Jump to content

Strane košarkaške lige


Del Piero

Recommended Posts

Sigurno. Samo znas kako, neke stvari uzmes zdravo za gotovo. Evo mi sada vec mislimo da se suterski nivo Berona pa i Riversa srece iza zgrade. 

Tako smo i mislili da sve ekipe igraju odbranu. Ja osjedio prosle godine cekajuci da odbranom uspostavljamo kontrolu. A to je upravo Radonjina odbrana. Kad vidis da kontrolise sve na terenu. Onaj osjecaj kad gledam Dangubica kako gine i razmisljam jebote ima ga na sve strane. I pomislis ne moze dalje, a onda promjetis kako se svi ubijaju. Dodje ti serija 18:0 potpuno normalno.

 

A koliko sam samo puta prosle, a i ove godine vidio Lazu da radi kao makaze svuda po terenu, onda ga ekioa ne isprati, na kraju samo izduva kao balon.

Link to comment
Share on other sites

Geben MVP LKL-a. Igrao je za Juventus, ali je Zalgirisov igrac, tako da ga verovatno gledamo u EL sledece sezone. 

 

Svaka naredna sezona mu je bila bolja, kako na koledzu tako i na prelasku u profesionalnu kosarku, sad uz Sarasa nema sanse da ne bude jos bolji.

Link to comment
Share on other sites

38 minutes ago, realno *w said:

 

Mislim da ovo najčešće kačen link, u istoriji (oba) foruma...

 

Čak češče od nbafullhd...

Mislim da nije to ovaj. Turci su imali odvojeno, kad je live jedan sajt, a oficijalni daje statse tek po zavrsetku, pa se dosta kacio onaj za live jer nije bilo sanse da ga nadjes guglajuci.

 

Sad su objedinili, sve je na jednom mestu.

Edited by Del Piero
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Zizu said:

Komisija KSCG utvrdila da je sudija pogresio kada je svirao nesportsku licnu u korist Buducnosti 6 sekundi pre kraja meca!

 

3 hours ago, Pero_Cameron said:

Sta to znaci? Pretpostavljam samo suspenzija za sudiju

Quote

Iako je Sudijska komisija Košarkaškog saveza Crne Gore ocenila da je Mornarova žalba opravdana, "majstorica" je ipak registrovana postignutim rezultatom, zato što u pomenutoj situaciji nije došlo do materijalne povrede pravila.

"Sudija Radomir Vojinović je loše procenio i doneo pogrešnu odluku da nakon kontakta Nemanje Gordića i Strahinje Mićovića dosudi ličnu grešku Mićoviću, koja automatski, po pravilima igre, mora biti nesportska, jer se u poslednja dva minuta četvrte četvrtine svaki faul pre izvođenja lopte sankcioniše kao nesportski. Navedeni kontakt prouzrokovao je Gordić, tako što je uhvatio igrača Mornara (hooking), koji se nalazio u legalnoj odbrambenoj poziciji", piše u obrazloženju. 

Sudijska komisija KSCG predložila je da se od naredne sezone u plej-ofu omogući sudijama provera odluka, gledanjem video snimka.

"To bi umnogome pomoglo da se ovakve ili slične situacije izbegnu i prevaziđu. Ovaj sistem već koriste FIBA, Evroliga, ABA liga i mnoge nacionalne federacije za svoja takmičenja".
 

 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...