Miki28 Teoljub Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Sjajna kosarka u 4/4 Tenerife-Real. Do tada prosjek ali u 4/4 prelijepo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Auu, katastrofa Fenera. Vodili 22 razlike portiv Efesa i prokockali. Munu im Klajburn trojku za produžetak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 19 minutes ago, Volter said: Auu, katastrofa Fenera. Vodili 22 razlike portiv Efesa i prokockali. Munu im Klajburn trojku za produžetak. Ovaj pas Motlija na kraju dosta govori o Feneru i momentumu u kome se nalaze.Ali jako bitna pobeda za njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted December 26, 2022 Author Share Posted December 26, 2022 Clyburn 39 poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 (edited) Jel moguce da DJ Cooper ima prosek od 17 asistencija u Izraelu?? Znam da njegov tim postize 90 ppg, ali opet bas podatak za verovati ili ne. Mislio sam prvo da je greska neka, a onda sam proverio na jos jednom sajtu koji kaze isto. I to je uzorak od 11 utakmica. Ne znam kako ta igra izgleda na terenu, ali nije to neki los tim, vec treci na tabeli solidno jake lige. Svaka mu cast svakako. Edited December 28, 2022 by MrTripleDouble 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar u piku Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 22 minutes ago, MrTripleDouble said: Jel moguce da DJ Cooper ima prosek od 17 asistencija u Izraelu?? Znam da je neverovatan podatak i da njegov tim postize 90 ppg, ali opet bas podatak za verovati ili ne. Mislio sam prvo da je greska neka, a onda sam proverio na jos jednom sajtu koji kaze isto. I to je uzorak od 11 utakmica. Ne znam kako ta igra izgleda na terenu, ali nije to neki los tim, vec treci na tabeli solidno jake lige. Svaka mu cast svakako. Takođe oko 3,5 ukradene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Kao što sam rekao svojevremeno na EL topiku - Pons je verovatno najbolji atleta u čitavoj EL. Šteta što nije neki košarkaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 On 12/28/2022 at 5:20 PM, MrTripleDouble said: Jel moguce da DJ Cooper ima prosek od 17 asistencija u Izraelu?? Znam da njegov tim postize 90 ppg, ali opet bas podatak za verovati ili ne. Mislio sam prvo da je greska neka, a onda sam proverio na jos jednom sajtu koji kaze isto. I to je uzorak od 11 utakmica. Ne znam kako ta igra izgleda na terenu, ali nije to neki los tim, vec treci na tabeli solidno jake lige. Svaka mu cast svakako. Juče 20. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 (edited) I ponovo Ljulj sa pola terena pogađa. Edited January 2, 2023 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 (edited) Španski derbi prava prvenstvena. Higgins prelomio odmah nakon što sam zaključio da je i definitivno bivši 😂 Kalina dobar, na kraju mislim da je imao 9 poena i 8 skokova. Edited January 2, 2023 by Beonegro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Super utakmica Baskonije i Valensije koju je verovatno rešio Howard trojkom iza table. Lud lik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Leb ti jebem kakav kos Hauarda protiv Valensije za verovatno pobedu kakav ludak, bice sigurno po internetima jako brzo. 15 sekundi do kraja otprilike, poslednja sekunda napada trojka iza table, pada u aut i bum 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Au ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 9, 2023 Share Posted January 9, 2023 Gledam Bulonj-Asvel i buduceg 1 pika. Kako je mekan brate mili, Asvel kad god je onaj Pons u igri ga urnise. Naravno, krakat je pa dobro stiti obruc ali kad naleti na tvrdo nema ga nidje. Jos ga sudije guraju na max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 10, 2023 Share Posted January 10, 2023 DJ Cooper podbacio u zadnje 2 utakmice sa asistencijama (8 i 13) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Nadam se da neko od vas gleda Bursa - Fener. Da ljubimo ruke Puklu, Boltauzeru, Javoru i ostalim sudijama u ABA ligi. Nestvarno lose sudjenje. Kao da ljudi ne znaju osnovna kosarkaska pravila. Gotovo svaka procena pogresna. Nije ni cudo da su nervozni igraci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Zadnjih godina je odbijao EL ponude. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 1 hour ago, Kankkunen said: Zadnjih godina je odbijao EL ponude. Ocigledno vide slobodu igranja u FRA,nemam drugo objasnjenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 22, 2023 Share Posted January 22, 2023 Kakav derbi Hapoel - Makabi 96-95 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 5, 2023 Author Share Posted February 5, 2023 (edited) Zapsinicki sto u Barseloni dominira. Umesto da istekne napad i da Valensija ima napad za pobedu Abrines pogadja trojku i resava utakmicu. Edited February 5, 2023 by Del Piero Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Walter De Raffaele posle 13 godina napustio Veneciju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekrinjo Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 Samoubistvo Daçke u meču sa Efesom, vodili su najpre 12 pa 9 razlike i imali napad ali su izgubili. Presingom su igrači Efesa naterali domaćina na 2 izgubljene lopte pri čemu je jedna bila nesportska pa su iz tog napada primili kumulativno 5 poena. Eron Vajt je promašio 2 bacanja na +5 i prošetao mu se igrač u odbrani za 2+1. Utakmicu je na kraju rešio Klajburn trojkom na 0,4s do kraja... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 5, 2023 Share Posted February 5, 2023 12 minutes ago, bekrinjo said: Samoubistvo Daçke u meču sa Efesom, vodili su najpre 12 pa 9 razlike i imali napad ali su izgubili. Presingom su igrači Efesa naterali domaćina na 2 izgubljene lopte pri čemu je jedna bila nesportska pa su iz tog napada primili kumulativno 5 poena. Eron Vajt je promašio 2 bacanja na +5 i prošetao mu se igrač u odbrani za 2+1. Utakmicu je na kraju rešio Klajburn trojkom na 0,4s do kraja... Citam ovo i gledam sta lazes bre...Kad ono izgubili ladno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts