju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Abe sta se desava sa Gagijem Milosavljevicem? On se pre 17 meseci povredio, a jos nije krocio na parket ove sezone... ne bi me cudilo da se samo pojavi neka vest kako je to definitivan kraj, poput Macvana. 😟 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 14, 2020 Share Posted December 14, 2020 Gagic potpisao za Lietkabelis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted December 22, 2020 Share Posted December 22, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Gledao sinoć el classico, nije novost reći koja je Mirotić igračina za evropski nivo, suviše velik, suviše vešt i suviše meke ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Dobar mec, a i retko kad el clasico nije dobar. Barsa dosla u losijoj formi, al Saras odlicno spremio mec. I dalje mi je Real favorit u Spaniji, iako Barsa ima 2-0 ove godine. Nekako postoji nesto sto mi se ne dopada kod barse, a ne mogu ni da objasnim sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Meni obrnuto, Real mi nekako tanak od kad je otišao Campazzo. Kod Barce mogu da objasnim šta mi se ne sviđa - Oriolina minutaža i to što se Šmits istripovao da je neko mudo. Malo Davies da uđe u formu i biće oni beton. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Real ce uraditi doselekciju, a Ljlulj nije za staro gvozdje jos. Da, htedoh da pitam sta je sa Dejvisom? Mirotic jeste odigrao sinoc raznovrsno, al nikad mu nisam verovao kad naleti na tvrdo. Pravice njemu Garuba problem. Ako Real odradi solidnu doselekciju, blagi favorit po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 3 hours ago, Losmi17 said: Dobar mec, a i retko kad el clasico nije dobar. Barsa dosla u losijoj formi, al Saras odlicno spremio mec. I dalje mi je Real favorit u Spaniji, iako Barsa ima 2-0 ove godine. Nekako postoji nesto sto mi se ne dopada kod barse, a ne mogu ni da objasnim sta. Mozda lopta chokuje kod Barse jer nema tog nekog flowa kao u Zalgirisu. Barsa ume da zategne bas jaku odbranu i čini mi se da bi joj to trebao biti forte za osvajanje titula iako ima gomilu sjajnih napadača. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted December 28, 2020 Share Posted December 28, 2020 Trinki i Repeša 'vataju za gušu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Himki ubacio stotku prvom favoritu ec-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Jel neko gledao PAO vs Prometheas?Pao imao u zadnjem minutu plus 6 i onda na kraju izgubili.A izgubili tako sto nisu mogli da zadrze loptu tj igraci Prometheasa im ukrali i lagano poentirali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Ja pratio pbp, igralo se u serijama u zadnjoj četvrtini, Promites prvo pravi seriju 10:0, zatim PAO 8:0 i na kraju opet Promites 9:0 za pobedu. Ali kako su ih stigli i prestigli, nije mi jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Tako sto su igraci PAO nesposobni da zadrze loptu.Bukvalno 2 puta im ukrali loptu i istrcali kontru a pre toga pogodili trojku i tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Izgubi Bajern Od Crailsheima, al Trinki teško podnosi poraze, uh ... ubio ih mali Haynes, skroz ... Tim Colemanu stradalo koleno, baš teška povreda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 2 hours ago, Kankkunen said: Izgubi Bajern Od Crailsheima, al Trinki teško podnosi poraze, uh ... ubio ih mali Haynes, skroz ... Tim Colemanu stradalo koleno, baš teška povreda Nije iznenadjenje sa obzirom kakvu su prošlu nedelju imali i posle onakve pobede protiv Cska. Fizički i psihički iscrpljeni, a opet ih čeka tekma u EL protiv Efesa. Kapiram da im je u BBL bitno samo da udju u plej of dok u EL ima istorijsku šansu da udju u plej of EL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 23 minutes ago, propolis said: Nije iznenadjenje sa obzirom kakvu su prošlu nedelju imali i posle onakve pobede protiv Cska. Fizički i psihički iscrpljeni, a opet ih čeka tekma u EL protiv Efesa. Kapiram da im je u BBL bitno samo da udju u plej of dok u EL ima istorijsku šansu da udju u plej of EL. Jasno ... izgubio je i Fener od Gaziantepa, niko se ne potresa zbog toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted January 31, 2021 Share Posted January 31, 2021 Pazi ti ovo. PAO, Bayern, Zalgiris, Milano, Fener, svi izgubili u domacim prvenstvima kao veliki favoriti. Real jedva izbegao slicnu sudbinu, a Milano izgubio 20 razlike kod kuce od mocnog Trsta. Tacno se isplati da pratis i stavis neku kintu na autsajdere protiv evroligasa nakon double game weeka, jer ocigledno ostavlja velike posledice na njih, kako fizicki, tako i motivaciono. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Quote Miralem Halilovic suffered a compound fracture of the jaw after the Jeppe Elite game against Roanne Bad news for Metropolitans 92. Miralem Halilovic suffered a compound fracture of the jaw after the Jeppe Elite game against Roanne. Boubacar Toure was ejected from the Jeep Elite game between Chorale Roanne and Metropolitans 92 for apparently throwing a punch at Miralem Halilovic. Metropolitans 92 announces that Miralem Halilovic will be out for at least three months and will probably have to close his season. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 Uh al ga nagrdi. Jel ovo bilo neko laktanje u reketu ili su se fizički potukli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted February 1, 2021 Share Posted February 1, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Uh al ga nagrdi. Jel ovo bilo neko laktanje u reketu ili su se fizički potukli? Koliko vidim na ovom snimku Halilovic ga valjda 2 puta udara u predelu vrata cini mi se i onda ovaj njega pesnicom u vilicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts